Mina Yousefi 24161 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود خدمت یار و یاوران همیشگی نواندیشان امسال هم مثل سال های قبل میتینگ نمایشگاه کتاب برگزار میشه زمان میتینگ: جمعه 18 اردیبهشت ساعت 11 صبح محل میتینگ: دوستانی که سالای قبل میومدن میدونن احتمالاً کجاس. ولی واسه دوستانی که تا حالا نیومدن تو عکس زیر نشون داده شده : http://www.noandishaan.com/upload/im...2g0d7ldpx1.jpg کسایی که میخوان بیان حتماً با یکی دوتا از بچه ها در تماس باشن که اگه نتونستن پیدا کنن، اونجا هماهنگ کنن. اگر هم تمایل نداشتند با شخص خاصی هماهنگ کنند و دوست داشتند بطور خود جوش حضور داشته باشند باز ضرر نداره شماره محمد عارفُ داشته باشند : 09365452019 امیدوارم روز خوبی واسه همه دوستانی که حضور دارند باشه. 56 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود خدمت یار و یاوران همیشگی نواندیشان امسال هم مثل سال های قبل میتینگ نمایشگاه کتاب برگزار میشه زمان میتینگ: جمعه 18 اردیبهشت ساعت 11 صبح محل میتینگ: دوستانی که سالای قبل میومدن میدونن احتمالاً کجاس. ولی واسه دوستانی که تا حالا نیومدن تو عکس زیر نشون داده شده : http://www.noandishaan.com/upload/im...2g0d7ldpx1.jpg کسایی که میخوان بیان حتماً با یکی دوتا از بچه ها در تماس باشن که اگه نتونستن پیدا کنن، اونجا هماهنگ کنن. اگر هم تمایل نداشتند با شخص خاصی هماهنگ کنند و دوست داشتند بطور خود جوش حضور داشته باشند باز ضرر نداره شماره محمد عارفُ داشته باشند : 09365452019 امیدوارم روز خوبی واسه همه دوستانی که حضور دارند باشه. می شودبچهای که شهرستان هستندباکسان دیگرهماهنگ کنندتا کتاب رابرایشان بخرندوارسال کنند. 6 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوش به حالتون خوش بگذره 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میدونم بدون من خوش نمی گذره ولی دعا میکنم بی منم بهتون خوش بگذره امیدوارم 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من پنجشنبه میام، حیف شد دیر مشخص شد و رای ندادم، جامو خیلی خالی کنید جای منم بستنی بخورین 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من پنجشنبه میام، حیف شد دیر مشخص شد و رای ندادم، جامو خیلی خالی کنیدجای منم بستنی بخورین ای بابا پس نمیتونن ازت شیرینی بگیرن ؟ 6 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود خدمت یار و یاوران همیشگی نواندیشان امسال هم مثل سال های قبل میتینگ نمایشگاه کتاب برگزار میشه زمان میتینگ: جمعه 18 اردیبهشت ساعت 11 صبح محل میتینگ: دوستانی که سالای قبل میومدن میدونن احتمالاً کجاس. ولی واسه دوستانی که تا حالا نیومدن تو عکس زیر نشون داده شده : http://www.noandishaan.com/upload/im...2g0d7ldpx1.jpg کسایی که میخوان بیان حتماً با یکی دوتا از بچه ها در تماس باشن که اگه نتونستن پیدا کنن، اونجا هماهنگ کنن. اگر هم تمایل نداشتند با شخص خاصی هماهنگ کنند و دوست داشتند بطور خود جوش حضور داشته باشند باز ضرر نداره شماره محمد عارفُ داشته باشند : 09365452019 امیدوارم روز خوبی واسه همه دوستانی که حضور دارند باشه. :sad0: اگه نتونیم بیاییم چی؟؟!!؟!؟!؟!؟!:w821: میدونم بدون من خوش نمی گذره ولی دعا میکنم بی منم بهتون خوش بگذره امیدوارم اصن اگه عمو سهندم نیاد من نمیام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امیدوارم بهتون خوش بگذره من نمیتونم بیام جای من و دوستان که نمیاین سبز بفرمایید 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :sad0: اگه نتونیم بیاییم چی؟؟!!؟!؟!؟!؟!:w821: اصن اگه عمو سهندم نیاد من نمیام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هیچی ! سال بعد ! 8 لینک به دیدگاه
hamedc 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه تاپیک هم میزدید اگر کسی پیشنهاد خرید کتابی موسیقی چیزی داشت بگه بقیه استفاده کنن 7 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچی !سال بعد ! :sorry:اگه نیومدم خوش باشید 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای بابا پس نمیتونن ازت شیرینی بگیرن ؟ دقیقا:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عاغا من چرا اینقدر بدشانسم میخواستم بیام ولی متاسفانه پام شکست وخونه نشین شدم دوستان به همگی خوش بگذره و جای غایبین رو هم خالی کنین 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ احتمال 90 درصد صب جمعه تهرانم. 11 زوده. امیدوارم برسم بیام اخراش، موقع بستنی 5 لینک به دیدگاه
haminhala 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بچه ها من یه سوال داشتم بن خرید کتاب فقط مخصوص دانشجو ها و طلاب هست؟ کسای دیگه چی؟ بن ندارن؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بچه ها من یه سوال داشتم بن خرید کتاب فقط مخصوص دانشجو ها و طلاب هست؟ کسای دیگه چی؟ بن ندارن؟ چقد آواتارت خـــوبِ ----------- نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
haminhala 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به سید بزرگوار ..ممنونم نپرس کی ام که نمی گم... فقط بچه ها دلم واسه همتون تنگ شده خیلی :icon_gol: به امید اینکه دوباره بتونم برگردم انجمن با اسم خودم خیلی دلم می خواد ببینمتون .اگر تونستم ..همون روز خودمو برسونم میام 1 لینک به دیدگاه
haminhala 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چقد آواتارت خـــوبِ----------- نمیدونم :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده