Adel00 5292 ارسال شده در 25 مهر، 2015 ممنون مهناااااااز بانو عادل خان :babygirl: امروز حس و احساساتم خرابه ......... :icon_pf (34): 6
Adel00 5292 ارسال شده در 25 مهر، 2015 بر چه اساس ازتاریخ تولد افراد همچین اطلاعاتی میشه به دست آورد؟ یعنی الان تمام کسایی که با من در یک روز و ماه و سال به دنیا اومدن همچین الگویی دارن؟ حرف خوبی زدن ایشون. اگه میشه توضیح بدید . ینی الان من و تمام کسانی که روز تولد من به دنیا اومدن همین حس و حال و شرایط فیزیکی رو دارن ؟ درصد صحت این پیشگویی علمی چقدره ؟ 7
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 25 مهر، 2015 حرف خوبی زدن ایشون. اگه میشه توضیح بدید . ینی الان من و تمام کسانی که روز تولد من به دنیا اومدن همین حس و حال و شرایط فیزیکی رو دارن ؟ درصد صحت این پیشگویی علمی چقدره ؟ به دختر من گیر ندید انقد سوال داری برو از مدیر سایت بپرس جیره قرصاتم کم میشه 7
Mahnaazz 13133 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2015 حرف خوبی زدن ایشون. اگه میشه توضیح بدید . ینی الان من و تمام کسانی که روز تولد من به دنیا اومدن همین حس و حال و شرایط فیزیکی رو دارن ؟ درصد صحت این پیشگویی علمی چقدره ؟ جواب دادم مهندس........تو سایت ویدئوهایی هست ک جوابگوه....نوشتش گیج کنندست 5
Adel00 5292 ارسال شده در 25 مهر، 2015 به دختر من گیر ندید انقد سوال داری برو از مدیر سایت بپرسجیره قرصاتم کم میشه خدا بخیر کنه ... پدر و دختر باهم دست به دست بدن چه شود .... قرص هامو یک هفتست نخوردم. زیر بالشم قایم کردم جواب دادم مهندس........تو سایت ویدئوهایی هست ک جوابگوه....نوشتش گیج کنندست من عاشق گیج شدنم . بگویید باشه سر فرصت میرم میبینم 4
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 26 مهر، 2015 البته به نظرم کلا این سایته فقط برا گرفتن ایمیل هامون بود!!!:| منم همیطور فکرمی کنم برای همین ایمیل دومم رادادم. 6
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 26 مهر، 2015 من الآن وارد بازه ی منفی جات دارم میشم یعنی؟ کلا متوجه نشدم چی شد! 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 26 مهر، 2015 من الآن وارد بازه ی منفی جات دارم میشم یعنی؟ کلا متوجه نشدم چی شد! بذار برات توضیح بدم باروون جان: ببین الان تو وضعیت جسمیت داغونه وضعیت روحیت در حد افتضاحه وضعیت حس ششمت کلا منهدم شده عواطف و احساساتت خورد وخمیره اخ اخ اخ رنگتم که پریده ولی نترس اصلن من یه دوست داشتم اینجوری شد مرد دور از جونت اما دوای دردت پیش منه شما برای بهیودی کامل باس : تشریف ببررید تاپیک غزل معاصر یه غزل ناب بزاری واس بچه ها تا خوب بشی:gnugghender: 6
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 26 مهر، 2015 برای 4 مرداد 94 خجات نمیکشی؟ایننمودار تو داری؟ البته هر کی به جای غزل شعر نو میزاشت تو تاپیک غزل معاصر اینجوری میشد دیگه 5
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 26 مهر، 2015 بذار برات توضیح بدم باروون جان:ببین الان تو وضعیت جسمیت داغونه وضعیت روحیت در حد افتضاحه وضعیت حس ششمت کلا منهدم شده عواطف و احساساتت خورد وخمیره اخ اخ اخ رنگتم که پریده ولی نترس اصلن من یه دوست داشتم اینجوری شد مرد دور از جونت اما دوای دردت پیش منه شما برای بهیودی کامل باس : تشریف ببررید تاپیک غزل معاصر یه غزل ناب بزاری واس بچه ها تا خوب بشی:gnugghender: :ws28: بییییست. دو تا غزل میذارم!:persiana__hahaha: اصن روحیه گرفتم. ولش کن چارت رو خخخخ! 5
*atefeh* 13017 ارسال شده در 26 مهر، 2015 خجات نمیکشی؟ایننمودار تو داری؟البته هر کی به جای غزل شعر نو میزاشت تو تاپیک غزل معاصر اینجوری میشد دیگه مهم نیروی تفکره که الان بالاست من کلا آدم خسته ای هستم، قدرت فیزیکی همیشه پایینه فرق نداره که، مهم نیته شعر نو یا غزل 5
*atefeh* 13017 ارسال شده در 26 مهر، 2015 1394/5/4 چه اکثرا خوبن ماشالله ولی به الهامات درونیت توجه نکن اصن 3
mherdad 3826 ارسال شده در 26 مهر، 2015 چه اکثرا خوبن ماشاللهولی به الهامات درونیت توجه نکن اصن میدنم هر موقه توچه کردم برعکس در امد 2
ارسال های توصیه شده