رفتن به مطلب

حرف درآوردن پشت همدیگه، چرا؟

ارسال های توصیه شده

بعد از مدتها تصمیم گرفتم یکی دیگه از چراهایی که تو ذهنم واسم سوال شده رو تاپیکش کنم و نظرات شما دوستان رو بدونم. :ws3: درباره کاری که به شدت ازش متنفرم و همینطور کسایی که اینکارو انجام میدن :icon_pf (34):

دیدین یه سری آدمای بیکار و خاله زنک رو که از دست یکی دیگه شاکی میشن و حوصلشون سر میره پا میشن میرن پشت طرف نوار میذارن و حرف در میارن و انواع و اقسام تهمتا رو بهش میزنن. واقعاً هدفشون چیه؟ :ws52:

یعنی الان اینکارو میکنن، خودشون خیلی خوب میشن و اون آدمه خیلی بد؟ :w58: میخوان مثلاً یارکشی کنن علیه اون طرف؟ آخه چی میشه میرن حرف الکی در میارن و تهمت میزنن :w58:

به نظرتون چه نوع موجوداتی هستن؟ :ws3:

اگه برخورد کنید با این نوع افراد، حالا چه پشت خود شما حرف در بیارن، چه بیان پیش شما پشت یکی دیگه حرف در بیارن. :ws38:

حالا جالبتر اونایی هستن که تحت تأثیر اون حرفا قرار میگیرن و یه طرفه به قاضی میرن :ws28: اونا دیگه اعجوبه ای هستن :ws3:

نظرتون درباره این دسته دوم چیه؟ که خیلی راحت تحت تأثیر قرار میگیرن و بدبین میشن به اون طرف.

خیلی واسم جالبه نظرتونو درباره اینجور ادما بدونم و اینکه چی میشه و چرا همچین کاری میکنن به نظرتون؟ چه نوع کمبودی باعث این کار غیراخلاقی میشه؟

و اون افرادی که باور میکنن و تحت تأثیر قرار میگیرن چرا انقدر راحت به خودشون اجازه میدن درباره یکی حتی به صورت موقت فقط تو ذهنشون قضاوت کنن؟

• Like 21
لینک به دیدگاه

پشت سر ما وقتی کسی حرف میزنه دچار نفرت، ناامیدی، ناراحتی، طرد شدگی، عصبانیت، حسادت، پریشانی، ضعف، شکست، دلسرد شدن، افسردگی، انتقام، آزردگی میشیم !!!!!! حالا چرا کسی پشت سرما حرف میزنه

یکیش :ادم موفقی هستیم

دومیش:به جنبه های خوبتون حسات میکنند

سومی:کار بهتری بلد نیستند انجام بدند

میدونی محمد علتهای بالا باعث میشه که پشت سر ادم حرف بزنند

حالا محمد سه روش برای مقابله

یکیش :اهمیت ندید یعنی هیچ کاری نکنید

دومی :با اعتماد به نفش بهشون لبخند بزنین

سومی: به حرفهاشون بخندید

من اینا رو تست کردم حالا نمی دونم شما چیکار میکنین در مقابل این افراد

• Like 13
لینک به دیدگاه

والا اولاش من حرف مردم رو باور می کردم و هر حرفی می گفتن باور می کردم و به شدت واکنش نشون می دادم ولی الان فهمیدم اینجا مردم زیاد دروغ می گن دیگه اهمیتی نمی دم فقط می خندم و مسخره بازی ...

• Like 13
لینک به دیدگاه

یکی پشت من حرف در میاره حرصم میگیره:ws3:

ببین بعضیا ذاتشون خاله زنکه

دست خودشون نیست

مطمن باش کسی که تهمت میزنه سرش میاد

اما اون تاثیر پذیرا خیلی جیگر کلاه قرمزی هستن:whistle:اصلا وجود همچین ادمایی دامن میزنه به این کارا

• Like 12
لینک به دیدگاه
پشت سر ما وقتی کسی حرف میزنه دچار نفرت، ناامیدی، ناراحتی، طرد شدگی، عصبانیت، حسادت، پریشانی، ضعف، شکست، دلسرد شدن، افسردگی، انتقام، آزردگی میشیم !!!!!! حالا چرا کسی پشت سرما حرف میزنه

یکیش :ادم موفقی هستیم

دومیش:به جنبه های خوبتون حسات میکنند

سومی:کار بهتری بلد نیستند انجام بدند

میدونی محمد علتهای بالا باعث میشه که پشت سر ادم حرف بزنند

حالا محمد سه روش برای مقابله

یکیش :اهمیت ندید یعنی هیچ کاری نکنید

دومی :با اعتماد به نفش بهشون لبخند بزنین

سومی: به حرفهاشون بخندید

من اینا رو تست کردم حالا نمی دونم شما چیکار میکنین در مقابل این افراد

جالب بود کارایی که گفتی دقیقاً همونایی بود که انجام میدم :ws28:

ولی خب اونا که اینکارو میکنن، چی مثلاً گیر میارن؟ :ws52: یعنی میخواد مثلاً یکی رو به دروغ، بد کنه که بگه مثلاً خودش خوبه؟ :ws3: واقعاً همچین فکری هم میکنن؟

بابا لامصب خودت تو ذات خودت خوب باش، تو نظر بقیه هم خوب میشی :ws3:

بعضیاشونم خیلی حرفه ای کار میکنن :ws28: یه مدت سعی میکنن اعتماد یه سری رو جلب کنن، که کم کم دیگه ذهناشونو آماده کنه واسه اینکه قشنگ این دروغا رو فرو کنه تو مخشون. اونام که خیر سرشون مثلاً اعتماد دارن و زودباور. چهارتا هم میذارن روش جو میدن میرن به یکی دیگه هم میگن :ws28:

• Like 10
لینک به دیدگاه

- ببین یک عده ی معدودی آدمای باحال بامعرفت فهمیده وجود دارند که اینا حتی اگر از کسی واقعاً اشتباه و بدی‌ای هم ببینند، حتی از درون خودشون واقعاً اینو نادیده میگیرن، یعنی حتی سعی می‌کنن خودشون هم به اون قضیه فکر نکنند، چه برسه که بخوان اینو با کسی در میون بگذارند.

همه ی ما عاشق این آدمای عمیق و بامعرفتیم. آدمایی با اخلاق مرشد گونه

- دسته ی بعد مردمی هستند که اون حد وسط موضوعند، یعنی وقتی خطایی میبینن بیان میکنن، به خود فرد علناً میگن، گاهی ملامت و سرزنشش میکنن، ممکنه چند وقت بعد بین حرفاشون با یک دوست مشترک داستان اون موضوع رو تعریف کنن.

- اما دسته ی آخر کسانی هستند که اصلاً دنبال این برنامه هان، دنبال اینکه یه چیزی گیر بیارن و سریع علم کنن. یکی رو بکوبن و یکی رو ببرن به آسمون. با تخریب دیگران خودشون رو خیلی باحال و تیز جلوه بدن. از موضوعاتی که حتی مطمئن نیستند داستان درست کنند. اینا همیشه آدم های ضعیفی هستند که اینطوری فقط میخوان ضعف هاشون رو سرپوش بگذارند، بگن فلانی هم که شما اینقدر قبولش دارید اینطوریه و اصلاً هم آدم جالبی نیست! نمونه ی اجتماعیش تا میبینن یکی یه ذره کارش خوبه و مردم میخوانش میزنن تو کار انتقاد (انتقاد مغرضانه).

به نظر منم بهترین روش در مواجهه با اینا بی تفاوتی بهشون هست. چون این دقیقاً چیزیه که خیلی خیلی زیاد حرصشون رو درمیاره :ws3: چرا ؟ چون همه ی این کارشون برای جلب توجه دیگرانه، و وقتی تحویل گرفته نشن مطمئناً از کاری که پیش گرفتن سرخورده میشن.

حالا یه چیز جالب تر بهت بگم، اینا خودشون چون میدونن دارن "دروغ" میگن، و میدونن حرفاشون درست نیست، بنابراین حتی با اینکه خوشحالن که یه عده افراد ساده لوح دورشون جمع کردن، ته دل از اینکه این افراد گاگولن و تاییدشون چیزی رو عوض نمیکنه و جز خودشون کسی جدیشون نمیگیره حرص میخورن، ولی در عوض عاشق اینن که یک نفر که باز مقبولیت بیشتری توی اون اجتماع داره باهاشون همراه بشه. پس اینجاست که بر همه ی ماست که مراقب باشیم و کلاً سعی کنیم از این جو ها و محیطهایی که توش پشت سر کسی صحبت میشه دور بشیم و یا اگر مجبور به حضوریم، بحث رو عوض کنیم یا حداقل با سکوت اعلام نارضایتی کنیم.

در آخر هم بگم، اگر کسی پشت سر تو حرف زده باشه، میتونیم بعنوان کمدی‌ترین کاربر سال انتخابش کنیم :ws28: چون حقیقتاً تنها کسی که مطمئنم صدها نفر از کاربران 5 سال پیش تا الان رو سرش قسم میخورن خودتی و بس. هرچند همگی در اشتباهند :banel_smiley_4:w000.gif:ws28:

• Like 11
لینک به دیدگاه

سلام

متشکرم ازدعوت شما .

خب می تواند علت یکجورکمبودباشه . می توانه توجای احساس کرده باشند که خیلی اون بیشترطرفدارداره (حسادت). می تواند به قول دوستمون ازعدم اعتمادبه نفس باشه . می تواند یک نوع کینه درون فردنهفته باشد وبخوادکسانی را مجازات کنه و...

نه بحث خوب شدن یابدشدن به نظرمن نیست ، اینهابااین کارمی خوان یک ضربه بزنند -می خواهند تحریک کنند که راه مقابلش همونایی هست که دوست خوبمان مهندس سهندگفت.

خب ، موجوداتی بدون اعتمادبه نفس وآزاد.

خب ، این دسته هم می توان گفت جزو انسانهای ساده وزودباورهستند که هم می توانندبه خود وهم به دیگران آسیب جدی بزنند.

که بهترین کارش این است که باطرفی که پشتش حرف زده شده بگویید .

به نظرم اونای که حرف راباور می کنند عجوبه نیستند فقط یکم ساده اند اونایی که این حرفهارامیزنند اوجوبند که آدم نمی فهمه رویشون کدام است .

برای خودم این اتفاقات افتاده یک روزباکسی دعوام شد (من زود ازکوره درمیرم (ولی سعی میکنم خودم دررم تااعصابم :ws3:) ولی اونهم بی ادبی کرد همچنین فریادومبارزطلبیدن!

حالاتمام شد . حالا من یادگرفتم کاملاقهرنکنم درعوضش رابتم رابرای همیشه سرد درحالت خاموشی کنم یکروزدیدم یکی ازدوستانش امدبه یه چیزی گفت گفتم دروغه ،گفت پس اون می گه ولی من بهش جواب ندادم (الان هم یادم رفته چی گفت )

یا........ولش کن . ولی محمدآقا کیف داره غیبت کردن ها دروغ گفتم فقط گفتم بخندیم :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3:

اینهاهنوزخودشون راباورنکردند هنوز توانایی خودشون راپیدانکردند .

ببینید تواین دنیابااین سن کمم یه چیزیادگرفتم بایدباکسانی دوستی کنی که ارزش توراداشته باشند .ا چقدحرف زدم:icon_pf (34):

• Like 9
لینک به دیدگاه

وقتی که طرفی که براش حرف درمیارن یک چیزاییش سر تر باشه اون طرفی که حرف در میاره یک جور کمبود رو توخودش احساس میکنه درنتیجه دست به کار خبیثانه ای میزنه.............:ws52:البته اونا حرصشونم میگیره

• Like 10
لینک به دیدگاه
- ببین یک عده ی معدودی آدمای باحال بامعرفت فهمیده وجود دارند که اینا حتی اگر از کسی واقعاً اشتباه و بدی‌ای هم ببینند، حتی از درون خودشون واقعاً اینو نادیده میگیرن، یعنی حتی سعی می‌کنن خودشون هم به اون قضیه فکر نکنند، چه برسه که بخوان اینو با کسی در میون بگذارند.

همه ی ما عاشق این آدمای عمیق و بامعرفتیم. آدمایی با اخلاق مرشد گونه

- دسته ی بعد مردمی هستند که اون حد وسط موضوعند، یعنی وقتی خطایی میبینن بیان میکنن، به خود فرد علناً میگن، گاهی ملامت و سرزنشش میکنن، ممکنه چند وقت بعد بین حرفاشون با یک دوست مشترک داستان اون موضوع رو تعریف کنن.

- اما دسته ی آخر کسانی هستند که اصلاً دنبال این برنامه هان، دنبال اینکه یه چیزی گیر بیارن و سریع علم کنن. یکی رو بکوبن و یکی رو ببرن به آسمون. با تخریب دیگران خودشون رو خیلی باحال و تیز جلوه بدن. از موضوعاتی که حتی مطمئن نیستند داستان درست کنند. اینا همیشه آدم های ضعیفی هستند که اینطوری فقط میخوان ضعف هاشون رو سرپوش بگذارند، بگن فلانی هم که شما اینقدر قبولش دارید اینطوریه و اصلاً هم آدم جالبی نیست! نمونه ی اجتماعیش تا میبینن یکی یه ذره کارش خوبه و مردم میخوانش میزنن تو کار انتقاد (انتقاد مغرضانه).

به نظر منم بهترین روش در مواجهه با اینا بی تفاوتی بهشون هست. چون این دقیقاً چیزیه که خیلی خیلی زیاد حرصشون رو درمیاره :ws3: چرا ؟ چون همه ی این کارشون برای جلب توجه دیگرانه، و وقتی تحویل گرفته نشن مطمئناً از کاری که پیش گرفتن سرخورده میشن.

حالا یه چیز جالب تر بهت بگم، اینا خودشون چون میدونن دارن "دروغ" میگن، و میدونن حرفاشون درست نیست، بنابراین حتی با اینکه خوشحالن که یه عده افراد ساده لوح دورشون جمع کردن، ته دل از اینکه این افراد گاگولن و تاییدشون چیزی رو عوض نمیکنه و جز خودشون کسی جدیشون نمیگیره حرص میخورن، ولی در عوض عاشق اینن که یک نفر که باز مقبولیت بیشتری توی اون اجتماع داره باهاشون همراه بشه. پس اینجاست که بر همه ی ماست که مراقب باشیم و کلاً سعی کنیم از این جو ها و محیطهایی که توش پشت سر کسی صحبت میشه دور بشیم و یا اگر مجبور به حضوریم، بحث رو عوض کنیم یا حداقل با سکوت اعلام نارضایتی کنیم.

در آخر هم بگم، اگر کسی پشت سر تو حرف زده باشه، میتونیم بعنوان کمدی‌ترین کاربر سال انتخابش کنیم :ws28: چون حقیقتاً تنها کسی که مطمئنم صدها نفر از کاربران 5 سال پیش تا الان رو سرش قسم میخورن خودتی و بس. هرچند همگی در اشتباهند :banel_smiley_4:w000.gif:ws28:

نه پشت سر خود من که نبوده. اما خب چند وقته خیلی از این رفتارا رو دیدم و حتی تو فضاش بودم. این بود که واسم سوال شده بود که چرا همچین کارایی میکنن. :icon_pf (34):

پس عجب خوب گول زدما :gnugghender:

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام

نظرات دوستان رو خوندم و دیدم همگی یک نظر اجماع در رابطه با این افراد دارند....ک البته بسیار هم درست و بجا بود...وکاملا با دوستان موافقم...اما مسئله اعتماد ب نفس ک در اثر کمبود اون فرد دست ب این کار میزنه یکم برام غیر ملموس هست....:ws38:

اینکه پشت سر فردی صحبت بشه در واقع تحقیر مخفیانه صورت گرفته(تهمت دروغ افترا و از این قبیل)....و تحقیر مخفیانه چیزی جز نیرنگ نیست.....از این بابت ک اگر صداقت در فرد موجود باشه دیگه نیازی نداره ک بخواد ب صورت غیر مستقیم و پشت سر کسی حرف بزنه.....و میتونه ب صورت علنی با خود فرد صحبت کنه....رودررو.....وقتی صداقت رنگ میبازه این رفتار پررنگتر میشه.....بعضیها خودشون رو برحق میدونن و هرچی ک خلاف نظر اونها باشه رو نمیتونن تحمل کنن و چون کاری از دستشون برنمیاد شروع ب صفحه گذاشتن میکنن:icon_pf (34):

هرکسی روح بلند و افکار عمیقی داشته باشه هیچوقت حاضر نیست همچین عملی رو انجام بده......

گذاشتن انرژی تو این راه مثل ب هدر دادن آب پاک و ریختن اون در پسابِ....ک با این عمل هر لحظه فقط ب حجم پساب داره اضافه میکنه....:banel_smiley_4:

قطعا این دسته افراد ب چیزی ک انسان در اختیار داره و اونها نمیتونن اون رو داشته باشن احساس کمبود میکنند و میخوان از این طریق خچه ایی تو چهره اون فرد ایجاد کنند تا احساس رضایت پیدا کنن.....خوب دسته ایی هم هستن ک بدون شناخت طرف حرفهایی ک در مورد اون شخص زده میشه رو روی حساب اطمینانی ک ب شخص دارند باور میکنند و کورکورانه قضاوت میکنن....فارغ از اینکه این حرفها ریشه حقیقت نداشته باشه.....:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام.

به نظرم این کار ناشی از ترس هست و وقتی تو رو قدرتمند میبینن میخوان با دروغ گویی یه عده رو تو جبهه ی خودشون نگه دارن یا بعضی وقتا کمکاری و اشتباه خودشون رو جوری پیش دیگران عنوان میکنن که تو مقصر جلوه کنی و در این مواقع خدا نکنه طرف شنونده ساده لوح و خبرچین باشه . :icon_pf (34):

کاری که سعی میکنم در این مواقع انجام بدم اینه که تو موضع خودم با قدرت بمونم چون تزلزل، اثبات حرفی که پشت سرم زده میشه تا اینکه آبا از آسیاب بیفته و حقیقت روشن بشه.و قبل از اون خیلی خیلی تلاش میکنم که رفتار درستی با مردم داشته باشم و در حد امکان کوتاه بیام تا دلخوری ایجاد نشده که این عواقب رو داشته باشه . کج دار و مریز باید با مردم مدارا کرد. :ws37:

وخیلی سعی میکنم که این کار رو خودم انجام ندم.

ما نمیتونیم رفتار دیگران رو کنترل کنیم و لی خودمون رو چرا.

اگه ساده لوح نباشیم این رفتار پشت سر کسی حرف زدن شایع نمیشه در اطرافمون و آدمای پشت سر حرف بزن :ws3: دست از این کاراشون برمیدارن چون چیزی جز خراب کردن خودشون عایدشون نمیشه.

• Like 11
لینک به دیدگاه

اقا من خودم شده پشت یکی حرف بزنماا

این اخلاق همچنانم وجود داره

خیلی سعی کردم جلو بگم و تا حدی موفقم شدم

اما بازم وجود داره

تو اغلب ادما هم هست

• Like 9
لینک به دیدگاه

بسم الله...

خب همتون انقدر حرفای خوب زده بودید که وسطاش نظرخودمم همون بود..

نمیخوام تکرار کنم...

نمیدونم خوبه یا بد...

تا حالا پشت سرکسی حرف نزدم...اگه زده باشم از طرف یه مدت بعد معذرت میخوام که حلالم کنه...

خب من عاشق داداشمم نمیخوام گوشتشو بخورم"میگن غیبت کنی گوشت برادرتو خوردی"

پشت سرم اوف تا دلت بخواد حرف زدن...

وقتی ام میفهمم فقط میسپارم به خدا...

حتی یه قصه طولانی دارم درمورد همین...بعدا مینویسم براتون.

پشت سرت حرف درآوردن و غیبتو کردن تو دلت میشکنه همون لحظه بسپار به خدا ببین چطور جوابشو میده...

این آدما فقط میخوان خودشون صدر مجلس باشن..کمبود محبت...اعتماد به نفس...بی ایمان و بی دین...

ممنون از دعوت آقا محمد:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

منکه جدیدا هرکی از حسادتش پشت سرم یا توی جمعی مجازی البته واقعی جلو روم باهام خوبه حرف میزنه. بعد به طرز فجیعی همه روی واقعیشو میبینند .. من سعی میکنم سکوت کنم چون اینجور آدمها خیلی بی ارزشند از نظر من نباید بهشون بها داد. دردش بیشتره براشون .

• Like 7
لینک به دیدگاه
بعد از مدتها تصمیم گرفتم یکی دیگه از چراهایی که تو ذهنم واسم سوال شده رو تاپیکش کنم و نظرات شما دوستان رو بدونم. :ws3: درباره کاری که به شدت ازش متنفرم و همینطور کسایی که اینکارو انجام میدن :icon_pf (34):

دیدین یه سری آدمای بیکار و خاله زنک رو که از دست یکی دیگه شاکی میشن و حوصلشون سر میره پا میشن میرن پشت طرف نوار میذارن و حرف در میارن و انواع و اقسام تهمتا رو بهش میزنن. واقعاً هدفشون چیه؟ :ws52:

یعنی الان اینکارو میکنن، خودشون خیلی خوب میشن و اون آدمه خیلی بد؟ :w58: میخوان مثلاً یارکشی کنن علیه اون طرف؟ آخه چی میشه میرن حرف الکی در میارن و تهمت میزنن :w58:

به نظرتون چه نوع موجوداتی هستن؟ :ws3:

اگه برخورد کنید با این نوع افراد، حالا چه پشت خود شما حرف در بیارن، چه بیان پیش شما پشت یکی دیگه حرف در بیارن. :ws38:

حالا جالبتر اونایی هستن که تحت تأثیر اون حرفا قرار میگیرن و یه طرفه به قاضی میرن :ws28: اونا دیگه اعجوبه ای هستن :ws3:

نظرتون درباره این دسته دوم چیه؟ که خیلی راحت تحت تأثیر قرار میگیرن و بدبین میشن به اون طرف.

خیلی واسم جالبه نظرتونو درباره اینجور ادما بدونم و اینکه چی میشه و چرا همچین کاری میکنن به نظرتون؟ چه نوع کمبودی باعث این کار غیراخلاقی میشه؟

و اون افرادی که باور میکنن و تحت تأثیر قرار میگیرن چرا انقدر راحت به خودشون اجازه میدن درباره یکی حتی به صورت موقت فقط تو ذهنشون قضاوت کنن؟

- نوع بشر هستن دیگه.

- دسته پیرو

- مهم این نیست ک بدونیم چرا اینطوری ان.

دلایلش زیاده و البته ساده. اما اگ بخام مادر همه این دلایل و حدس بزنم:

ضعف!

ک بنظرم من بشر ضعیف وجود نداره. بشر نادان وجود داره. بگذریم ک این بحث قلزم خودش رو داره.

این ک بگم مهم نیست برام، پشت سرم حرف بزنن؛ بیخوده. چون انسان، حیوانی (بشر) احتماعی ه. پس تا ی حدودی مهمه.

اما ی مزیت داره، کسایی رو میشناسی ک اطراف ت هستن و حذب باد ان. خیلی خوبه اینا اطرافت نباشن یا زودتر بشناسیشون ( چون ممکنه برن و باز بگردم اطرافت)

درمان کردن بقیه خیلی سخته.

من ترجیح ام اینکه خودم مواظب خودم باشم ک اینطوری نباشم. چون خداییش خیلی حال میده ادم پشت کسی حرف بزنه ( جدی ها) اصلا چیزی ک ما "شر" می نامیم کلا جاذبه زیادی داره.

و اصولا این ک انسان خودش رو قدرتمند می دونه و بی ناظر عامل اصلیه "شر" هست. کلیپ دکتر زیمباردو ک "سارا افشار" چندین ماه پیش گذاشت تو انجمن ( همین جا ازش تشکر می کنم) چکیده اش همین بود

ب هر صورت، من سیستم "گذر " رو انتخاب کردم. سیستم های ناپایدار تفکر در بین انسان ها زیاده، من سیستم هایی رو انتخاب می کنم ک پایدار تر هستن و جوابهای قابل تکرار قابل قبول، بیشتری دارن

چیکیده کلام این میشه ک " انتخاب" و "حذف" رو انجام میدم.

ی مدت این رفتارها من رو هم اذیت می کرد و دنبال حل سوال بودم. اما انصافا حل این همه متغیر همزمان با این مرتبه ک ما داریم ممکن نیست.

همون روش 0 و 1 ، رو پیش گرفتم و خیلی خوب هم حواب داده.

در پناه حق

• Like 8
لینک به دیدگاه

من خودم میدونم و دیدم تا اندازه ای این جور ادما عقده دارن ... بیشتر اوقات کمبود هایی دارن که اینجوری خالی میکنن.

...

گاهی وقتا دیگه از حد میگذرونن:4564:

.

.

.

:sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

این جور آدما طبق قوانین ذهنشون زندگی میکنند و عقل و شعور ندارن . تو روانشناسی به اینا میگن : بیشعور های غیر قابل بازیافت .

• Like 3
لینک به دیدگاه

اقایون داداشام کار خوبی نیست

متاسفانه ما ایرانی ها خیلی قشنگ میتونیم حرف بزنیم ولی به پای عمل که میرسه هر کاری که به صلاح خودمونه میخواتی انجام بدیم یا همونی که ما میخوایم باید نتیجه گیری بشه بدون توجه به اینکه ایا این نتیجه گیری به ضرر جامعه هست یا نیست

متاسفانه این پست سر دیگران حرف زدن هم جزو عادات ما ایرانی ها شده

وقتی میبینیم یکی پیشرفت کرده و از ما سطح رفاهیش بالاتر پشت سرش حرف میزنیم

وقتی میبینیم پول داراز ماست پشت سرش حرف میزنیم

وقتی خوشگلتر از ماست پشت سرش حرف میزنیم

وقتی طرف لاغرتر از ما میشه پشت سرش حرف در میاریم

وقتی میخواهیم توی یگ رقابت با کسی رقابت کنیم پشت سر رقیبمون حرف در میاریم

وقتی کلاه برداری کنیم پشت سر رقبا حرف میزنیم

و از این دست مسائل

من میتونم به جرات بگم کسانی که امدن و گفتن ما این کارو انجام ندادیم 80 در صدشون حتی شده برای یک بار این کارو انجام دادن

امید وارم با حرفهام شخصی رو مورد بی احترامی قرار نداده باشم تا دوباره اعصاب خوردی جدیدی برام پیش بیاد

اگر هم به صورت سحوی شده شما بزرگواران به بزرگی خودتون ببخشید

• Like 3
لینک به دیدگاه

دلایلش همیناست که دوستان عنوان کردند

ضعف شخصیتی

حسادت

عقده های روانی ( تحقیر شدن ها، موردبی مهری خانواده قرار گرفتن ها و ....)

کمبود اعتماد به نفس و

.

.

مراقب باشیم تا حد امکان به این آدمها نزیک نشیم و ازشون دور بمونیم ...

ودر صورت اتفاق افتادن این داستان به نظر من هم همون کم محلی و بی تفاوتی بهترین و کم هزینه ترین راه هست.

اما به آدمهای شایعه ساز و حرف در بیار باید گفت :

با اون حرفای بی سرو ته ات شاید آبرویی از یکی ببری اما واسه تو آبرو نمیشه حتی اگه شایعه و دروغی که داری پخش میکنی واقعیت هم داشته باشه تازه اون آدم داره بد میشه ،شبیه تو میشه ولی واسه تو اعتبار نمیشه...!!!!!!!!!!

آدمهای زود باور هم میتونن از سر بی تجربگی زود باور باشن یه سری از آدمها انقدر تو شرایط پاستوریزه بزرگ میشن و چون دروغ و بدی ندیدن سخت باور میکنن که آدم درغگو هم وجود داره ( تجربه شو دارم)... و حرف مه رو باورمیکنن و پخش میکنن

:icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...