roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 گفت پست گذاشته آشغالو رو جمع کنیم؟بیبین من هنوز تو کف سوال توام...هنوووووووووزم نهمن اصن دیروز غیبت داشتم نبودم کدوم سوال سردار؟ 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 روزبه معلم املا شده تایید میشه فکر کردیم میتینگ محیط زیستی :ws28: معلم املااااااااا :ws28:قشنگ گفتیییییییی.... 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 هوراااااااااا امضام بالاخره اوووومد.......:hapydancsmil:......خدایش ربطی به میتینگ نداشت بذار خودم بگم...........اما خوب نمیومد...کلی تلاش کردم....خدایش.... 4
*atefeh* 13017 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 دفه اول بود یکم زیادی نتونستی حرف بزنی؟؟؟؟؟تو مخ همرو خوردی که تا صبح هی خواب میدیدم داری قر میزنی اشغالا رو جمع کنید صبح بیدار شدم تبخال زده بودم لاییییییییک........ روزبه معلم املا شده تایید میشه فکر کردیم میتینگ محیط زیستی من غر زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(قابل توجه معلم املا، قر با غر فرق داره) من و سما که دوتایی جمع کردیم آشغالا رو اول(همونا که جای اولی که نشسته بودیم ریخته بودید) بعدشم بقیه ترسیدن از حضور ما، خودجوش آشغال میدیدن شیرجه میزدن برش میداشتن این هیبت و صولت ما رو میرسونه 1
♥Azin 634 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 سلاممممممممممممممممممم چهههطوری؟بله متوجه هستم حظور نداشتین چون همبرگرت دست نخورده موند سلام شما خوبینخیلی گشنگان و تلفات داشتیمگفدم بمونه ازدست نرن بچه هابد کاری کردم:vahidrk: 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 سلام شما خوبینخیلی گشنگان و تلفات داشتیمگفدم بمونه ازدست نرن بچه هابد کاری کردم:vahidrk: ممنون که به فکر گشنه ها بودی ولی ما با این چیزا که سیر نمیشیم ماشالا بچه ها همه دهن دار بودن ، 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 هوراااااااااا امضام بالاخره اوووومد.......:hapydancsmil:......خدایش ربطی به میتینگ نداشت بذار خودم بگم...........اما خوب نمیومد...کلی تلاش کردم....خدایش.... په تو چرا هر چی میخوای بزاری به مشکل میخوری؟؟؟؟؟ 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 په تو چرا هر چی میخوای بزاری به مشکل میخوری؟؟؟؟؟[/QU والااااااااا همین و بگووووووو.................تو نمیدونی چرا................بخاطره دستهای پشت پردست...؟..... 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 اینا هم نبودن که اینااگه بودندومنومیدیدندمنوزنده نمی زاشتند من که متعصفانه سعات نداشتم توجمعتان باشم پس نمی دانم کی بود وکی نبود راستی می توانم بپرسم چندنفربودین؟اگرعکس گرفتین می شودبزاریدتامنهم ببینم. متشکرم 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 اینااگه بودندومنومیدیدندمنوزنده نمی زاشتندمن که متعصفانه سعات نداشتم توجمعتان باشم پس نمی دانم کی بود وکی نبود راستی می توانم بپرسم چندنفربودین؟اگرعکس گرفتین می شودبزاریدتامنهم ببینم. متشکرم سلام داداش اولا تو که تا نمایشگاه اومدی چرا پیش ما نیومدی ؟ ثانیا فک نکنم کسی عکس گرفته باشه 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 سلام داداش اولا تو که تا نمایشگاه اومدی چرا پیش ما نیومدی ؟ثانیا فک نکنم کسی عکس گرفته باشه می خواستم بگم عکس بگیریمااااااا....:icon_pf (34):......روم نشد.... 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 په تو چرا هر چی میخوای بزاری به مشکل میخوری؟؟؟؟؟[/QU والااااااااا همین و بگووووووو.................تو نمیدونی چرا................بخاطره دستهای پشت پردست...؟..... شاید سرعت آپلودت پایینه مهندس،سرعت آپلود اینترنتت رو چک کن ببین چه قدره؟ 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 می خواستم بگم عکس بگیریمااااااا....:icon_pf (34):......روم نشد.... حالا ایشالا دفعه بعد با اقایون عرفا هماهنگ میکنیم هر کی دوست داشت و براش مشگلی نبود بیاد عکس دسته جمعی بگیریم:w330: 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 شاید سرعت آپلودت پایینه مهندس،سرعت آپلود اینترنتت رو چک کن ببین چه قدره؟ ن از سرعت نیست.....512ام............ 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 حالا ایشالا دفعه بعد با اقایون عرفا هماهنگ میکنیم هر کی دوست داشت و براش مشگلی نبود بیاد عکس دسته جمعی بگیریم:w330: موافقم.....لایییییییک.........:shad:...... 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 موافقم.....لایییییییک.........:shad:...... هیچی اون پرناز بود اشتب شد? لاییییییییک........ تو چرا نمیری فیسبوک؟؟??اونجام دوتا لایک زدی تومیتینگ ? 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 خوب مگه چیه.........عکس ک شما گذاشتی ک بیشتر فیسبوکیه...... 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 خوب مگه چیه.........عکس ک شما گذاشتی ک بیشتر فیسبوکیه...... عکسم کجا بود [emoji33] هی میگی لایک[emoji2] یاد فیسبوک میفتم[emoji2] [emoji2] 1
ارسال های توصیه شده