hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۴ سلام من به آقا سجاد پیام دادم جوابی نیومد 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۴ hfml گفته است: سلاممن به آقا سجاد پیام دادم جوابی نیومد درود... نمیشه همینجا تاپیک بزنیم؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۴ what do you think?we can talk about Sajad and why he is absent now here:ws3: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۴ بیایید یاهو دیگه.سجادم که امشب نیست 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۴ دختر باران گفته است: بیایید یاهو دیگه.سجادم که امشب نیست we don't have ID's of each other but we can send it by private message to a volunteer? or continue here? 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۴ M!Zare گفته است: what do you think?we can talk about Sajad and why he is absent now here:ws3: yes...that's great... I think he ate many food and now comatose 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۴ Astraea گفته است: yes...that's great...I think he ate many food and now comatose much or many? food become comatose or is comatose?? he left his children...may be he is angry for last night 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۴ M!Zare گفته است: much or many? foodbecome comatose or is comatose?? he left his children...may be he is angry for last night i forget many thing 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۴ ok...send your ID's to me in private message 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر، ۱۳۹۴ ببخشید . من دیشب نت م مشکل داشت تا اومدم دیر شد. 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر، ۱۳۹۴ S.F گفته است: ببخشید . من دیشب نت م مشکل داشت تا اومدم دیر شد. never mind my friend we are in iran 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر، ۱۳۹۴ [h=1]موضوعات کلی گروه اموزش زبان انگلیسی[/h] 3 لینک به دیدگاه
hamedc 265 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر، ۱۳۹۴ نظر من اینه که حتما تو جو زیان باید باشی چون کشورمون مولتی نشنال نیست سخته یه کم . اینکه سعی کنی بیرون میری هندزفری میزاری تو گوشت فلان آهنگ گوش میدی کنارش یه پادکست یا تکتیکس ها یا ... رو گوش کنی که همیشه به گوشت بخوره حتی اگه نمیفهمی دقیقا کل جملاتشو:179: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر، ۱۳۹۴ دوستان میشه یک ربع به ده تا ده باشه 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر، ۱۳۹۴ M!Zare گفته است: دوستان میشه یک ربع به ده تا ده باشه من مشکلی ندارم. البته فقط ماه رمضون. بعدش نمی رسم. 9.30 تا 10 کار برنامه دارم. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر، ۱۳۹۴ S.F گفته است: من مشکلی ندارم.البته فقط ماه رمضون. بعدش نمی رسم. 9.30 تا 10 کار برنامه دارم. منم ماه رمضان منظورم بود 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ تیر، ۱۳۹۴ منم مشکلی ندارم یه ربع به ده ... 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ تیر، ۱۳۹۴ hfml گفته است: فردا یه ربع به ده؟ آریوبرزن گفته است: منم مشکلی ندارم یه ربع به ده ... امشب یعنی دیگه . موافق مریم من ایرو اچ سحر بانو مونده و استارتر محترم ک معلوم نیست کجا فراری شده ! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده