*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما که صنایع غذایی و کشاورزی و محیط زیست و منابع طبیعی بودین....بعدشم از نظر تعداد فک کنم مساوی بودیم با اینکه رشته هاتون مختلف بود اکثر اعضای محیط زیست شرکت کرده بودن نسبت تناسب بگیری ما بیشتر بودیم 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه خوب شد،می خواستم خودم ازتمام اعضاکه بودندوسعادت نداشتن منوزیارت کنندعذرخواهی کنم امدم(بخاطراحترام به محمدآقاواعضا) ولی چون نتوانستم بمانم ،رفتم خیلی ناراحت شدم ازاینکه سعادت آشنای با مهندسBINAM، مهندس مهدی،استادسلامت،مهندس Tamana73و...راازدست دادم.خواهش می کنم یکوقت فکرنکنیدمن بی ادبم یافقط بخواطرتقویم امدم.نه اینطورنیستراستشوبخوایین غیرازاین که کارداشتم من زیادآدم اجتماعی نیستم برعکس اینکه توانجمن زیادحرف میزنم توی جمع به پته پته می افتم وسرخ می شم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 درکل زیاداجتماعی نیستم امیدوارم من رادرک کرده همچنین پوزش وعدرخواهی من رابپذیرید. *******دوست دارتمام دوستان عزیز- IRANPG ******* تمنا که نبود همه خجالتی بودن فقط علیرضا و عارفین و میلاد حرف میزدن 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اکثر اعضای محیط زیست شرکت کرده بودننسبت تناسب بگیری ما بیشتر بودیم آره خدایی دمتون گرم..... انصافا ایول دارین....دفعه اول بود که بچه های محیط زیست با این تعداد میومدن.... راستی خیلی خوشحال شدم از دیدنتون.... کلا از دیدار بچه های محیط زیست....بخصوص محیط زیست ایران که از همدان اومده بود.... 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حیف من نبودم حیف جات حسابی خالی بودا 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جات حسابی خالی بودا آله نمیشه یه بار دیگه همه جمع شن 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آله نمیشه یه بار دیگه همه جمع شن نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تمنا که نبودهمه خجالتی بودن فقط علیرضا و عارفین و میلاد حرف میزدن ببخشیدسوتیه دیگه راستی یمنا -m.sh1992 -saba mnهم بودند . 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببخشیدسوتیه دیگهراستی یمنا -m.sh1992 -saba mnهم بودند . اینا هم نبودن که 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حیف من نبودم حیف هر چی دم غرفه کودک منتظرت شدم نیومدی 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره خدایی دمتون گرم..... انصافا ایول دارین....دفعه اول بود که بچه های محیط زیست با این تعداد میومدن.... راستی خیلی خوشحال شدم از دیدنتون.... کلا از دیدار بچه های محیط زیست....بخصوص محیط زیست ایران که از همدان اومده بود.... ما نیز هم، خوشحال شدیم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هر چی دم غرفه کودک منتظرت شدم نیومدی آخه من لفته بودم مذاکرات ژنو نشد بیام نمیشه یه باله دیگه بیایین؟ 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخه من لفته بودم مذاکرات ژنو نشد بیام نمیشه یه باله دیگه بیایین؟ خو تو اگه میرفتی واسه مذاکرات که با این حرف زدنت چند سال پیش تحریم ها که لغو شده بود که هیچ الان امتیاز جنرال موتورز امریکا هم مال ایران بود:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از بچه هایی که نتونستند بیاند ولی اس ام اس زدند و یاد دوستان کردن تشکر ویزه میشه (به محمد عارف اس زدن:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم ک حضور نداشتم سلاممممممممممممممممممم چهههطوری؟بله متوجه هستم حظور نداشتین چون همبرگرت دست نخورده موند 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی آقا این بستنی و لواشکارو کی خوردین که من ندیدم 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بابا ادلیستو که دیگه از دیتابیس نمی پرونیم، بنده خدا خود ما سابقه پروندن تشکرا و مدالا و کل پیغامای پروفایل و حذف شدن چندتا کاربرا بوده ولی ادلیست نبوده حقش بود جز سوتی های انجمن بازگو میکردم تا سوابق انجمن کاملتر بشه واس ما بود چقدر طول کشید از دوباره درخواست دادیم 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصا قهلم با همتون نگفتید منم دلم دلواشک بخواد اینجا دیدم منم لواشک میخوام یکی لو بده کی گرفته من برم سراغش:167: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم لواشک میخوام یکی لو بده کی گرفته من برم سراغش:167: مهدی عارف ! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده