Mahnaazz 13133 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 بدنسازی باشگاه زدید....... روزبه با خود شما کار دارهآدرس دارالاماره رو میخوان :w000: 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 عکس لو رفته از شیخ آ سید ناصر یاتاقان در راه مکتب در باب تدریس علوم خفیفه برای مریدای کچلش ناصر یک آمار میخوام از یک منطقه !!!سمت بوکان !! اونطرف ها رو بلدی ؟ فوری هم هستش میشناسی اونجاهارو ؟ بتریکی هی آره میشناسم پیام خصوصی بده 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 بدنسازی روزبه با خود شما کار دارهآدرس دارالاماره رو میخوان :ch2ufgmz56uf5avkr6t هر چه سریع تر بفرستینش پذیرش کاراشو بکنه بستریش کنم برای ورود به راحت ترین و بهترین مکان برای استراحت اینجا کلیک کن عمو جون.باشگاهم داره 3
MohammadAli.E 1601 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 کسی از دوستان هست که بخواد برای آزمون fe آماده بشه ؟ من می خواستم آزمونشو بدم. همین هفته پیش رفتم سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و با چت آنلاین از کارشناسش پرسیدم گفت آزمون سنجش ربطی به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نداره و تو خاورمیانه میتونید برید ترکیه ، مصر و یا عربستان امتحان بدید. یعنی مدرک سنجش تو خارج معتبر نیست. تو داخل مدرکش به درد میخوره؟! 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 من می خواستم آزمونشو بدم. همین هفته پیش رفتم سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و با چت آنلاین از کارشناسش پرسیدم گفت آزمون سنجش ربطی به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نداره و تو خاورمیانه میتونید برید ترکیه ، مصر و یا عربستان امتحان بدید. یعنی مدرک سنجش تو خارج معتبر نیست. تو داخل مدرکش به درد میخوره؟! ینی قد ترکیه و مصر و عربستان هم اعتبار نداریم تو این آزمون؟! کدوم مدرکمون داخل به درد خورد که این به درد بخوره از سرفصلهاش معلومه که چیزی نداره،بعلاوه اینکه شرکت کننده ای هم به اون صورت بعید میدونم داشته باشه! 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 salam be hame:banel_smiley_4::banel_smiley_4: سلام خوش اومدی 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 سلام رییس مخلصیم شیخ مهندس گل خوبی چه خبرا دنده هات خوب روغن کاری شده ؟؟ 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مخلصیم شیخ مهندس گل خوبی چه خبرا دنده هات خوب روغن کاری شده ؟؟ سهند تو چشام نگا کن بگو که اسمشو یادت رفته 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 سلام به همه سلامممممم عمو سهند.........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلام عمو جاست شیخ......:hapydancsmil::hapydancsmil: سلاااااااااااام عمو مجله...............................:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 سلامممممم عمو سهند.........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:سلام عمو جاست شیخ......:hapydancsmil::hapydancsmil: سلاااااااااااام عمو مجله...............................:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: علیکم السلام ای برقی پر هیجان ابررسانا 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 علیکم السلام ای برقی پر هیجان ابررسانا ابررسانا.................چرا تو سرمال میزنی خو............ بگو طوفان خورشیدی و گردباد جریانات ناپایدار جوی و اثرات چاله ی فضایی........ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 ابررسانا.................چرا تو سرمال میزنی خو............بگو طوفان خورشیدی و گردباد جریانات ناپایدار جوی و اثرات چاله ی فضایی........ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: باشه چون اصرار میکنی،فازمتر 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 باشه چون اصرار میکنی،فازمتر خسیــــــــــــــــــــــــــــــــــتس .......... 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 خسیــــــــــــــــــــــــــــــــــتس .......... الان کلی حال دادم تازه باومیخواستم بگم سیم چین 2
ارسال های توصیه شده