Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ کیلیویی بایدباشه صفحات؟؟؟:w58: من گفتم کیلویی ؟ محمد گفت الکی سر یه سوال بحث نکنید منم گفتم نسبت به سالای قبل اصلا بحثی نداشتیم امسال 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ جواب سایه روشن به سوالات نی طلایی جواب سوال 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Eurovision Song Contest جواب سوال 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 نفر جواب سوال 3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Conrad_Gessner 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سوالات سایه روشن از نی طلایی 1-سه نفر در مکانی قرار دارند. بالای سر هر کدام از آنها توپی آویزان شده است. به طوریکه هر کدام از آنها فقط میتواند توپ دونفر دیگر را ببیند. آنها میدانند که رنگ این توپ ها یا سفید است و یا مشکی و حداقل یکی از این توپ ها مشکی است. از این سه نفر درخواست میشود که رنگ توپ بالای سرشان را حدس بزنند. همینطور به آنها اطمینان داده شده است که شرایط بین سه نفر کاملا عادلانه است. یکی از این سه نفر جواب را به درستی بیان میکند. استدلال او چه بوده است؟ 2-از بازیگران هالیوود که در 64 مراسم رسمی بازیگری نامزد دریافت جایزه شد و در بیست و یکی از این مراسم ها، جایزه را دریافت نمود. اولین فیلم تلویزیونی خود را نیز در اواخر دهه 1950 بازی نمود. همچنین دو کتاب نوشت که در واقع خط داستانی زندگینامه وی بودند. 3-یکی از هنرمندان اسپانیایی که در سن 17 سالگی اولین فیلم خود را بازی کرد و طی چند سال به محبوبیتی رسید که تنها در دهه 1960 توانست در بیش از 28 فیلم بازی کند. او در چند فیلم به عنوان خواننده نیز ایفای نقش نمود و توانست در همان دهه چند ترک موسیقی پاپ نیز ارائه کند. همچنین در شعر، نقاشی و نویسندگی نیز دستی داشت. سوال 1) توپ بالای سر دو نفر دیگه سفید بود، برای همین گفت که رنگ توپ بالای سر من مشکیه، چون حداقل یکی باید مشکی می بود. سوال 2) Christopher Plummer سوال 3) Marisol برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ محمد جون مسابقات سالای قبل حداقل 30 صفحه رفتن. این مسابقه داره تموم میشه ولی فعلا تو صفحه دوازدهه میخواستم اعتراض کنما ولی از جمله آخرت معلومه ظاهرا حوصله رسیدگی به اعتراضاتو نداری حوصله هست. ولی نسبت به این سوال میگفتین توضیحات بیشتر باید باشه، ولی لازم نبود خوبه دیگه امسال بحث کمتر بوده اگه چشم نخوره 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ بررسی پاسخ های تیم سایه روشن به تیم نی طلایی 1- برنامه تلویزیونی پربیننده جهانی که بر اساس یک جشنواره موسیقی ایتالیایی به وجود آمده است؟ پاسخ تیم سایه روشن: Eurovision Song Contest پاسخ تیم نی طلایی: Eurovision پاسخ صحیح: Eurovision منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتیجه: پاسخ صحیح داده شده 2- دور یک میز دو پدر، دو مادر، 4 فرزند، یک برادر، دو خواهر،دو پسر، دو دختر، یک پدر بزرگ، یک مادربزرگ، سه نوه، یک پدرشوهر، یک مادرشوهر و یک عروس نشسته اند! حداقل چند نفر دور میز هستند؟ پاسخ تیم سایه روشن: 7 نفر پاسخ تیم نی طلایی: حداقل 7 نفر پاسخ صحیح: 7 نفر منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتیجه: پاسخ صحیح داده شده 3- کاشف بیش از 100 گیاه دارویی کیست؟ پاسخ تیم سایه روشن: Conrad_Gessner پاسخ تیم نی طلایی: Al-Dinawari (828–896), Persia/Iran – more than a hundred plant drugs پاسخ صحیح: Al-Dinawar منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتیجه: پاسخ غلط داده شده ------------------------ تیم سایه روشن به دو سوال از سه سوال تیم نی طلایی پاسخ صحیح دادش 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ بررسی پاسخ های تیم نی طلایی به تیم سایه روشن 1- سه نفر در مکانی قرار دارند. بالای سر هر کدام از آنها توپی آویزان شده است. به طوریکه هر کدام از آنها فقط میتواند توپ دونفر دیگر را ببیند. آنها میدانند که رنگ این توپ ها یا سفید است و یا مشکی و حداقل یکی از این توپ ها مشکی است. از این سه نفر درخواست میشود که رنگ توپ بالای سرشان را حدس بزنند. همینطور به آنها اطمینان داده شده است که شرایط بین سه نفر کاملا عادلانه است. یکی از این سه نفر جواب را به درستی بیان میکند. استدلال او چه بوده است؟ پاسخ تیم نی طلایی: توپ بالای سر دو نفر دیگه سفید بود، برای همین گفت که رنگ توپ بالای سر من مشکیه، چون حداقل یکی باید مشکی می بود. پاسخ تیم سایه روشن: اشاره نکرد و فقط منبع را ذکر کرد. پاسخ صحیح: به نظر من همون جواب تیم نی طلایی میشه. با توجه به منبعی که ذکر شده، حالتی که دوتا توپ مشکی باشه و یکی سفید رو اصلاً استدلالش رو متوجه نشدم! به نظرم کلاً اشتباه میومد. اگر غیر اینه تیم سایه روشن میتونه توضیح بده. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتیجه: پاسخ صحیح داده شده 2- از بازیگران هالیوود که در 64 مراسم رسمی بازیگری نامزد دریافت جایزه شد و در بیست و یکی از این مراسم ها، جایزه را دریافت نمود. اولین فیلم تلویزیونی خود را نیز در اواخر دهه 1950 بازی نمود. همچنین دو کتاب نوشت که در واقع خط داستانی زندگینامه وی بودند. پاسخ تیم نی طلایی: Christopher Plummer پاسخ تیم سایه روشن: Peter O'toole پاسخ صحیح: Peter O'toole منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتیجه: پاسخ غلط داده شده 3- یکی از هنرمندان اسپانیایی که در سن 17 سالگی اولین فیلم خود را بازی کرد و طی چند سال به محبوبیتی رسید که تنها در دهه 1960 توانست در بیش از 28 فیلم بازی کند. او در چند فیلم به عنوان خواننده نیز ایفای نقش نمود و توانست در همان دهه چند ترک موسیقی پاپ نیز ارائه کند. همچنین در شعر، نقاشی و نویسندگی نیز دستی داشت. پاسخ تیم نی طلایی: Marisol پاسخ تیم سایه روشن: Soledad Miranda پاسخ صحیح: Soledad Miranda منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتیجه: پاسخ غلط داده شده ----------------------- تیم نی طلایی به یک سوال از سه سوال تیم سایه روشن پاسخ صحیح دادش 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ ما نسبت به سوال 2 و 3 اعتراض داریم! اول اینکه توی سوال 2 گفته شده در 64 مراسم رسمی بازیگری نامزد دریافت جایزه شد در حالیکه در منبعی که دادید با جوایز اسکار هم حساب نکنیم 66 بار بوده! بعدش گفتین اولین فیلم تلویزیونی خود را نیز در اواخر دهه 1950 بازی نمود. در حالیکه در اواخر دهه 50 یک فیلم سینمایی بازی کرده و در اوایل دهه 50 فیلم تلویزیونی خودش رو بازی کرده،قبل از 55 میشه اوایل دهه نه اواخر! O'Toole began working in the theatre, gaining recognition as a برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام actor at the برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and with the برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , before making his television debut in 1954. He first appeared on film in 1959 in a minor role in برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . در مورد سوال 3 هم شما گفتید: یکی از هنرمندان اسپانیایی که در سن 17 سالگی اولین فیلم خود را بازی کرد در حالیکه توی منبع اصلا اشاره ای به فعالیت های 17 سالگی این هنرمند نشده و فقط گفته شده در 16 سالگی با رویای بازیگر شدن به مادرید رفته Soledad's dream was to become an actress, so at age sixteen, she moved to برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and drew an artistic stage name out of a hat. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ ما نسبت به سوال 2 و 3 اعتراض داریم!اول اینکه توی سوال 2 گفته شده در حالیکه در منبعی که دادید با جوایز اسکار هم حساب نکنیم 66 بار بوده! بعدش گفتین در حالیکه در اواخر دهه 50 یک فیلم سینمایی بازی کرده و در اوایل دهه 50 فیلم تلویزیونی خودش رو بازی کرده،قبل از 55 میشه اوایل دهه نه اواخر! در مورد سوال 3 هم شما گفتید: در حالیکه توی منبع اصلا اشاره ای به فعالیت های 17 سالگی این هنرمند نشده و فقط گفته شده در 16 سالگی با رویای بازیگر شدن به مادرید رفته در مورد سوال 2 من به جدول جوایز اسکار دقت نکردم. فقط جدول دوم رو دیده بودم که 64 تا هستش. 8 بار هم برای جایزه اسکار نامزد شده بود که روی هم رفته میشه 72 دوبار. واسه همین اعتراض پذیرفته هستش. مگه اینکه دفاعیه خاصی رو تیم سایه روشن داشته باشه. در مورد سوال سوم، با توجه به سال تولد که 1943 بوده و اولین فیلمی که بازی کرده سال 1960 بوده، یعنی سن 17 سالگی. انتهای صفحه لیست همه فیلم هایی که بازی کرده رو آورده و اولین فیلم La bella Mimí (1960) – First Dancer بوده. 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ ما نسبت به سوال 2 و 3 اعتراض داریم!اول اینکه توی سوال 2 گفته شده در حالیکه در منبعی که دادید با جوایز اسکار هم حساب نکنیم 66 بار بوده! بعدش گفتین در حالیکه در اواخر دهه 50 یک فیلم سینمایی بازی کرده و در اوایل دهه 50 فیلم تلویزیونی خودش رو بازی کرده،قبل از 55 میشه اوایل دهه نه اواخر! در مورد سوال 3 هم شما گفتید: در حالیکه توی منبع اصلا اشاره ای به فعالیت های 17 سالگی این هنرمند نشده و فقط گفته شده در 16 سالگی با رویای بازیگر شدن به مادرید رفته سلام خب من که نگفتم اسکار، گفتم 64 تا مسابقه رسمی بازیگری اونم 66 تا نیست اگه بشمارید 64 تاس خودشم تو اوایل دهه 50 یک تئاتر بازی کرده نه فیلم ... اولین فیلمش بعد از نیمه دهه 50 بوده، فک کنم نوشته بود 58 اگه درست یادم باشه اون آخری رو هم که محمد جان گفتن. متولد سال 43 هستش و اولین فیلمشو سال 60 بازی کرده راستی شما هم جواب سوال اول رو اشتباه دادید. اگه منبعی که من دادم رو نگاه کنید متوجه میشید که تنها حالتی که میشه بین سه تفر عادلانه باشه اینه که توپ هر سه نفرشون مشکی باشه. چون اگه مال یکیشون مشکی باشه، کسی که مشکیه میبینه که دو نفر دیگه سفید هستن و مشخص میشه که مال خودش مشکیه (حداقل یه مشکی داریم). تو این حالت اون دو نفر دیگه که سفیدن نمیتونن جواب درست رو بدن پس عدالت رعایت نده. تو حالتی که دو تا توپ مشکی داشته باشیم هم میشه اثبات کرد عدالت رعایت نمیشه (توضیحاتش تو لینک منبعه). تنها حالت میشه حالت سوم یعنی هر سه توپ مشکی باشن تیم نی طلایی استدلالش اشتباه بوده و پاسخش غلطه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خب من که نگفتم اسکار، گفتم 64 تا مسابقه رسمی بازیگری اونم 66 تا نیست اگه بشمارید 64 تاس خودشم تو اوایل دهه 50 یک تئاتر بازی کرده نه فیلم ... اولین فیلمش بعد از نیمه دهه 50 بوده، فک کنم نوشته بود 58 اگه درست یادم باشه اون آخری رو هم که محمد جان گفتن. متولد سال 43 هستش و اولین فیلمشو سال 60 بازی کرده راستی شما هم جواب سوال اول رو اشتباه دادید. اگه منبعی که من دادم رو نگاه کنید متوجه میشید که تنها حالتی که میشه بین سه تفر عادلانه باشه اینه که توپ هر سه نفرشون مشکی باشه. چون اگه مال یکیشون مشکی باشه، کسی که مشکیه میبینه که دو نفر دیگه سفید هستن و مشخص میشه که مال خودش مشکیه (حداقل یه مشکی داریم). تو این حالت اون دو نفر دیگه که سفیدن نمیتونن جواب درست رو بدن پس عدالت رعایت نده. تو حالتی که دو تا توپ مشکی داشته باشیم هم میشه اثبات کرد عدالت رعایت نمیشه (توضیحاتش تو لینک منبعه). تنها حالت میشه حالت سوم یعنی هر سه توپ مشکی باشن تیم نی طلایی استدلالش اشتباه بوده و پاسخش غلطه 8 تا هم اسکار بوده غیر از اون 64 تا که کلاً میشده 72 تا. در مورد سوال اول خوب شد توضیح دادی. سه حالت رو عنوان کرده. حالت اول که خب همون چیزی بود که تیم نی طلایی اشاره کرد. حالت دوم گفته که دوتا توپ مشکی میشد، تهش میگه که خب تو این حالت رقابت عادلانه نیست! تو حالت سوم میگه فقط وقتی رقابت عادلانه میشه که هر سه تا توپ مشکی باشن. یعنی یه جورایی شرایط منصفانه همون شرایط مساوی معنی شده احساس میکنم یه نقصی از این نظر تو سوال هست. با توجه به این نقص راه حل گفته شده توسط تیم نی طلایی به عنوان یکی از جوابا میتونه درست باشه. ولی خب واسه اطمینان یه مشورتی با یکی از بچه ها میکنم. 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ درود در مورد سوال اول تیم سایه روشن از تیم نی طلا: تیم سایه روشن عنوان کرده که بالای سر هر نفر یک توپ هستش که توپ ها یا سفید هستن یا مشکی. و همینطور عنوان کرده که یکی از توپ ها حتما مشکی. مورد بعدی اینکه گفته شرایط برای هر سه عادلانه س. برای جواب موارد رو از پایین به بالا میریم. وقتی شرایط عادلانه هستش هرچیزی که یکی از نفرات میبینه دو نفر دیگه هم باید ببینن پس با این شرایط هر سه توپ یک رنگ هستن یا مشکی یا سفید برای تعیین رنگ توپ ها از مورد دوم که گفته حتما یکی از توپ ها مشیه استفاده میکنیم. پس هر سه توپ مشکی هستش و با این شرایط توپ بالای سر هر نفر مشکی و اون نفر با این استدلال به جواب رسیده. استدلال تیم نی طلا در مورد جواب سوال اشتباه هستش و سوال تیم سایه روشن مشکلی نداره. موفق باشید بدرود 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ دروددر مورد سوال اول تیم سایه روشن از تیم نی طلا: تیم سایه روشن عنوان کرده که بالای سر هر نفر یک توپ هستش که توپ ها یا سفید هستن یا مشکی. و همینطور عنوان کرده که یکی از توپ ها حتما مشکی. مورد بعدی اینکه گفته شرایط برای هر سه عادلانه س. برای جواب موارد رو از پایین به بالا میریم. وقتی شرایط عادلانه هستش هرچیزی که یکی از نفرات میبینه دو نفر دیگه هم باید ببینن پس با این شرایط هر سه توپ یک رنگ هستن یا مشکی یا سفید برای تعیین رنگ توپ ها از مورد دوم که گفته حتما یکی از توپ ها مشیه استفاده میکنیم. پس هر سه توپ مشکی هستش و با این شرایط توپ بالای سر هر نفر مشکی و اون نفر با این استدلال به جواب رسیده. استدلال تیم نی طلا در مورد جواب سوال اشتباه هستش و سوال تیم سایه روشن مشکلی نداره. موفق باشید بدرود دقیقا اومدم همینو بنویسم که دیدم زحمتشو کشیدی. مرسی داداشی در مورد حالت دوم یه توضیحی بدم. فرض کنیم دو تا توپ مشکی داریم و یه سفید. کسی که توپ مشکی بالا سرشه میبینه که یه توپ سفید داریم و یه مشکی، با توجه به حالت قبلیه (یه مشکی و دو تا سفید) که نمیتونست عادلانه باشه، کسی که توپ مشکی بالا سرشه باید مطمئن باشه که توپ بالا سرش مشکیه، چون اگه سفید باشه میشه حالت قبلی که غلطه. پس دو نفری که توپ بالاسرشون مشکیه میتونن با اطمینان بگن که مشکیهو اما نفر سوم نمیتونه چون میبینه که دو نفر دیگه توپشون مشکیه. پس عدالت باز هم رعایت نشد. فقط میمونه حالتی که هر سه توپ مشکی باشن 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خب من که نگفتم اسکار، گفتم 64 تا مسابقه رسمی بازیگری اونم 66 تا نیست اگه بشمارید 64 تاس خودشم تو اوایل دهه 50 یک تئاتر بازی کرده نه فیلم ... اولین فیلمش بعد از نیمه دهه 50 بوده، فک کنم نوشته بود 58 اگه درست یادم باشه اون آخری رو هم که محمد جان گفتن. متولد سال 43 هستش و اولین فیلمشو سال 60 بازی کرده راستی شما هم جواب سوال اول رو اشتباه دادید. اگه منبعی که من دادم رو نگاه کنید متوجه میشید که تنها حالتی که میشه بین سه تفر عادلانه باشه اینه که توپ هر سه نفرشون مشکی باشه. چون اگه مال یکیشون مشکی باشه، کسی که مشکیه میبینه که دو نفر دیگه سفید هستن و مشخص میشه که مال خودش مشکیه (حداقل یه مشکی داریم). تو این حالت اون دو نفر دیگه که سفیدن نمیتونن جواب درست رو بدن پس عدالت رعایت نده. تو حالتی که دو تا توپ مشکی داشته باشیم هم میشه اثبات کرد عدالت رعایت نمیشه (توضیحاتش تو لینک منبعه). تنها حالت میشه حالت سوم یعنی هر سه توپ مشکی باشن تیم نی طلایی استدلالش اشتباه بوده و پاسخش غلطه اسکار جز مراسم رسمی نیست؟!!! دوباره بشمارید 66 تاس جمله رو که گذاشتم براتون!! شما گفتی در اواخر دهه 50 اولین فیلم تلویزیونی خودش رو بازی کرده در حالیکه نوشته سال 54 قبل از وارد شدن به تلویزیون تئاتر کار کرده،(که 54 اواخر دهه حساب نمیشه) بعدشم در سال 58 فیلم The Day They Robbed the Bank of England رو بازی کرده که سینمایی بوده!! در مورد سوال 3 هم شما گفتی اولین فیلمشو در سن 17 سالگی اولین فیلم خود را بازی کرد وطی چند سالبه محبوبیتی رسید کهتنها در دهه 1960توانست در بیش از 28 فیلم بازی کند. این خودش باعث منحرف شدن از جواب نمیشه؟!!! این یعنی طرف 17 سالگی اولین فیلمو بازی کرده بعد از چند سال محبوب شده، که این یعنی از سال 43 باید زودتر متولد شده باشه!! در مورد استدلالم قبول ندارم حرفتون رو، جواب ما هم میتونه درست باشه 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اسکار جز مراسم رسمی نیست؟!!!دوباره بشمارید 66 تاس جمله رو که گذاشتم براتون!! شما گفتی در اواخر دهه 50 اولین فیلم تلویزیونی خودش رو بازی کرده در حالیکه نوشته سال 54 قبل از وارد شدن به تلویزیون تئاتر کار کرده،(که 54 اواخر دهه حساب نمیشه) بعدشم در سال 58 فیلم The Day They Robbed the Bank of England رو بازی کرده که سینمایی بوده!! در مورد سوال 3 هم شما گفتی اولین فیلمشو در سن 17 سالگی اولین فیلم خود را بازی کرد وطی چند سالبه محبوبیتی رسید کهتنها در دهه 1960توانست در بیش از 28 فیلم بازی کند. این خودش باعث منحرف شدن از جواب نمیشه؟!!! این یعنی طرف 17 سالگی اولین فیلمو بازی کرده بعد از چند سال محبوب شده، که این یعنی از سال 43 باید زودتر متولد شده باشه!! در مورد استدلالم قبول ندارم حرفتون رو، جواب ما هم میتونه درست باشه پست منم خوندی؟ در مورد سوال دو اشاره شد که اعتراض پذیرفته شد. بحثی توش نیست دیگه 8 تا اسکار بوده و 64 تا مراسم دیگه که روی هم رفته 72 تا بوده و همین مورد باعث اشتباه شدن میشه. واسه همین اعتراض پذیرفته شد. ولی در مورد سوال سه مشکلی تو طرح سوال نیست. چند اشاره به عدد بزرگ نداره. دو سال هم میتونه چند گفته بشه. در مورد پاسخ شما به سوال یک هم من خودمم شک داشتم، واسه همین گفتم اگه دفاعیه دارن بگن. ولی خب باز هم چون تردید داشتم تو نوع سوال، از ناصر هم خواستم کمک کنه و نظرشو در مورد این سوال بده تا بتونم راحت تر تصمیم بگیرم. نتیجه هم در پایان این شد که: تیم نی طلایی به یک سوال از سه سوال تیم سایه روشن پاسخ صحیح دادش و تیم سایه روشن به دو سوال از سه سوال تیم نی طلایی پاسخ صحیح دادش. 5 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ پست منم خوندی؟ در مورد سوال دو اشاره شد که اعتراض پذیرفته شد. بحثی توش نیست دیگه 8 تا اسکار بوده و 64 تا مراسم دیگه که روی هم رفته 72 تا بوده و همین مورد باعث اشتباه شدن میشه. واسه همین اعتراض پذیرفته شد. ولی در مورد سوال سه مشکلی تو طرح سوال نیست. چند اشاره به عدد بزرگ نداره. دو سال هم میتونه چند گفته بشه. در مورد پاسخ شما به سوال یک هم من خودمم شک داشتم، واسه همین گفتم اگه دفاعیه دارن بگن. ولی خب باز هم چون تردید داشتم تو نوع سوال، از ناصر هم خواستم کمک کنه و نظرشو در مورد این سوال بده تا بتونم راحت تر تصمیم بگیرم. نتیجه هم در پایان این شد که: تیم نی طلایی به یک سوال از سه سوال تیم سایه روشن پاسخ صحیح دادش و تیم سایه روشن به دو سوال از سه سوال تیم نی طلایی پاسخ صحیح دادش. خوندم پستت تو رو، اونو در جواب عباس آقا گفتم من قبول ندارم توی سوال گفته : یکی از این سه نفر جواب را به درستی بیان میکند. استدلال او چه بوده است؟ خب اون یکی میتونه همینی باشه که توپ مشکی روی سرشه، نگفتن که هرسه درست حدس زدن استدلالشون چی بوده؟!! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خوندم پستت تو رو، اونو در جواب عباس آقا گفتممن قبول ندارم توی سوال گفته : یکی از این سه نفر جواب را به درستی بیان میکند. استدلال او چه بوده است؟ خب اون یکی میتونه همینی باشه که توپ مشکی روی سرشه، نگفتن که هرسه درست حدس زدن استدلالشون چی بوده؟!! این بخش درسته اما شرط دوم سوال هم این بوده که شرایط هر سه نفر عادلانه هستش. تو این حالتی که گفتین. اون یه نفر تو شرایط بهتری از دو نفر دیگه هستش و شرایط عادلانه رعایت نشده. 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ این بخش درسته اما شرط دوم سوال هم این بوده که شرایط هر سه نفر عادلانه هستش.تو این حالتی که گفتین. اون یه نفر تو شرایط بهتری از دو نفر دیگه هستش و شرایط عادلانه رعایت نشده. خب اگه اینطور باشه که شما میگین پس چرا تو سوال گفته یکی از سه نفر جواب را بدرستی میدهد؟!! خب باید هرسه جواب درست رو میدادن اونوقت میگفتن استدلال چی بوده؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خب اگه اینطور باشه که شما میگین پس چرا تو سوال گفته یکی از سه نفر جواب را بدرستی میدهد؟!! خب باید هرسه جواب درست رو میدادن اونوقت میگفتن استدلال چی بوده؟ خب خللی تو سوال ایجاد نمیکنه بازم. اون دو نفر شاید هوششون نرسیده. مثل اینه که یه سوال ثابت از سه نفر پرسیده میشه. فقط یکیشون میتونه جواب بده. در حالیکه شرایط هر سه نفر مثل هم هستش. 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ بررسی پاسخ های تیم نی طلایی به تیم سایه روشن 1- سه نفر در مکانی قرار دارند. بالای سر هر کدام از آنها توپی آویزان شده است. به طوریکه هر کدام از آنها فقط میتواند توپ دونفر دیگر را ببیند. آنها میدانند که رنگ این توپ ها یا سفید است و یا مشکی و حداقل یکی از این توپ ها مشکی است. از این سه نفر درخواست میشود که رنگ توپ بالای سرشان را حدس بزنند. همینطور به آنها اطمینان داده شده است که شرایط بین سه نفر کاملا عادلانه است. یکی از این سه نفر جواب را به درستی بیان میکند. استدلال او چه بوده است؟ پاسخ تیم نی طلایی: توپ بالای سر دو نفر دیگه سفید بود، برای همین گفت که رنگ توپ بالای سر من مشکیه، چون حداقل یکی باید مشکی می بود. پاسخ تیم سایه روشن: اشاره نکرد و فقط منبع را ذکر کرد. پاسخ صحیح: به نظر من همون جواب تیم نی طلایی میشه. با توجه به منبعی که ذکر شده، حالتی که دوتا توپ مشکی باشه و یکی سفید رو اصلاً استدلالش رو متوجه نشدم! به نظرم کلاً اشتباه میومد. اگر غیر اینه تیم سایه روشن میتونه توضیح بده. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتیجه: پاسخ صحیح داده شده 2- از بازیگران هالیوود که در 64 مراسم رسمی بازیگری نامزد دریافت جایزه شد و در بیست و یکی از این مراسم ها، جایزه را دریافت نمود. اولین فیلم تلویزیونی خود را نیز در اواخر دهه 1950 بازی نمود. همچنین دو کتاب نوشت که در واقع خط داستانی زندگینامه وی بودند. پاسخ تیم نی طلایی: Christopher Plummer پاسخ تیم سایه روشن: Peter O'toole پاسخ صحیح: Peter O'toole منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتیجه: پاسخ غلط داده شده 3- یکی از هنرمندان اسپانیایی که در سن 17 سالگی اولین فیلم خود را بازی کرد و طی چند سال به محبوبیتی رسید که تنها در دهه 1960 توانست در بیش از 28 فیلم بازی کند. او در چند فیلم به عنوان خواننده نیز ایفای نقش نمود و توانست در همان دهه چند ترک موسیقی پاپ نیز ارائه کند. همچنین در شعر، نقاشی و نویسندگی نیز دستی داشت. پاسخ تیم نی طلایی: Marisol پاسخ تیم سایه روشن: Soledad Miranda پاسخ صحیح: Soledad Miranda منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتیجه: پاسخ غلط داده شده ----------------------- تیم نی طلایی به یک سوال از سه سوال تیم سایه روشن پاسخ صحیح دادش در مورد شرایط عادلانه الزاما به معنی این نیست که هر سه نفر دو توپ مشکی می بینن، ممکنه منظور از طراح سوال این باشه که تو شرایط یکسانی قرار دارن و فقط از رنگ توپ دو نفر دیگه اطلاع دارند. مورد بعدی هم اینکه اگه تمام توپ ها قرار هست که یه رنگ باشن چرا فقط یه نفر تونست حدس بزنه. به هر حال درست یا غلط بودن این جواب اصلا برای من مهم نیست، چون شاید یکی دو دقیقه هم براش وقت نذاشتم، حتی سرچم نکردم. اما در مورد دو سوال دیگه بد نیست بیشتر بررسی کنیم، که بعضی آمارهای ذکر شده درست نیست و یا استدلال های شخصی مبنا قرار گرفته. سوال 2) از بازیگران هالیوود که در 64 مراسم رسمی بازیگری نامزد دریافت جایزه شد و در بیست و یکی از این مراسم ها، جایزه را دریافت نمود. اولین فیلم تلویزیونی خود را نیز در اواخر دهه 1950 بازی نمود. همچنین دو کتاب نوشت که در واقع خط داستانی زندگینامه وی بودند. مورد اول که سامیار بهش اشاره کرد تعداد نامزدی این بازیگر بوده، البته معمولا به صورت مجزا از جوایز اعلام میشه و با هم همپوشانی ندارن. اگه سایت معتبرتر Internet Movie Database یا همون IMDB.com رو چک کنیم، تعداد نامزدی و همینطور جوایز این بازیگر متفاوت با عددای ذکر شده هستش: 35 wins and 38 nominations برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه بخوایم مجموع هم در نظر بگیریم 73 خواهد شد. در مورد منبع مورد اشاره توضیحی در مورد تلوزیونی بودن فیلم اول داده نشده، حتی جمله مورد سوال در دو جای متن با دو عدد متفاوت ذکر شده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کتاب دوم اشاره شده در منبع هم در Amazon به عنوان جلد دوم اولی ذکر شده، ضمن اینکه کتاب های دیگه ای هم از ایشون وجود داره: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوال 3) یکی از هنرمندان اسپانیایی که در سن 17 سالگی اولین فیلم خود را بازی کرد و طی چند سال به محبوبیتی رسید که تنها در دهه 1960 توانست در بیش از 28 فیلم بازی کند. او در چند فیلم به عنوان خواننده نیز ایفای نقش نمود و توانست در همان دهه چند ترک موسیقی پاپ نیز ارائه کند. همچنین در شعر، نقاشی و نویسندگی نیز دستی داشت. اشاره ای منبع مورد نظر به سن شروع نکرده، ولی توی IMDB چیز دیگه ای عنوان شده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دلیل پرکار شدنشون زیباییشون بوده، همینطور تعداد کارهای دهه 60 دقیقا برابر 28 بوده که یکیش هم سریال بوده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته ویکی پدیا هم فکر کنم 27 تا اثر برای این دهه لیست کرده. در آخر هم جا داره واقعا تشکر کنم که این دو روز کلی وقتمون رو برای سرچ دو سوال آخر گرفتین. 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ من میگم تیم مارو اول اعلام کنید ما هم بشه هایی خوبی هستیم قبول میکنیم دیگه چه میشه قناعت پیشه هستیم:ws28: دوستان الان ما این دور مسابقه ندادیم تکلیف امتیازمون چی میشه؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده