masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۴ Tamana۷۳ گفته است: مصی جان پستت ویرایش کننه من نه مهندس فکر عصبی شدیم.... از بیانات مهندس استفاده میکردم و نظر میدادم... اینجور که تو میگی بی جنبه های انجمن فک میکنن من و مهندس وحشی تشریف داریم.والا بخدا فقط همین/ لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۴ Tamana۷۳ گفته است: خندم گرفت نقل میخوندم...بیخیال بابا... دنیا منت کسی نمیکشه پس بخند و اروم زندگی کن... از هرکس میخوای بپرس مصی جان بی احترامی رو عمرا ببخشم و فراموش کنم حتی عصبی ام میشم...ولی به هیچ عنوان واس چیزای بی اهمیت خودم عذاب نمیدم چه برسه عصبی و ناراحت. دقت کنی تو اولین پستمم گفتم کلا خنثی میباشم:) جناب فکور چندمین بارش بی احترامی کرده.دلیلی نداره ازش ناراحت بشم. شماام همینطور. داریم صحبت میکنیم.احترام همه رو هم داریم.شاید بی احترامی تکه کلامی بیش نباشه ولی هر چه که هست فقط یه سوتفاهمه ذهنیه و نمیتونه واقعی تلقی بشه.خصوصا از طرف ما که ممکن نیست چنین نیتی یا حرکتی از ما سر بزنه.فقط میشه گفت داریم گفتگو میکنیم. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۴ کمتر از یکماه دیگر امروز پارسال میشود. بهار می آید و طبیعت زیبا به ما شادباش خواهد گفت. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۴ masi eng گفته است: کمی بله...نمیگم شما حرفی از اوج زدید که.. ولی اندازشو به اوج گرفتم من.. ولی الان درحال فورانی هاااا.. عصبانی نشو خووووو.... بعد من آقا نیستم که درسته بستگی پس به موضوع داره آقا حالت تیکه کلامه. بعضی وقتا به خانوما هم میگم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۴ fakur۱ گفته است: داریم صحبت میکنیم.احترام همه رو هم داریم.شاید بی احترامی تکه کلامی بیش نباشه ولی هر چه که هست فقط یه سوتفاهمه ذهنیه و نمیتونه واقعی تلقی بشه.خصوصا از طرف ما که ممکن نیست چنین نیتی یا حرکتی از ما سر بزنه.فقط میشه گفت داریم گفتگو میکنیم. تمنای عزیز از دوستانی هستن که عمرا ناراحت بشن.. سو برداشت نشه ایشون از شما نه ناراحتن نه بی احترامی میکنن.. بابا من معذرت میخوام تمناااااا هردوتاتون:gnugghender: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۴ Mohammad Aref گفته است: آقا حالت تیکه کلامه. بعضی وقتا به خانوما هم میگم اع خانوما دیگه..... بابا تیکه کلام... ولی تاپیک جالبی نزدم.. بحث برانگیز.. من از بحث خوشم نمیاد ولی بحث شیرینی بود.... یادت باشه یه میتینگ بزاریم یه بحث شیرین راه بندازیم.. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اسفند، ۱۳۹۴ masi eng گفته است: تمنای عزیز از دوستانی هستن که عمرا ناراحت بشن.. سو برداشت نشه ایشون از شما نه ناراحتن نه بی احترامی میکنن..بابا من معذرت میخوام تمناااااا هردوتاتون:gnugghender: همشهری منه. ایکی قیرغی ساواشار،سئرچه یه ده ن دوشه ر - دو قرقی با ھم جنگ میکنند، برای گنجشک دانه می افتد. لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اسفند، ۱۳۹۴ سلام ببخشید اگرهمه مواردوپستهارانخواندم چون مشکل دارم درلحظه اگرعصبانی گشتیم این خشم بایدتخلیه شود . فریاد ، زدن نه کسی را- متکا را یا .... ، ضربه زدن به توپ - بالش و... ، بعضی وقتهاهم هل دادن اجسام سنگین مثل ماشین، کندن زمین ....... اما موارددیگری هم هست مانند نامه نوشتن به کسی که ازاوخشمگینید تواون نامه هرچی می خواهیدبنویسید مثل :کچل کور - فقط بهش ندین ها ! ازآینه هم می توان کمک گرفت ! اصلی ترین موضوع به نظرم بایدخشم تخلیه شود. ولی مگه تواون لحظه میشه فکرکرد: روشهای خودم : دادمیزنم.........- بعضی وقتهانمی شه بایدجاگذاشت رفت وموارددیگرا اجرا کرد- مشت زدن توشیشه البته بهترشدم الان فقط میشکونم یا همین چندروزپیش یه مشتی زدم روتلفن .و....... یه خاطره با یکنفر بحث می کردم سرموضوعی که به من هیچربطی نداشت ، اینبار عصبانی نشدم ولی یه اتفاق جالب رخ داد دیدم خدکاردستم سالم نیست ، یعنی خشم من داشت یه جای دیگرتخلیه می شد. خشم ها علت دارد ببینیم علتش چیست؟چی مارا خشمگین می کنه؟ برفرض یکی شخصیتش جدیه و شوخی کنند عصبانی میشه ! خب عاد ی رفتارکن مثل خودت ، خب نمی توانی شوخ باشی ، شوخی نکن باکسی که کسی هم باهات شوخی نکنه ! لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اسفند، ۱۳۹۴ Mohammad-Ali گفته است: سلام ببخشید اگرهمه مواردوپستهارانخواندم چون مشکل دارم درلحظه اگرعصبانی گشتیم این خشم بایدتخلیه شود . فریاد ، زدن نه کسی را- متکا را یا .... ، ضربه زدن به توپ - بالش و... ، بعضی وقتهاهم هل دادن اجسام سنگین مثل ماشین، کندن زمین ....... اما موارددیگری هم هست مانند نامه نوشتن به کسی که ازاوخشمگینید تواون نامه هرچی می خواهیدبنویسید مثل :کچل کور - فقط بهش ندین ها ! ازآینه هم می توان کمک گرفت ! اصلی ترین موضوع به نظرم بایدخشم تخلیه شود. ولی مگه تواون لحظه میشه فکرکرد: روشهای خودم : دادمیزنم.........- بعضی وقتهانمی شه بایدجاگذاشت رفت وموارددیگرا اجرا کرد- مشت زدن توشیشه البته بهترشدم الان فقط میشکونم یا همین چندروزپیش یه مشتی زدم روتلفن .و....... یه خاطره با یکنفر بحث می کردم سرموضوعی که به من هیچربطی نداشت ، اینبار عصبانی نشدم ولی یه اتفاق جالب رخ داد دیدم خدکاردستم سالم نیست ، یعنی خشم من داشت یه جای دیگرتخلیه می شد. خشم ها علت دارد ببینیم علتش چیست؟چی مارا خشمگین می کنه؟ برفرض یکی شخصیتش جدیه و شوخی کنند عصبانی میشه ! خب عاد ی رفتارکن مثل خودت ، خب نمی توانی شوخ باشی ، شوخی نکن باکسی که کسی هم باهات شوخی نکنه ! شکستن؟ شکوندن؟اخر خشانته هاااا درسته.. ولی قفکر کنم شما تو صحبت کردن هم تند حرف بزنید درسته؟ لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اسفند، ۱۳۹۴ masi eng گفته است: شکستن؟شکوندن؟اخر خشانته هاااا درسته.. ولی قفکر کنم شما تو صحبت کردن هم تند حرف بزنید درسته؟ سلام منظورتون ازتند ، سریع حرف زدنه ....... . لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۴ Mohammad-Ali گفته است: سلام منظورتون ازتند ، سریع حرف زدنه ....... . سلام بله سریع حرف میزنید... لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اسفند، ۱۳۹۴ masi eng گفته است: سلام بله سریع حرف میزنید... بستگی داره ! ولی سعی میکنم تندحرف نزنم لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اسفند، ۱۳۹۴ اگه دوست نداری که عصبی بشی ، خوب کاری نکن که عصبانی ات بکنند.چشم بسته عمل کنی، یا بی ملاحظه رفتار بکنی ، طبیعیه که واکنش ها رو به دنبالت خواهی کشوند و البته عصبانی هم میشی.یعنی از ماست که بر ماست. وقتی کاری میکنی که مورد پسند نیست ، طبیعیه که بهت اعتراض میشه و حالتم میگیرند.پس همه چی به رفتار انسان بستگی داره. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اسفند، ۱۳۹۴ کلا عصبانیت دلیل بیرونی نداره . هر چی هست تو درون خود انسانه. نحوه برداشت انسانهاست که هم بهشون شادی میده هم عصبانیت. بنا براین : لحظه ای در خود نگر تا کیستی .http://www.khaneghah.blogfa.com/post-1.aspx لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اسفند، ۱۳۹۴ بعد 5ماه یه هفته پیش بالاخره تونستن عصبیم کنن تو تمرین بودم عصبی نشم اکثرا در حد یه جمله یه جوابی میدم معمولا هم شدیدا با کنایه هست جوری که بعد 10دیقه میفهمن چی گفتم... نیم ساعت باید تنها باشم ترجیحا جای ساکت بعدش ذهنم آروم میشه برمیگردم به حالت قبل. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۴ آرتاش گفته است: بعد 5ماه یه هفته پیش بالاخره تونستن عصبیم کنن تو تمرین بودم عصبی نشماکثرا در حد یه جمله یه جوابی میدم معمولا هم شدیدا با کنایه هست جوری که بعد 10دیقه میفهمن چی گفتم... نیم ساعت باید تنها باشم ترجیحا جای ساکت بعدش ذهنم آروم میشه برمیگردم به حالت قبل. خوبه.. امتحانم کردم جواب داد.. مثل یه تاپیک که زدم جنبه یه سری نداشتن حرف مفت زدن.. برای اینکه جوابشونو ندم سکوت کردم نیومدم.. میگن بی جواب بزاری طرفو کاملا از ته میسوزه.. که ماهم سکوت کردیم و جواب گرفتیم.. مرسی عمه جان.. اع ببخشید مرسی ارتاش عزیزم لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۴ masi eng گفته است: خوبه.. امتحانم کردم جواب داد.. مثل یه تاپیک که زدم جنبه یه سری نداشتن حرف مفت زدن.. برای اینکه جوابشونو ندم سکوت کردم نیومدم.. میگن بی جواب بزاری طرفو کاملا از ته میسوزه.. که ماهم سکوت کردیم و جواب گرفتیم.. مرسی عمه جان.. اع ببخشید مرسی ارتاش عزیزم میگم اینا که نوشتی یعنی الان ریلکسی؟ آدم ریلکس که این شکلی رفتار نمیکنه،اینا نشون میده که درونت غلغله است . یعنی بواقع عصبی هستی ولی قایمش میکنی.بنظرم این درست نمیاد.ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدی. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ اسفند، ۱۳۹۴ fakur۱ گفته است: میگم اینا که نوشتی یعنی الان ریلکسی؟آدم ریلکس که این شکلی رفتار نمیکنه،اینا نشون میده که درونت غلغله است . یعنی بواقع عصبی هستی ولی قایمش میکنی.بنظرم این درست نمیاد.ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدی. یه نوع ریلکسی جدیده توضیحی برای شما یه نفر ندارم..چون دیگه نمیخوام با شما وارد بحث بشم.. فکر میکردم میتونم با شما دوست باقی بمونم که دیدم نه نمیتونم. لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ اسفند، ۱۳۹۴ من اگر عصبانی بشم اهنگ گوش میدم اگر هم بیرون باشم راه میرم اما اگه عصبانیت به اوج برسه داد می زنم :ws3: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده