Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ الان کلی حال دادم تازه باومیخواستم بگم سیم چین خسیس خسیس خسیس..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:...........پولاتو خرج نکنی ی وقت..........:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ خسیس خسیس خسیس..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:...........پولاتو خرج نکنی ی وقت..........:hapydancsmil: برا لوازم برقی که خرج نمیکنیم باو 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ برا لوازم برقی که خرج نمیکنیم باو خوب کاری میکنی.......باو.....:ws28:...........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ برا لوازم برقی که خرج نمیکنیم باو به جای اینکه سر به سر دختر من بذاری برو کار مجلرو تموم کن سال تموم شد. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ به جای اینکه سر به سر دختر من بذاری برو کار مجلرو تموم کن سال تموم شد. ..............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سهند تو چشام نگا کن بگو که اسمشو یادت رفته حمید اسم ناصر رو قلب من نوشته شده 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلامممممم عمو سهند.........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:سلام عمو جاست شیخ......:hapydancsmil::hapydancsmil: سلاااااااااااام عمو مجله...............................:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلامممممممممم مهناز گل و سنبل و بلبل خوبی دخترم چه خبرا؟؟؟روبراهی ؟/ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلامممممممممم مهناز گل و سنبل و بلبل خوبی دخترم چه خبرا؟؟؟روبراهی ؟/ مرسی عمو سهند......خوبم.......:hapydancsmil: فصل امتحاناست دیگه از حال و احوال چ میشه گفت....... چند روز نبودید دلمون براتون تنگ شده بود.......شما خوبید......روبراهید.....؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ مرسی عمو سهند......خوبم.......:hapydancsmil:فصل امتحاناست دیگه از حال و احوال چ میشه گفت....... چند روز نبودید دلمون براتون تنگ شده بود.......شما خوبید......روبراهید.....؟؟؟؟ عیب نداره امتحانه دیگه رد میشه انشالله رد نشی این رد با اون رد فرق فوکوله لطف داری قربان دلتون که نازکه قد بال زنبور روبه راهم اگه به مقصد برسم مرسی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ عیب نداره امتحانه دیگه رد میشه انشالله رد نشی این رد با اون رد فرق فوکوله لطف داری قربان دلتون که نازکه قد بال زنبور روبه راهم اگه به مقصد برسم مرسی بله بله حق با شماست......:w16:.........امتحان دیگه.....ایشالا ک پاسم.....:hapydancsmil:....اما سخته خو.... :ws28:....مرسی عمو سهند خیلی خوب گفتی مردم از خنده.......بال زنبور........:ws28: ایشالا خیر باشه ....... ب مقصد برسید....... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ حمید اسم ناصر رو قلب من نوشته شده اوه مای یور هارت! 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ به جای اینکه سر به سر دختر من بذاری برو کار مجلرو تموم کن سال تموم شد. تصمیم دارم مطلب تورو حذف کنمسابقه ت کمه امتحاناس 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ حمید اسم ناصر رو قلب من نوشته شده مخلصیم با مخلفات اوه مای یور هارت! یور هارتت ایز بریک شد؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اوه مای یور هارت! مینوتن(دقیققن) 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ مخلصیم با مخلفات یور هارتت ایز بریک شد؟ یس وری هارد 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ یس وری هارد نو پرابلم افتر تایم ای جوش خورد:| 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ طراحی صنعتی و مهندسی معکوس و اندازه گیری قوس خرررررررررررررررررررررررررررررررررر است 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستـــــــــــــــــــای مکانــــــــــــــــیک..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بازدید بفرمایید: http://www.noandishaan.com/forums/thread147814.html :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام..چجوری میشه در کتیا یک صفحه خاص رو انتخاب کنیم و فقط روی همون کار کنیم... مشکلم این هست که میخوام با یک حرکت کلی نقطه انتخاب کنیم و spline رو بزنم...ولی هر چی نقطه تو صفحات قبل هم بوده میان وسط 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سلام..چجوری میشه در کتیا یک صفحه خاص رو انتخاب کنیم و فقط روی همون کار کنیم...مشکلم این هست که میخوام با یک حرکت کلی نقطه انتخاب کنیم و spline رو بزنم...ولی هر چی نقطه تو صفحات قبل هم بوده میان وسط فک کنم اگه تو زیر مجموعه نمودار درختی یه پارت جدید انتخاب کنی درست میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده