Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 الان کلی حال دادم تازه باومیخواستم بگم سیم چین خسیس خسیس خسیس..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:...........پولاتو خرج نکنی ی وقت..........:hapydancsmil: 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 خسیس خسیس خسیس..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:...........پولاتو خرج نکنی ی وقت..........:hapydancsmil: برا لوازم برقی که خرج نمیکنیم باو 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 برا لوازم برقی که خرج نمیکنیم باو خوب کاری میکنی.......باو.....:ws28:...........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 برا لوازم برقی که خرج نمیکنیم باو به جای اینکه سر به سر دختر من بذاری برو کار مجلرو تموم کن سال تموم شد. 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 به جای اینکه سر به سر دختر من بذاری برو کار مجلرو تموم کن سال تموم شد. ..............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سهند تو چشام نگا کن بگو که اسمشو یادت رفته حمید اسم ناصر رو قلب من نوشته شده 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سلامممممم عمو سهند.........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:سلام عمو جاست شیخ......:hapydancsmil::hapydancsmil: سلاااااااااااام عمو مجله...............................:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلامممممممممم مهناز گل و سنبل و بلبل خوبی دخترم چه خبرا؟؟؟روبراهی ؟/ 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سلامممممممممم مهناز گل و سنبل و بلبل خوبی دخترم چه خبرا؟؟؟روبراهی ؟/ مرسی عمو سهند......خوبم.......:hapydancsmil: فصل امتحاناست دیگه از حال و احوال چ میشه گفت....... چند روز نبودید دلمون براتون تنگ شده بود.......شما خوبید......روبراهید.....؟؟؟؟ 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 مرسی عمو سهند......خوبم.......:hapydancsmil:فصل امتحاناست دیگه از حال و احوال چ میشه گفت....... چند روز نبودید دلمون براتون تنگ شده بود.......شما خوبید......روبراهید.....؟؟؟؟ عیب نداره امتحانه دیگه رد میشه انشالله رد نشی این رد با اون رد فرق فوکوله لطف داری قربان دلتون که نازکه قد بال زنبور روبه راهم اگه به مقصد برسم مرسی 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 عیب نداره امتحانه دیگه رد میشه انشالله رد نشی این رد با اون رد فرق فوکوله لطف داری قربان دلتون که نازکه قد بال زنبور روبه راهم اگه به مقصد برسم مرسی بله بله حق با شماست......:w16:.........امتحان دیگه.....ایشالا ک پاسم.....:hapydancsmil:....اما سخته خو.... :ws28:....مرسی عمو سهند خیلی خوب گفتی مردم از خنده.......بال زنبور........:ws28: ایشالا خیر باشه ....... ب مقصد برسید....... 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 به جای اینکه سر به سر دختر من بذاری برو کار مجلرو تموم کن سال تموم شد. تصمیم دارم مطلب تورو حذف کنمسابقه ت کمه امتحاناس 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 حمید اسم ناصر رو قلب من نوشته شده مخلصیم با مخلفات اوه مای یور هارت! یور هارتت ایز بریک شد؟ 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 طراحی صنعتی و مهندسی معکوس و اندازه گیری قوس خرررررررررررررررررررررررررررررررررر است 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 سلام دوستـــــــــــــــــــای مکانــــــــــــــــیک..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بازدید بفرمایید: http://www.noandishaan.com/forums/thread147814.html :icon_gol: 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2015 سلام..چجوری میشه در کتیا یک صفحه خاص رو انتخاب کنیم و فقط روی همون کار کنیم... مشکلم این هست که میخوام با یک حرکت کلی نقطه انتخاب کنیم و spline رو بزنم...ولی هر چی نقطه تو صفحات قبل هم بوده میان وسط 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 27 شهریور، 2015 سلام..چجوری میشه در کتیا یک صفحه خاص رو انتخاب کنیم و فقط روی همون کار کنیم...مشکلم این هست که میخوام با یک حرکت کلی نقطه انتخاب کنیم و spline رو بزنم...ولی هر چی نقطه تو صفحات قبل هم بوده میان وسط فک کنم اگه تو زیر مجموعه نمودار درختی یه پارت جدید انتخاب کنی درست میشه 2
ارسال های توصیه شده