hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سلـام بر همگـي همونطور كه از اسم تاپيك پيداست، هر كاربر يه عكس رو به يك شخص هديه ميكنه و اين تنها هديه اي ست كه توي دنياي مجازي در دسترسِ ! توجــه: فردي كه عكس رو بهش هديه مي كنيد بايد از اعضاي سايت باشه پست به طور متوالي ارسال نكنيد من خودم اين عكس رو تقديم مي كنم به همه اعضای نواندیشان 6 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سلام چرا اینطوریه خیلی سخت بود تاپیک زدن د.ی حالا شما ببینید مشکلی نداره تقدیم به شما 4 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ،تقدیم به همه ، فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ،تقدیم به همه ، فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk سلام چه عکس خوشگلی خودتون انداختین تقدیم به شما - میتونید به هرکسی دوست داشتین عکس هدیه بدید ولی نقل قول بگیرید که متوجه بشه محبتتون رو د.ی 4 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سپاسگزارم ، خوشحالم مورد پسند واقع شد . منم و یه گوشی و دوست همیشگیم علاقه به عکس گرفتن . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سپاسگزارم ، خوشحالم مورد پسند واقع شد . منم و یه گوشی و دوست همیشگیم علاقه به عکس گرفتن . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk سپاس -منم این عکسی که خودم گرفتم تقدیم به شما 5 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ بسیار زیباست ، قدرت زیادی توی این عکس نهفته شاید یه روزی قدرت بیان شعری درباره اون رو پیدا کنم . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عجب گلی کاشتی ، فکر نمیکردم اینجا کسی ذوق و استعداد این کارها رو داشته باشه فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عجب گلی کاشتی ، فکر نمیکردم اینجا کسی ذوق و استعداد این کارها رو داشته باشه فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk سلام عکس از نت برداشتم خودم نکاشتم 1 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ علیک سلام . منظورم از گل کاشتن این بود که توجه به اطراف داشتید و اونها رو ثبت کردید . ولی ای کاش عکس از خودتون بود . مثل این . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
Eghlid.Habibi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
Eghlid.Habibi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تقدیم به دوستان ارجمند عكس از قاصدك . اقلید فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تقدیم به دوستان امیدوارم جاده زندگی شما همیشه سر سبز باشه . نوروز 94 استان مازندران ، جنت رودبار . برای خودش خاطره ای دارد . عکس از خودم فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چقدر سوتوکوره ، نبینم خلوت سرا باشه . به آسمان با خیروبرکت ، آرزوی زندگی با برکت براتون دارم فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk لینک به دیدگاه
Eghlid.Habibi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ زردآلو نرسیده در حیاطمان .. فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ زردآلو نرسیده در حیاطمان .. فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk زرد آلوی نرسیده هم از ما رو گرفته ؛!!! دوست عزیز ، مشتاقیم عکسو ببینیم . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده