roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گفت پست گذاشته آشغالو رو جمع کنیم؟بیبین من هنوز تو کف سوال توام...هنوووووووووزم نهمن اصن دیروز غیبت داشتم نبودم کدوم سوال سردار؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روزبه معلم املا شده تایید میشه فکر کردیم میتینگ محیط زیستی :ws28: معلم املااااااااا :ws28:قشنگ گفتیییییییی.... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هوراااااااااا امضام بالاخره اوووومد.......:hapydancsmil:......خدایش ربطی به میتینگ نداشت بذار خودم بگم...........اما خوب نمیومد...کلی تلاش کردم....خدایش.... 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دفه اول بود یکم زیادی نتونستی حرف بزنی؟؟؟؟؟تو مخ همرو خوردی که تا صبح هی خواب میدیدم داری قر میزنی اشغالا رو جمع کنید صبح بیدار شدم تبخال زده بودم لاییییییییک........ روزبه معلم املا شده تایید میشه فکر کردیم میتینگ محیط زیستی من غر زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(قابل توجه معلم املا، قر با غر فرق داره) من و سما که دوتایی جمع کردیم آشغالا رو اول(همونا که جای اولی که نشسته بودیم ریخته بودید) بعدشم بقیه ترسیدن از حضور ما، خودجوش آشغال میدیدن شیرجه میزدن برش میداشتن این هیبت و صولت ما رو میرسونه 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گفت پست گذاشته آشغالو رو جمع کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
♥Azin 634 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممممممممممممممممممم چهههطوری؟بله متوجه هستم حظور نداشتین چون همبرگرت دست نخورده موند سلام شما خوبینخیلی گشنگان و تلفات داشتیمگفدم بمونه ازدست نرن بچه هابد کاری کردم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام شما خوبینخیلی گشنگان و تلفات داشتیمگفدم بمونه ازدست نرن بچه هابد کاری کردم:vahidrk: ممنون که به فکر گشنه ها بودی ولی ما با این چیزا که سیر نمیشیم ماشالا بچه ها همه دهن دار بودن ، 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هوراااااااااا امضام بالاخره اوووومد.......:hapydancsmil:......خدایش ربطی به میتینگ نداشت بذار خودم بگم...........اما خوب نمیومد...کلی تلاش کردم....خدایش.... په تو چرا هر چی میخوای بزاری به مشکل میخوری؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ په تو چرا هر چی میخوای بزاری به مشکل میخوری؟؟؟؟؟[/QU والااااااااا همین و بگووووووو.................تو نمیدونی چرا................بخاطره دستهای پشت پردست...؟..... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینا هم نبودن که اینااگه بودندومنومیدیدندمنوزنده نمی زاشتند من که متعصفانه سعات نداشتم توجمعتان باشم پس نمی دانم کی بود وکی نبود راستی می توانم بپرسم چندنفربودین؟اگرعکس گرفتین می شودبزاریدتامنهم ببینم. متشکرم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینااگه بودندومنومیدیدندمنوزنده نمی زاشتندمن که متعصفانه سعات نداشتم توجمعتان باشم پس نمی دانم کی بود وکی نبود راستی می توانم بپرسم چندنفربودین؟اگرعکس گرفتین می شودبزاریدتامنهم ببینم. متشکرم سلام داداش اولا تو که تا نمایشگاه اومدی چرا پیش ما نیومدی ؟ ثانیا فک نکنم کسی عکس گرفته باشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام داداش اولا تو که تا نمایشگاه اومدی چرا پیش ما نیومدی ؟ثانیا فک نکنم کسی عکس گرفته باشه می خواستم بگم عکس بگیریمااااااا....:icon_pf (34):......روم نشد.... 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ په تو چرا هر چی میخوای بزاری به مشکل میخوری؟؟؟؟؟[/QU والااااااااا همین و بگووووووو.................تو نمیدونی چرا................بخاطره دستهای پشت پردست...؟..... شاید سرعت آپلودت پایینه مهندس،سرعت آپلود اینترنتت رو چک کن ببین چه قدره؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ می خواستم بگم عکس بگیریمااااااا....:icon_pf (34):......روم نشد.... حالا ایشالا دفعه بعد با اقایون عرفا هماهنگ میکنیم هر کی دوست داشت و براش مشگلی نبود بیاد عکس دسته جمعی بگیریم:w330: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شاید سرعت آپلودت پایینه مهندس،سرعت آپلود اینترنتت رو چک کن ببین چه قدره؟ ن از سرعت نیست.....512ام............ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا ایشالا دفعه بعد با اقایون عرفا هماهنگ میکنیم هر کی دوست داشت و براش مشگلی نبود بیاد عکس دسته جمعی بگیریم:w330: موافقم.....لایییییییک.........:shad:...... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موافقم.....لایییییییک.........:shad:...... هیچی اون پرناز بود اشتب شد? لاییییییییک........ تو چرا نمیری فیسبوک؟؟??اونجام دوتا لایک زدی تومیتینگ ? 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کدوم سوال سردار؟ دونبال قاتل نسل گورخر آبی بودی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب مگه چیه.........عکس ک شما گذاشتی ک بیشتر فیسبوکیه...... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب مگه چیه.........عکس ک شما گذاشتی ک بیشتر فیسبوکیه...... عکسم کجا بود [emoji33] هی میگی لایک[emoji2] یاد فیسبوک میفتم[emoji2] [emoji2] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده