Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ طرفداری مردا رو کردمااااااا دعوا نیییییس کهههههههههه 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دعواشونه؟؟؟آجی فک کنم باید دوباره با داداش روزبه و ارتشمون بیاییم!:gnugghender::v57xpgj21gn50sq6izf منم بزالین تانک سوار 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجا چه خبله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3راست میگه من تاییدمی کنم.دعواشونه؟؟؟کی باکی باTamana73خانم ،خدانکنه،آجی فک کنم باید دوباره با داداش روزبه و ارتشمون بیاییم!:gnugghender::v57xpgj21gn50sq6izf ارتش،خیالات ورت داشته،اتحادمامحکمترازایناست.اینم یکبرای دوست عزیزTamana73:ws17: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [راست میگه من تاییدمی کنم. کی باکی باTamana73خانم ،خدانکنه، ارتش،خیالات ورت داشته،اتحادمامحکمترازایناست.اینم یکبرای دوست عزیزTamana73:ws17: دمت گرم هواتو دارم. ممنوووون بابت گل خوشحال شدم. 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ طرفداری مردا رو کردمااااااا دعوا نیییییس کهههههههههه تمنا خانوم مشکل شما نیستی.ما سرمون درد میکنه!! منم بزالین تانک سوار شما؟:ws38:... باعشه!! دمت گرم هواتو دارم.ممنوووون بابت گل خوشحال شدم. دیدی داداش روزبه؟؟!!؟؟!! دیدی آجی یمنا؟؟!! آخرم باز آدم بده ما شدیم!!!:icon_pf (34): من که رفتم از تواناییم تو جاهای بهتری استفاده کنم:pot::pot::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راست میگه من تاییدمی کنم.کی باکی باTamana73خانم ،خدانکنه، ارتش،خیالات ورت داشته،اتحادمامحکمترازایناست.اینم یکبرای دوست عزیزTamana73:ws17: نامردا!!!!من افسرده شدم:sad0: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نامردا!!!!من افسرده شدم:sad0: آخی، نازی:there: لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تمنا خانوم مشکل شما نیستی.ما سرمون درد میکنه!! شما؟:ws38:... باعشه!! دیدی داداش روزبه؟؟!!؟؟!! دیدی آجی یمنا؟؟!! آخرم باز آدم بده ما شدیم!!!:icon_pf (34): من که رفتم از تواناییم تو جاهای بهتری استفاده کنم:pot::pot::icon_pf (34): داداش روزبه کیه؟آجی یمناکیه.ایناکین نمی شناسم. آدم بده نیستی فقط یزره خورده شیشه داری ! یعنی آشپزی اینبوداتشی که می گفتین؟موفق باشی البته درآشپزی 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای داد تاپیک چی شد منو به جرم ایجاد تاپیک مجرمانه میگیرن بچه ها برام کمپوت بیارین 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداش روزبه کیه؟آجی یمناکیه.ایناکین نمی شناسم.آدم بده نیستی فقط یزره خورده شیشه داری ! یعنی آشپزی اینبوداتشی که می گفتین؟موفق باشی البته درآشپزی همینجا باش دارم واست:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همینجا باشدارم واست:vahidrk: عمویی این آقاهه کیه منو نمیشناسه؟ منو؟ آخه منو؟:w58::w58::w58: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باس کاریش کنیم که جدیدترین عضو انجمنم بشناسه! 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باس کاریش کنیم که جدیدترین عضو انجمنم بشناسه! ینی من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ینی من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه!! اونی که کسیو نمیشناسه!!آغای آشوب طلبو میگم! 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه!!اونی که کسیو نمیشناسه!!آغای آشوب طلبو میگم! اوکی موافقم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ طرفداری مردا رو کردمااااااا دعوا نیییییس کهههههههههه منم باهاتم هر جا میخوای بیام 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداش روزبه کیه؟آجی یمناکیه.ایناکین نمی شناسم.آدم بده نیستی فقط یزره خورده شیشه داری ! یعنی آشپزی اینبوداتشی که می گفتین؟موفق باشی البته درآشپزی در رفتی؟:vahidrk: عمویی این آقاهه کیه منو نمیشناسه؟منو؟ آخه منو؟:w58::w58::w58: قول میده بشناسه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی................ همین ،میبینم ناراحتیدتوهین کردیعنی مرداخدای نکرده...هستند.من اگه بجای شمابودم یکی این حرفو بهم میزد..........برای شمازشته یک جواب قاطع بدین . دل باید پاک باشه اینا که چیزی نیست اینو به صورت جدی میگم توی زندگی مردا بعضی مواقع بعضی از توهین هارو میبینند یا میشنوند که اگه یک کلمه از اونارو به یک زن بگن از ناراحتی دق میکنه ولی مرد میدونید چرا دق نمی کنه چون یک مسئولیتی داره اونم حفظ خانواده و اسایش اوناست یک مرد همه این توهین ها رو به جون دل میخره تا خانواده رو نگه داره و اسایششون رو ببخشید زیاده روی کردم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه!!اونی که کسیو نمیشناسه!!آغای آشوب طلبو میگم! کی ،اسمشوبگویک مقدارارشادش کنیم:gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده