Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون مهناااااااز بانو عادل خان :babygirl: امروز حس و احساساتم خرابه ......... :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ نمیشه جدی گرفتش به نظر من واسه من که کلا غلط بود 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ بر چه اساس ازتاریخ تولد افراد همچین اطلاعاتی میشه به دست آورد؟ یعنی الان تمام کسایی که با من در یک روز و ماه و سال به دنیا اومدن همچین الگویی دارن؟ حرف خوبی زدن ایشون. اگه میشه توضیح بدید . ینی الان من و تمام کسانی که روز تولد من به دنیا اومدن همین حس و حال و شرایط فیزیکی رو دارن ؟ درصد صحت این پیشگویی علمی چقدره ؟ 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ حرف خوبی زدن ایشون. اگه میشه توضیح بدید . ینی الان من و تمام کسانی که روز تولد من به دنیا اومدن همین حس و حال و شرایط فیزیکی رو دارن ؟ درصد صحت این پیشگویی علمی چقدره ؟ به دختر من گیر ندید انقد سوال داری برو از مدیر سایت بپرس جیره قرصاتم کم میشه 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ حرف خوبی زدن ایشون. اگه میشه توضیح بدید . ینی الان من و تمام کسانی که روز تولد من به دنیا اومدن همین حس و حال و شرایط فیزیکی رو دارن ؟ درصد صحت این پیشگویی علمی چقدره ؟ جواب دادم مهندس........تو سایت ویدئوهایی هست ک جوابگوه....نوشتش گیج کنندست 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ به دختر من گیر ندید انقد سوال داری برو از مدیر سایت بپرسجیره قرصاتم کم میشه خدا بخیر کنه ... پدر و دختر باهم دست به دست بدن چه شود .... قرص هامو یک هفتست نخوردم. زیر بالشم قایم کردم جواب دادم مهندس........تو سایت ویدئوهایی هست ک جوابگوه....نوشتش گیج کنندست من عاشق گیج شدنم . بگویید باشه سر فرصت میرم میبینم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ البته به نظرم کلا این سایته فقط برا گرفتن ایمیل هامون بود!!!:| منم همیطور فکرمی کنم برای همین ایمیل دومم رادادم. 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ نمودارامروزباسال تولدم فرقشون اززمین تاآسمانه 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ من الآن وارد بازه ی منفی جات دارم میشم یعنی؟ کلا متوجه نشدم چی شد! 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ من الآن وارد بازه ی منفی جات دارم میشم یعنی؟ کلا متوجه نشدم چی شد! بذار برات توضیح بدم باروون جان: ببین الان تو وضعیت جسمیت داغونه وضعیت روحیت در حد افتضاحه وضعیت حس ششمت کلا منهدم شده عواطف و احساساتت خورد وخمیره اخ اخ اخ رنگتم که پریده ولی نترس اصلن من یه دوست داشتم اینجوری شد مرد دور از جونت اما دوای دردت پیش منه شما برای بهیودی کامل باس : تشریف ببررید تاپیک غزل معاصر یه غزل ناب بزاری واس بچه ها تا خوب بشی:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ برای 4 مرداد 94 خجات نمیکشی؟ایننمودار تو داری؟ البته هر کی به جای غزل شعر نو میزاشت تو تاپیک غزل معاصر اینجوری میشد دیگه 5 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ بذار برات توضیح بدم باروون جان:ببین الان تو وضعیت جسمیت داغونه وضعیت روحیت در حد افتضاحه وضعیت حس ششمت کلا منهدم شده عواطف و احساساتت خورد وخمیره اخ اخ اخ رنگتم که پریده ولی نترس اصلن من یه دوست داشتم اینجوری شد مرد دور از جونت اما دوای دردت پیش منه شما برای بهیودی کامل باس : تشریف ببررید تاپیک غزل معاصر یه غزل ناب بزاری واس بچه ها تا خوب بشی:gnugghender: :ws28: بییییست. دو تا غزل میذارم!:persiana__hahaha: اصن روحیه گرفتم. ولش کن چارت رو خخخخ! 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ خجات نمیکشی؟ایننمودار تو داری؟البته هر کی به جای غزل شعر نو میزاشت تو تاپیک غزل معاصر اینجوری میشد دیگه مهم نیروی تفکره که الان بالاست من کلا آدم خسته ای هستم، قدرت فیزیکی همیشه پایینه فرق نداره که، مهم نیته شعر نو یا غزل 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ 1394/5/4 چه اکثرا خوبن ماشالله ولی به الهامات درونیت توجه نکن اصن 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ چه اکثرا خوبن ماشاللهولی به الهامات درونیت توجه نکن اصن میدنم هر موقه توچه کردم برعکس در امد 2 لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ توی اون روزی که هستیم رو نمودار کلیک کنین وضعیتتونو میاره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده