Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خوبین؟ راستش بی مقدمه میرم سر اصل مطلب! به نظر شما با 6 میلیون وام به اضافه ی یکی دو میلیون تومن پول چه کارایی میشه کرد که هم پول زیاد بشه و هم بشه اقساط وامشو پس داد؟ ممنون 15 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام الان کل بدهی شما به بانک با اصل پول و سود بانکی که بهش تعلق گرفته چقدر شده ؟ اینو بگو تا حساب بکنم و راه حل بگم. 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ فک کنم این شیش تومن وام ازدواج باشه چی میشه کرد به نظرت؟؟؟؟ کاری نمیشه کرد..بذار تو بالشت هرشب قبل خاب بشمر شاید زیاد شد والا:icon_razz: تو این دوره و زمونه با شیش تومن چ میشه کرد برادر من آخه 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ با سلامالان کل بدهی شما به بانک با اصل پول و سود بانکی که بهش تعلق گرفته چقدر شده ؟ اینو بگو تا حساب بکنم و راه حل بگم. خب دقیقا همون وام ازدواج 4 درصد کارمزد هست که هنوز تازه ثبت نام کردم... دو تومنم خودم دارم فک کنم این شیش تومن وام ازدواج باشهچی میشه کرد به نظرت؟؟؟؟ کاری نمیشه کرد..بذار تو بالشت هرشب قبل خاب بشمر شاید زیاد شد والا:icon_razz: تو این دوره و زمونه با شیش تومن چ میشه کرد برادر من آخه بابا یه کار کوچیک که میشه راه انداخت؟؟ نمیشه؟ 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ من خودم دوتا راه تا الان به ذهنم اومده! واریز به بانک سپرده بلند مدت دریافت سود و پرداخت اقساط پیش خرید خودرو و فروش برگه ی پیش خرید 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اینکه گفتی چیکار میشه کرد؟جمله خوبی نیس. اول باید بگی خودت چه توانایی هایی داری؟که بشه بر اساس اون نظر داد کاری ک ما شروع میکنیم تو وهله اول به توانایی ذاتی و اکتسابیمون داره. کارای زیادی میشه باهاش کرد.خود من فقط با دو میلیون تومن کارمو شروع کردم. 9 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ خب دقیقا همون وام ازدواج 4 درصد کارمزد هست که هنوز تازه ثبت نام کردم... دو تومنم خودم دارم بابا یه کار کوچیک که میشه راه انداخت؟؟ نمیشه؟ میتونی باهاش اوراق پارسیان بخری که علی الحساب 19 درصد سود بهت تعلق میگیره و اخر کار هم باز یه درامد ثانوی هم بهش میدن. 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ من خودم دوتا راه تا الان به ذهنم اومده!واریز به بانک سپرده بلند مدت دریافت سود و پرداخت اقساط پیش خرید خودرو و فروش برگه ی پیش خرید ی سوال دنبال شروع ی کار هستی؟یا نه کار داریو میخوای فقط این شش تومن رو افزایش بدی؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اگه کار فنی بلدی یه کارگاه کوچیک بزن 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ میتونی باهاش اوراق پارسیان بخری که علی الحساب 19 درصد سود بهت تعلق میگیره و اخر کار هم باز یه درامد ثانوی هم بهش میدن. خب الان بیشترین سود بانکی بیست درصده سالانه این بهتر نی؟ ی سوالدنبال شروع ی کار هستی؟یا نه کار داریو میخوای فقط این شش تومن رو افزایش بدی؟ دنبال شروع هستم البته خب کار م دارم اما خب 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اگه کار فنی بلدی یه کارگاه کوچیک بزن کار فنی یعنی چی؟ دانشجو جماعت کار فنی چی میتونه بلد باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ خب الان بیشترین سود بانکی بیست درصده سالانهاین بهتر نی؟ دنبال شروع هستم البته خب کار م دارم اما خب این بانک اعتبارش بیشتره و مطمئن تر هم هست. در ضمن امکاناتی هم داشته باشه شما رو تو اولویت قرار میده. یعنی میتونی از مزایای مشتری بودن اون بانک هم استفاده کنی. برا مشتری هاش فکر میکنه و این خیلی خوبه. خود من همین کارو کردم و راضی ام. 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ خب پس باز برمیگردم به پست اول خودم. بنظر من بهتر اول بشینی فکر کنی و رو ی برگه بنویسی که: منابع در اختیارت چیا هستن؟؟زمین بابا،حیاط،پارکینگ و یا هر جایی ک بتونی ازش استفاده کنی از فامیلا و دوستان و اساتید رو کمک کیا میتونی حساب کنی و بهشون رو بندازی تا اطلاعات علمیشون رو در اختیارت بزارن؟ تو مباحث درسی ک خوندی به کدوم بخش علاقه داشتی و تا حدی روش تسلط داری؟ و مهمتر از همه اینکه اون اینده شغلی که الان تو ذهنته چی هستش؟ بدون فن و مهارت ک درست نیس کاریو شروع کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ با همسرتون یه مسافرت توپ برید یه جای توپ تر !!! بی ربطه اما زندگی یکباره و شاید دیگه از این فرصتها پیش نیاد. همیشه آینده نگر بودن خیلی خسته کننده ست . 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ با همسرتون یه مسافرت توپ برید یه جای توپ تر !!!بی ربطه اما زندگی یکباره و شاید دیگه از این فرصتها پیش نیاد. همیشه آینده نگر بودن خیلی خسته کننده ست . یعنی کجابرن که توپ باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ کار فنی یعنی چی؟دانشجو جماعت کار فنی چی میتونه بلد باشه؟ یه دانشجو تو زمان دانشجویی باید یه تایمی از وقتشو صرف کار کردن میکرد....اونم مجانی... تو رشته شما نمیدونم چه کارایی میشه کرد....مثلا ماشین سازی یا یه چیزی تو این مایه ها.... 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ با همسرتون یه مسافرت توپ برید یه جای توپ تر !!!بی ربطه اما زندگی یکباره و شاید دیگه از این فرصتها پیش نیاد. همیشه آینده نگر بودن خیلی خسته کننده ست . بعدش؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی کجابرن که توپ باشه؟ خیلی جاها ... باید با همسرشون تصمیم بگیرن . 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ بعدش؟؟؟؟ کار که میگن دارن ، جوونن و اول راه . برمیگردن با خاطره های خوب و با انرژی زندگیو میسازن 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ کار که میگن دارن ، جوونن و اول راه . برمیگردن با خاطره های خوب و با انرژی زندگیو میسازن کار داره؟؟!! خب چه کاریه بزنی تو کار برو یه مسافرت توپ... منم با شما موافقم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده