M.P.E.B 4893 ارسال شده در 21 آذر، 2015 سلام،وام ازدواج قسطش که زیاد نیس تو راه هم بری باید بیشتر از ماهی صدتومن دربیاری،درنهایت با این پول فقط میشه دلالی کرد، مثلا من خودم اون اولا تجهیزات وایرلس از عمده فروش میخریدم به جاهای دیگه میفروختم،خرید و فرروشم هم اینترنتی بود . 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 22 آذر، 2015 سلام،وام ازدواج قسطش که زیاد نیس تو راه هم بری باید بیشتر از ماهی صدتومن دربیاری،درنهایت با این پول فقط میشه دلالی کرد، مثلا من خودم اون اولا تجهیزات وایرلس از عمده فروش میخریدم به جاهای دیگه میفروختم،خرید و فرروشم هم اینترنتی بود. جالبه هم درامدش خوبه هم وقت کمی میگیره هم باکلاسه عالی 2
Mohammad-Ali 9732 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اینکارهم می شودکردیه ستگاه سیلک بگیری حتی زیرزمین هم میشه اینکارروکرد ولی خیلی بوداره. درکنارش مهرهم بساز درکنارش پارچه نویسی هم می توانی بکنی درکنارش نمایندگی فروش پنل sms هم داشته باشی.خودت هم sms بفرستی. خودم به اینکارها علاقه دارم ورفتم دنبالش ولی بخاطر مشکلات نتوانستم انجام بدم . بنظرم خوب آمدچون کارچاپ و تبلیغاته وکاریه که می شودگسترش داد . یه کاردیگه هم می شه کرد یه کیسه خاک رس ،یه بطری مشک یا گلاب بگیری قاطی کنی مهردرست کنی بجای مهرکربلا بفروشی راستی اگرشمال یاجای دیگر آشناداری می توانی برنج هم بیاری وتهران بفروشی . 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری