رفتن به مطلب

با شش میلیون تومان پول چه میتوان کرد؟

Ali.Fatemi4

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 62
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این بانک اعتبارش بیشتره و مطمئن تر هم هست. در ضمن امکاناتی هم داشته باشه شما رو تو اولویت قرار میده. یعنی میتونی از مزایای مشتری بودن اون بانک هم استفاده کنی. برا مشتری هاش فکر میکنه و این خیلی خوبه. خود من همین کارو کردم و راضی ام.

فکر خوبیه

اما تا اونجایی که من گشتم خرید و فروش اون برگه خودرو سود ماهانه ش 23 درصده! به نظرم اونم بد نیستا؟!:ws38:

خب پس باز برمیگردم به پست اول خودم.

بنظر من بهتر اول بشینی فکر کنی و رو ی برگه بنویسی که:

منابع در اختیارت چیا هستن؟؟زمین بابا،حیاط،پارکینگ و یا هر جایی ک بتونی ازش استفاده کنی

از فامیلا و دوستان و اساتید رو کمک کیا میتونی حساب کنی و بهشون رو بندازی تا اطلاعات علمیشون رو در اختیارت بزارن؟

تو مباحث درسی ک خوندی به کدوم بخش علاقه داشتی و تا حدی روش تسلط داری؟

و مهمتر از همه اینکه اون اینده شغلی که الان تو ذهنته چی هستش؟

بدون فن و مهارت ک درست نیس کاریو شروع کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3

این یه برنامه اصولیه!

ولی خب من چون دانشجو ام فکر نکنم بتونم همه وقتمو بذارم

با همسرتون یه مسافرت توپ برید یه جای توپ تر !!!

بی ربطه اما زندگی یکباره و شاید دیگه از این فرصتها پیش نیاد. همیشه آینده نگر بودن خیلی خسته کننده ست .

:icon_gol:

نه بابا!!! پول قلمبه رو باید سرمایه گذاری کرد به نظرم!!!:ws52:

یه دانشجو تو زمان دانشجویی باید یه تایمی از وقتشو صرف کار کردن میکرد....اونم مجانی...

تو رشته شما نمیدونم چه کارایی میشه کرد....مثلا ماشین سازی یا یه چیزی تو این مایه ها....:ws38:

راستش کارایی میخوام که زیاد درگیرش نشم! مثلا یه چیزی تو مایه های دلالی:whistle:

کار که میگن دارن ، جوونن و اول راه . برمیگردن با خاطره های خوب و با انرژی زندگیو میسازن :icon_gol:

مگه هرکی کار داره نمیتونه درآمدش رو بیشتر کنه؟!؟!

کار داره؟؟!!

خب چه کاریه بزنی تو کار برو یه مسافرت توپ...

منم با شما موافقم:w16:

:hanghead:

من اگه یخورده سرمایه داشتم میزدم تو کار فروش لوازم آرایشی، خیلی سودآوره :ws3:

چی بگم والا من که نمیشناسم؟!:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

علی افرین الان بهتر از ساله قبله اون موقع یه تاپیک زدی با یه میلیون چی کارز میشه کرد الانم با 6 میلیون همون کار رو میشه کرد به نظرم

بخونی اونجا نوشتم دوباره چک کن:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
علی افرین الان بهتر از ساله قبله اون موقع یه تاپیک زدی با یه میلیون چی کارز میشه کرد الانم با 6 میلیون همون کار رو میشه کرد به نظرم

:|:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

کاش کپی می کردی اینجا هم مهندس.

مطمئنم تجربیاتت مفیده برامون.

و اما علی جان. من تقریبا یک سال پیش با دو میلیون تومن ی تولید کاشی دکور راه انداختم ک ماهی 700 سود داد.شکر. البته شریک شدم.

می دونی مهندس، نمخام بگم فلان کن فلان کن. من شانس اوردم. البته بازار ساختمون هم ک خراب بود، همچنان هم تعریفی نداره.

کسی باید ب شما مشورت بده ک حداقل بالای 35-40 باشه و پخته بازار و با سواد. ک سرد و گرم چشیده باشه.

نه من و امثال من.

ب هر صورت این تجربه من بود. برای شروع کار همون طور ک یکی از بچه ها گفته بود باید منابع رو بدونی. بیزنس پلن بنویسی و تحقیق میدانی کنی.

کاری کن من کردم و شانس هم خیلی دخیل بود. باور کن اطارفم پر از دوستایی ک ضرر کردن. یکی از بچه ها ضد تو کار ی محصول چوبی. 400 میلیون ضرر! ضرر نه ضرر حسابداری. منظور اصل سرمایه هم برنگشت! شاید 40 تومنش برگشت!

یکی دیگه هم زد تو کار اسباب بازی بچه ها. لگو و پازل و اینا با 40-50 تومن. اونم فقط 30 تومنش برگشت.

ببین چجوری بگم، جسارت نباشه ولی تو بازار باید گرگ بود. از قوانین چک بگیر تا قوانین ارتباطات اجتماعی. داشتن یک بیزنس پلن خوب یا ایده عالی تنها کوچکترین قدم برا کسب درامده... و مهمترین اینکه چطور بشه مشتری رو راضی کرد بخره یا اصلا مشتری رو پیدا کرد و چطور می شه پول رو ازش گرفت!

بگذریم.

بنظرم گزینه مناسب همون سرمایه گذاری فعلا.

ماشین ک گفتی رو نمی دونم.

ولی سود بانکی رو زیاد ب نظرم جالب نیومد.

در نهایت خدا بسیار مهربون ه و امید داشتن هم واقعا مفیده مهندس.:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
کاش کپی می کردی اینجا هم مهندس.

مطمئنم تجربیاتت مفیده برامون.

و اما علی جان. من تقریبا یک سال پیش با دو میلیون تومن ی تولید کاشی دکور راه انداختم ک ماهی 700 سود داد.شکر. البته شریک شدم.

می دونی مهندس، نمخام بگم فلان کن فلان کن. من شانس اوردم. البته بازار ساختمون هم ک خراب بود، همچنان هم تعریفی نداره.

کسی باید ب شما مشورت بده ک حداقل بالای 35-40 باشه و پخته بازار و با سواد. ک سرد و گرم چشیده باشه.

نه من و امثال من.

ب هر صورت این تجربه من بود. برای شروع کار همون طور ک یکی از بچه ها گفته بود باید منابع رو بدونی. بیزنس پلن بنویسی و تحقیق میدانی کنی.

کاری کن من کردم و شانس هم خیلی دخیل بود. باور کن اطارفم پر از دوستایی ک ضرر کردن. یکی از بچه ها ضد تو کار ی محصول چوبی. 400 میلیون ضرر! ضرر نه ضرر حسابداری. منظور اصل سرمایه هم برنگشت! شاید 40 تومنش برگشت!

یکی دیگه هم زد تو کار اسباب بازی بچه ها. لگو و پازل و اینا با 40-50 تومن. اونم فقط 30 تومنش برگشت.

ببین چجوری بگم، جسارت نباشه ولی تو بازار باید گرگ بود. از قوانین چک بگیر تا قوانین ارتباطات اجتماعی. داشتن یک بیزنس پلن خوب یا ایده عالی تنها کوچکترین قدم برا کسب درامده... و مهمترین اینکه چطور بشه مشتری رو راضی کرد بخره یا اصلا مشتری رو پیدا کرد و چطور می شه پول رو ازش گرفت!

بگذریم.

بنظرم گزینه مناسب همون سرمایه گذاری فعلا.

ماشین ک گفتی رو نمی دونم.

ولی سود بانکی رو زیاد ب نظرم جالب نیومد.

در نهایت خدا بسیار مهربون ه و امید داشتن هم واقعا مفیده مهندس.:w16:

راستش از بابام که پرسیدم که انصافا هم تو کار دست داره و یه جورایی از صنعت کشور خبر داره بهم گفت الان که تو دانشجویی فقط میتونی بریزی به حساب با سودش اقساطش رو پرداخت کنی!

:|

البته خب سود بانکی 20 درصده اما سود مشارکتی پیش فروش خودرو 23 (شرکت سایپا)

ولی خب من به نظرم میرسه بیکار هم نمیشه موند! باید باهاش کاری کنم که اولا یه سرمایه ای برا خودمون باشه ثانیا بشه علاوه بر پرداخت اقساطش که حدودا ماهی 175 تومنه یه اندک پولی هم باهاش در آوورد:ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه

علی میتونی دوسه نفر پیدا کنی سرمایتون یکم بیشتر بشه یه تعاونی بزنین در مورد صنایع دستی تو اصفهون هم زیاد ادم خبره با هم یه کارکاه کوچیک بزنین و باهم شروع کنین به ساخت و فروشش توهم یه زمینه خوب برا هنر و یاد گرفتن و هم منبع دامد برات میشه اونجا برات فراهمه محیط فکر کنم

• Like 6
لینک به دیدگاه
علی میتونی دوسه نفر پیدا کنی سرمایتون یکم بیشتر بشه یه تعاونی بزنین در مورد صنایع دستی تو اصفهون هم زیاد ادم خبره با هم یه کارکاه کوچیک بزنین و باهم شروع کنین به ساخت و فروشش توهم یه زمینه خوب برا هنر و یاد گرفتن و هم منبع دامد برات میشه اونجا برات فراهمه محیط فکر کنم

راستش دوتا مسئله هست برام

یکی ترس از شکست!

دومی دردسر هایی که احتمالا داره و من دانشجو وقت آنچنانی برای حلشون ندارم:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

حتی ماسوله بودم چند روز پیش از چوب و خراطی بشقاب و مجسمه های ساده و دستساز ساخته بودن و پول خوبی هم بابتش میگرفتن از توریست یکم در موردش فکر کن کار جالبی هم هستش و قیمت مواد اولیه اش هم زیاد نیست

حتی با یه طرح ساده شمع سازی یا مجسمه های رومیزی گچی که خیلی هم راحته ساختنش و با یه رنگ طلایی خوب میشه تولید کرد و فروخت یکم از سرمایتو بده یه مغازه کرایه کن (نمی دونم کرایه اصفهان چنده؟؟) و دوسه کیشه گچ بگیر و چند تا قالب بگیر یا خودت ریختشو از چوب یا پلاستیک یا شیشه بگیر و شروع کن ..

• Like 6
لینک به دیدگاه
راستش دوتا مسئله هست برام

یکی ترس از شکست!

دومی دردسر هایی که احتمالا داره و من دانشجو وقت آنچنانی برای حلشون ندارم:hanghead:

اولی رو باید بریزی دور چون ریسک نکنی پرش هم نداری اینو خودم تجربه کردم

و در مورد دومی دانشجویی بهترین وقته برا این کارهای ساده میتونی تو ویزیتوری کنی و به فروشگاههای بزرگتر جنس بدی وقت هم مهم نیست هر لحظه میتونی همین کار رو بکنی

• Like 5
لینک به دیدگاه

صنایع بسته بندی راحت تره اونم مواد غذایی

میتونی حبوبات بگیری در بسته بندی های 800 گرمی (اینا خیلی نامردن میدونی چرا یکیشو وزن کن به قیمت یک کیلو نخود 800 گرم رو با همون پول میدن البته شایدم پول بسته بندی رو ازین در میارن )بزاری و پخش کنی این دیگه ریسک نداره با مقدار کم با 200-300 تومن شروع کن ببین گرفت کارتو وسعت بده

• Like 6
لینک به دیدگاه
صنایع بسته بندی راحت تره اونم مواد غذایی

میتونی حبوبات بگیری در بسته بندی های 800 گرمی (اینا خیلی نامردن میدونی چرا یکیشو وزن کن به قیمت یک کیلو نخود 800 گرم رو با همون پول میدن البته شایدم پول بسته بندی رو ازین در میارن )بزاری و پخش کنی این دیگه ریسک نداره با مقدار کم با 200-300 تومن شروع کن ببین گرفت کارتو وسعت بده

اتفاقا دنبال این رفتم و ایده های خوبی هم تو این زمینه دارم اما مسئله سر مجوزش گیر کرد!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 5
لینک به دیدگاه
اتفاقا دنبال این رفتم و ایده های خوبی هم تو این زمینه دارم اما مسئله سر مجوزش گیر کرد!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3

نه ببین میتونی از تو خوابگاه شروع کنی با یه دستگاه سیمی ازینا که حرارتی هستش و بسته بندی میکنه می تونی توش یه شماره ازین ایرانسل ها بزاری و ببری شروع کنی وگرنه اگه بخوای بری دنبال مجوز گرفتن که همه پولتو ارت میگیرین برای مجوز و پروانه بهره برداری راه نیفتاده ورشکست میشی

اول سنتی بورو جلو با فروشگاهاو بقالها شروع کن ازشون بپرس که چی فروش خوبی داره و ازشون سفارش بگیر بعد جنس باشون ببر این شاید سودش کم باشه ولی مطمئن تره چون هم طبق سفارش کار میکنی هم سرمایه نمی خوابونی

• Like 6
لینک به دیدگاه
نه ببین میتونی از تو خوابگاه شروع کنی با یه دستگاه سیمی ازینا که حرارتی هستش و بسته بندی میکنه می تونی توش یه شماره ازین ایرانسل ها بزاری و ببری شروع کنی وگرنه اگه بخوای بری دنبال مجوز گرفتن که همه پولتو ارت میگیرین برای مجوز و پروانه بهره برداری راه نیفتاده ورشکست میشی

اول سنتی بورو جلو با فروشگاهاو بقالها شروع کن ازشون بپرس که چی فروش خوبی داره و ازشون سفارش بگیر بعد جنس باشون ببر این شاید سودش کم باشه ولی مطمئن تره چون هم طبق سفارش کار میکنی هم سرمایه نمی خوابونی

بعد مغازه دارا آیا زیر بار خرید همچین جنسی میرن الان؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بعد مغازه دارا آیا زیر بار خرید همچین جنسی میرن الان؟:ws52:

امتحان کن نه کرایه میدن بابتش چون باید طوری حساب کنی که پول رکایه رو هم رو جنس بیاری و در مغازه تحویل میدی و هرچی میفروشه البته حبوبات که نه خراب میشه نه تاریخ مصرف سختی داره

امتحان کن از پشت کامیوتر نمی شه حدس زد قدمت رو بردار یه تحقیق بکن در موردش

• Like 6
لینک به دیدگاه
امتحان کن نه کرایه میدن بابتش چون باید طوری حساب کنی که پول رکایه رو هم رو جنس بیاری و در مغازه تحویل میدی و هرچی میفروشه البته حبوبات که نه خراب میشه نه تاریخ مصرف سختی داره

امتحان کن از پشت کامیوتر نمی شه حدس زد قدمت رو بردار یه تحقیق بکن در موردش

پس فعلا دنبال این هم میرم....:ws38:

دوستان نظر دیگه ای ندارن؟:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نظر من اینه که روی درصد های جزئی سود حساسیت بخرج ندی. تو یه جای مطمئن سرمایه گذاری کن هر چند سودش کم باشه. خیلی ها هستن که رفتن تو این صندوق های قرض الحسنه بخاطر یکی دو در صد اضافه ترش سرمایه گذاری کردن و الان پولشون رو هواست. اسم صندوق ها بماند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
نظر من اینه که روی درصد های جزئی سود حساسیت بخرج ندی. تو یه جای مطمئن سرمایه گذاری کن هر چند سودش کم باشه. خیلی ها هستن که رفتن تو این صندوق های قرض الحسنه بخاطر یکی دو در صد اضافه ترش سرمایه گذاری کردن و الان پولشون رو هواست. اسم صندوق ها بماند.

نه بابا صندوق چیه!؟

الان اکثر بانک ها دولتی و خصوصی دارن سود سپده میدن که بیشترینشم سود سپرده ی سرمایه گذاری بلند مدت یک ساله هست که برا همه بانک ها 20 درصد هست! به ازای یه ماه تقریبا 130 تومن سود میدن

اما خودرو پیش خرید به ازای هر ماه 23 درصد سود مشارکت میده!

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه بابا صندوق چیه!؟

الان اکثر بانک ها دولتی و خصوصی دارن سود سپده میدن که بیشترینشم سود سپرده ی سرمایه گذاری بلند مدت یک ساله هست که برا همه بانک ها 20 درصد هست! به ازای یه ماه تقریبا 130 تومن سود میدن

اما خودرو پیش خرید به ازای هر ماه 23 درصد سود مشارکت میده!

فردا اگه قضیه 5+1 بخوبی و خوشی حل شد , خوردو قصه ش فرق خواهد کرد. اینم باید در نظر بگیری/.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...