Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ برای پایین اومدن کراتنین خون چه کار باید کرد؟؟؟دستور کلیش اینه که میزان پروتئین و گوشت کم شه اما دقیقش چیه؟ قطع گردن کامل گوشت مصرفی، قطع کردن کامل حبوبات یا کم کردنشون؟ اگه کم کردنه میزانش چه قدر باید باشه؟ برای چه مواد غذایی دیگه ای باید محدودیت قائل شد؟ در حد کسی که یک واحد آزمایشگاه بیوشیمی پاس کرده میگم!:icon_pf (34): تا اونجایی که من میدونم کراتینین خون معمولا ثابته مگر در مشکلات حاد کلیوی!! که اونم باید زیر نطر پزشک باشه و نمیشه سرخود رژیم غذایی گرفت!! و از اونجایی که تو ماهیچه ها ساخته میشن به حجم عضله هم بستگی داره. من درمورد گوشت چیزی نشنیدم.اوره رو میدونم که بخاطر مصرف پروتئین و منابع گوشتیه ولی کراتین خیر!! درمورد کراتین باز هم میگم که کلیه یاید اشکال اساسی داشته باشه پس حتما باید زیر نظر پزشک بود. لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سلام نادر من موقعی که هوا گرم میشه زیاد سرگیجه میگیرم نمی دونی دلیلش چیه دوست عزیز این سر گیچه شما در هوای گر م که گفتید بیشترین امکان رو داره ناشی از کم خونی و فقر آهن باشه پیشنهاد مکنم حتما یه آزمایش خون بدید 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من سال هاست مشکل عفونت سینوزیت دارم یه مدت هم درمان کردم با آنتی بیوتیک، ولی بعدش دلم نمی خواست ادامه بدم به خاطر دوز بالای آنتی بیوتیک ها به ویژه وقتی بر اثر کار، خصوصا کار بدنی خسته می شم (منظورم نفس نفس زدن نیست، بلکه صرفا خستگی)، تُنه صدام تحت تاثیره و گاهی اوقات به شدت صدام می گیره راهی هست برای اینکه بتونم بدون مراجعه به پزشک درمانش کنم؟ راه معالجه که قبلا شنیدم، فرستادن بالن به سینوس ها برای تخلیه اشون هست این راه چقدر اطمینان داره برای اینکه عفونت مجدد بر نگرده ؟ این دو سه تا جمله بالا رو با توجه به یه اطلاعات خیلی سطحی از این موضوع نوشتم پیشاپیش ممنون 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلاممن سال هاست مشکل عفونت سینوزیت دارم یه مدت هم درمان کردم با آنتی بیوتیک، ولی بعدش دلم نمی خواست ادامه بدم به خاطر دوز بالای آنتی بیوتیک ها به ویژه وقتی بر اثر کار، خصوصا کار بدنی خسته می شم (منظورم نفس نفس زدن نیست، بلکه صرفا خستگی)، تُنه صدام تحت تاثیره و گاهی اوقات به شدت صدام می گیره راهی هست برای اینکه بتونم بدون مراجعه به پزشک درمانش کنم؟ راه معالجه که قبلا شنیدم، فرستادن بالن به سینوس ها برای تخلیه اشون هست این راه چقدر اطمینان داره برای اینکه عفونت مجدد بر نگرده ؟ این دو سه تا جمله بالا رو با توجه به یه اطلاعات خیلی سطحی از این موضوع نوشتم پیشاپیش ممنون سلام دوست عزیز... مصرف داروها در هر حال خستگی جسمی و بیحالی را دراراست اما شما بدون مراجعه به پزشک دارویتان را قطع کردید آیا غیر از مورد گرفتگی صدا مشکل سردرد و یا مشکل آسم، مشکل کم دیدی ندارید؟ راههای خیلی ساده نیاز بیشتری به استراحت دارید یعنی بیش از حد با فعالیتهای رو زانه خودتون رو خسته نکنید،نوشیدن مایعات باعث میشه که ترشحات مخاطی را رقیق تر می کند و تخلیه آنها را آسانتر می کند. از مصرف نوشیدنیهای حاوی کافئین و الکل خودداری کنید چون تورم مخاط بینی و سینوسها را تشدید می کنند. شما میتونید بینی خودتون رابخور بدین همون روش سنتی و معمولی که اب داغ را گذاشته البته سوزانده نباشه و یه حوله بزرگ رو صورتتون بندازین ، دوش اب گرم بگیرید و تا میتونید هوای اطرافتون رو مرطوب کنید خشک بود هوا براتون مضر هست، بینیتون رو با اب جوشیده سرد شده شستشو بدین و موقع خواب هم سعی کن سرت رو بالاتر قرار بدی که کمک میکنه گرفتگی و احتقاق بینیتون رو کاهش بده... و اما در مورد ر روش آندوسکوپي، نيازي به برش و رسيدن به سينوس مربوطه نيست. هدف باز کردن مجراي اصلي سينوس است، روش آندوسکوپيک، نسج آسيب کمتري ميبيند، درد و تورم آن کمتر از روش متداول قديمي است. به دليل آنکه مبناي عمل آندوسکوپيک، حفظ عملکرد سينوس است، نتيجه عمل بهتر و احتمال عدد سينوزيست کمتر است و در این روش باید نهایت احتیاط هم بشه چرا که قرار دادن لوله آندوسکوپ در بيني، ميتواند رفلکس gag بيمار را تحريک کند و حالات و احساس ناخوشي براي وي ايجاد کند که اين امر حتما بايد مدنظر پزشک معالج و متخصصتان باشه.. از سوالاتی که براتون پیش میاد استقبال میکنیم دوست عزیز..... 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز... مصرف داروها در هر حال خستگی جسمی و بیحالی را دراراست اما شما بدون مراجعه به پزشک دارویتان را قطع کردید آیا غیر از مورد گرفتگی صدا مشکل سردرد و یا مشکل آسم، مشکل کم دیدی ندارید؟ راههای خیلی ساده نیاز بیشتری به استراحت دارید یعنی بیش از حد با فعالیتهای رو زانه خودتون رو خسته نکنید،نوشیدن مایعات باعث میشه که ترشحات مخاطی را رقیق تر می کند و تخلیه آنها را آسانتر می کند. از مصرف نوشیدنیهای حاوی کافئین و الکل خودداری کنید چون تورم مخاط بینی و سینوسها را تشدید می کنند. شما میتونید بینی خودتون رابخور بدین همون روش سنتی و معمولی که اب داغ را گذاشته البته سوزانده نباشه و یه حوله بزرگ رو صورتتون بندازین ، دوش اب گرم بگیرید و تا میتونید هوای اطرافتون رو مرطوب کنید خشک بود هوا براتون مضر هست، بینیتون رو با اب جوشیده سرد شده شستشو بدین و موقع خواب هم سعی کن سرت رو بالاتر قرار بدی که کمک میکنه گرفتگی و احتقاق بینیتون رو کاهش بده... و اما در مورد ر روش آندوسکوپي، نيازي به برش و رسيدن به سينوس مربوطه نيست. هدف باز کردن مجراي اصلي سينوس است، روش آندوسکوپيک، نسج آسيب کمتري ميبيند، درد و تورم آن کمتر از روش متداول قديمي است. به دليل آنکه مبناي عمل آندوسکوپيک، حفظ عملکرد سينوس است، نتيجه عمل بهتر و احتمال عدد سينوزيست کمتر است و در این روش باید نهایت احتیاط هم بشه چرا که قرار دادن لوله آندوسکوپ در بيني، ميتواند رفلکس gag بيمار را تحريک کند و حالات و احساس ناخوشي براي وي ايجاد کند که اين امر حتما بايد مدنظر پزشک معالج و متخصصتان باشه.. از سوالاتی که براتون پیش میاد استقبال میکنیم دوست عزیز..... ممنون از پاسختون بله بدون صحبت با پزشک قطعش کردم سردرد که همدمه همیشگیه ! ولی مشکل دید ندارم آسم هم خیر، ولی بعد یه ناراحتی معده که کلا تمام اعصاب و روانمو به هم ریخت، دیگه خیلی نمی تونم نفسمو نگه دارم، خصوصا وقتی شنا می کنم نمی دونم البته شاید تمرین کنم بهتر بشه الکل هم خیلی نمی خورم، در مورد کافئین هم نمی دونستم راستش، سعی می کنم کمش کنم، هر جند سخته ! کارایی که گفتید انجام می دم، امیدوارم کار به آندوسکوپی نرسه، هرچند گرفتگی صدام گاهی بیش از حد اذیتم می کنه و تو ارتباطام با اطراف تاثیر می ذاره بازم ممنون 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون از پاسختونبله بدون صحبت با پزشک قطعش کردم سردرد که همدمه همیشگیه ! ولی مشکل دید ندارم آسم هم خیر، ولی بعد یه ناراحتی معده که کلا تمام اعصاب و روانمو به هم ریخت، دیگه خیلی نمی تونم نفسمو نگه دارم، خصوصا وقتی شنا می کنم نمی دونم البته شاید تمرین کنم بهتر بشه الکل هم خیلی نمی خورم، در مورد کافئین هم نمی دونستم راستش، سعی می کنم کمش کنم، هر جند سخته ! کارایی که گفتید انجام می دم، امیدوارم کار به آندوسکوپی نرسه، هرچند گرفتگی صدام گاهی بیش از حد اذیتم می کنه و تو ارتباطام با اطراف تاثیر می ذاره بازم ممنون خواهش میکنم... شما با این مواردی که گفتم شروع کنید و نکات رو رعایت کنید و مورد دیگه که یادم رفته بود به شدت از تماس با محیط و یا کسانی که سرماخوردگی گرفتن خود داری کنید و شستشوی مرتب بینی با محلول نمکی سالین هست که محلوا آب و نمک هست و برای شروع روزی یه بار انجام بدین و در مورد درد معده که گفتین حتما با پزشکتون تماس بگیرین ..در مورد شنا که گفتین از اسپریهای ضداحتقان پیش از شنا یا غواصی استفاده کنین و تاکید میکنم اندسکوبی عوارض هایی داره درسته عملکردش بهتر از روش قدیمیه اما پزشکتون حتما شما رو باید همانطور که از مزایاش براتون میگه عوارضشم بهتون اطلاع بده این نمونه هایی از عوارض هست البته در صورت جواب ندادن عملکرد اندوسکوبی:خونريزي، جراحت چشم، دوبيني، کوري، نشت مايع مغزي ـ نخاعي، آسيب مستقيم مغز، اپيفورا و آسيب مجراي نازولاکريمال. ببخشید این قسمت عوارض را گذاشتم ممکنه باعث ترستون از اندوسکوبی بشه اما فقط جهت اطلاعتون بود امیدوارم با همون روشهایی که ذکر کردم بهبودی پیدا کنید و همین جا هم خبرشو بهم بدین... با آرزوی سلامتی شما دوست عزیز....... 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سوالم اینه اگه یک بشر یکی از کلیه هاش از کار بیوفته باز هم ممکنه دیالیز بشه؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ یه سوال اورژانسی برای رفع مشکل برق گرفتگی چشم در اثر جوشکاری بهترین و موثرترین راه چیه ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شدتش تقریبا بالاست و قطره هایی که داروخونه میده ج نمیده 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ سلامسوالم اینه اگه یک بشر یکی از کلیه هاش از کار بیوفته باز هم ممکنه دیالیز بشه؟ سلام اگر کلیه دیگر سالم باشد خیر نیازی به دیالیز نیست. چند سوال بیمار تکرار ادرار داره و ادرارش تغییر رنگ داده؟ ادارش با سوزش و درده؟ در ادرار خون دیده میشه؟ در پهلوها قسمت پشت دردی احساس میشه؟ لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ یه سوال اورژانسی برای رفع مشکل برق گرفتگی چشم در اثر جوشکاری بهترین و موثرترین راه چیه ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شدتش تقریبا بالاست و قطره هایی که داروخونه میده ج نمیده متوجه نشدم دوست عزیز، بیمار مراجعه کرده به پزشک یا خودسرانه از داروخانه دارو گرفته؟ چه قطره و دارویی مصرف میکنه؟ در هر صورت نیاز حتمی به معاینه از طرف چشم پزشک داره... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ یه سوال اورژانسی برای رفع مشکل برق گرفتگی چشم در اثر جوشکاری بهترین و موثرترین راه چیه ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شدتش تقریبا بالاست و قطره هایی که داروخونه میده ج نمیده ارانوس جان میشه گفت راهی وجود نداره جز درد کشیدن اونم چه دردی تا صبح ح زمین وزمان رو چنگ میزنه امشب از درد این فرد خواب به چشمش نمیاد فقط اشکه که از چشمش میاددددددددددددددددددددددددددد بری دکتر هم یه قطره میدن که خودت هم بری داروخونه همون میده ه قبل شرو درد یه چند تا راه وجود داشت ت ت برا کمتر شدن دردش اما الان دیگه دیر شده :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ متوجه نشدم دوست عزیز، بیمار مراجعه کرده به پزشک یا خودسرانه از داروخانه دارو گرفته؟ چه قطره و دارویی مصرف میکنه؟ در هر صورت نیاز حتمی به معاینه از طرف چشم پزشک داره... ببینید در وهله اول با مراجعه به داروخونه یه قطره گرفتیم به اسم انستو کائین بود فک کنم یه قطره قبلا با یه بار استفاده جواب میداد اما این دفعه خوب نشد و درد وحشتناکی هم داره رفتیم پزشک خواست قطره استفاده کنه که چون ج نداده بود دیازپام و شیاف تجویز کرد با دیازپام هم موقت آروم شد اما بعد تقریبا 10-12 ساعت مجدد دردش شروع شد و ... اها اینم بگم که قبلش ضماد پوره سیب زمینی هم واسه چشم استفاده کردیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ارانوس جان میشه گفت راهی وجود نداره جز درد کشیدن اونم چه دردی تا صبح ح زمین وزمان رو چنگ میزنه امشب از درد این فرد خواب به چشمش نمیاد فقط اشکه که از چشمش میاددددددددددددددددددددددددددد بری دکتر هم یه قطره میدن که خودت هم بری داروخونه همون میده ه قبل شرو درد یه چند تا راه وجود داشت ت ت برا کمتر شدن دردش اما الان دیگه دیر شده :icon_pf (34): اخه امید الان نزدیک 48 ساعته که این اتفاق افتاده یه بار دیگه هم اینطوری شده بود اما به قول تو با یه شب درد کشیدن صبحش خوب شد اما این دفعه هچی درست و حسابی ج نمیده و دردش وحشتناکه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ ببینید در وهله اول با مراجعه به داروخونه یه قطره گرفتیم به اسم انستو کائین بود فک کنم یه قطره قبلا با یه بار استفاده جواب میداد اما این دفعه خوب نشد و درد وحشتناکی هم داره رفتیم پزشک خواست قطره استفاده کنه که چون ج نداده بود دیازپام و شیاف تجویز کرد با دیازپام هم موقت آروم شد اما بعد تقریبا 10-12 ساعت مجدد دردش شروع شد و ...اها اینم بگم که قبلش ضماد پوره سیب زمینی هم واسه چشم استفاده کردیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اخه امید الان نزدیک 48 ساعته که این اتفاق افتاده یه بار دیگه هم اینطوری شده بود اما به قول تو با یه شب درد کشیدن صبحش خوب شد اما این دفعه هچی درست و حسابی ج نمیده و دردش وحشتناکه اوه اوه پس شدید برق زده ه ه :icon_pf (34): بابای رگ های چشم در اومده پس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کاری نمیشه کرد جز تحمل و قطره ریختن تا خودش کم کم درمان بشه سوختگیه ه مو رگ های چشمه فقط باید منتظر باشه چشم خودش خودش رو درمان کنه تمام این دارو هایی هم گفتی به عنوان مسکن استفاده میشه نع درمان :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فقط تو نور نره میره هم با عینک افتابی حداقل uv 400 بره که اشعه خورشید بد ترش نکنه 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ میتونید یه دکتر مغز و اعصاب خیلی خوب به من معرفی کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود....دوست من بدلیل حساسیتی که داره ، دکتر آمپول سفزولیکس براشون تجویز کرده بود....امروز که برای تزریق به بیمارستان شبانه روزی رفتیم پرستار خیلی جبهه گرفت و گفتن فقط با مجوز دکتر همون بیمارستان تزریق میکنند..عوارض این آمپول چیه مگه؟ 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود....دوست من بدلیل حساسیتی که داره ، دکتر آمپول سفزولیکس براشون تجویز کرده بود....امروز که برای تزریق به بیمارستان شبانه روزی رفتیم پرستار خیلی جبهه گرفت و گفتن فقط با مجوز دکتر همون بیمارستان تزریق میکنند..عوارض این آمپول چیه مگه؟ درود عزیزم..... گلم این آمپول بدون در دست داشتن پرونده بیمار نمیشه تزریق کرد .ممکنه باعث بروز کولیت پسودوممبران شود و شوک و تهوع هم بهمراه داره و برای کسانی هم که ناراحتی کلیه دارند باید با احتیاط و مقدار کم تزریق شود. 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :mrsbeasley:یه سوال بپرسم؟ حقیقت اینه که تازگی ها همش سردرد و حالت تهوع دارم اصلا هم ربطی به این نداره که ایستاده باشم . نشسته . خوابیده . در حال درس خوندن ...... خلاصه توی هر حالتی این طوری هم نیست که بگیره و ول کنه الان نزدیک به یه هفته یا شاید بیشتره که این سردرد باهامه شبا هم (ببخشیدا) تا حالم به هم نخوره دردم کم نمیشه (باز هم می گم ول نمی کنه فقط کم می شه ) دوست ندارم به خانواده ام بگم چون مامانم سریعا واکنش نشون می ده در حالی که الان وقت دکتر رفتن و پرستاری های مامانم رو ندارم ولی آخه چقدر هم ژلوفن بخورم؟! مخصوصا شبا که دردش بیشتر کنار سرمه و توی چشمام نبض می زنه و خون می افته ؟ حالا چی کار کنم ؟! 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :mrsbeasley:یه سوال بپرسم؟ حقیقت اینه که تازگی ها همش سردرد و حالت تهوع دارم اصلا هم ربطی به این نداره که ایستاده باشم . نشسته . خوابیده . در حال درس خوندن ...... خلاصه توی هر حالتی این طوری هم نیست که بگیره و ول کنه الان نزدیک به یه هفته یا شاید بیشتره که این سردرد باهامه شبا هم (ببخشیدا) تا حالم به هم نخوره دردم کم نمیشه (باز هم می گم ول نمی کنه فقط کم می شه ) دوست ندارم به خانواده ام بگم چون مامانم سریعا واکنش نشون می ده در حالی که الان وقت دکتر رفتن و پرستاری های مامانم رو ندارم ولی آخه چقدر هم ژلوفن بخورم؟! مخصوصا شبا که دردش بیشتر کنار سرمه و توی چشمام نبض می زنه و خون می افته ؟ حالا چی کار کنم ؟! عزیزم وضعیت دیدت چطوریه؟ تغییری کرده نسبت به قبل؟ سابقه میگرن داری؟ 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میتونید یه دکتر مغز و اعصاب خیلی خوب به من معرفی کنید؟ نمی دونم الان هم دنبال جواب سوالت هستی زهرا جان یا نه ؟ اما این 2 تا دکتر عالی ان دکتر بابک زمانی و دکتر سیاوش آدی بیک هر دو متخصص هستن و مطلبشون هم یه جاست آدرسشون : تهران _ خ. ولیعصر _ بالاتر از مطهری _ خ. ناهید_ پ 47 _ طبقه سوم مطب : 88701898 - 88701899 بیمارستان بهمن و طوس هم هستن 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عزیزم وضعیت دیدت چطوریه؟ تغییری کرده نسبت به قبل؟ سابقه میگرن داری؟ وضعیت دیدم کما کان مثل سابقه فقط همون طور که گفتم وقتی خیلی سردردم شدید می شه کاملا ضربان رو توی چشمام حس می کنم مثل الان :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه میگرن ندارم آرام جان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده