Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عجب با کریس هم مشورت کردی تمام نه با لیو مشورت کردم ناتمام 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو گفتی ذاغون شدی خانوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love070: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میگن خدا اول مردارو افرید فرستاد رو زمین :hapydancsmil:.همه داشتن به خوبی و خوشی زندگی میکردن و همش به عشق و حال بودن(فیلم میدیدن فوتبال میدیدن ...):hapydancsmil:بعد خدا گفت اگه کار بد کنین میندازمتون جهنم .مردا گفتن جهنم دیگه چیهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و اون وقت بود که خداوند زن را آفرید تا همه مردا معنی جهنم رو بفهمن :(87)::4chsmu1: خوب دیگه روح منم شاد خداحافظ دوستان:th_running1: 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میگن خدا اول مردارو افرید فرستاد رو زمین :hapydancsmil:.همه داشتن به خوبی و خوشی زندگی میکردن و همش به عشق و حال بودن(فیلم میدیدن فوتبال میدیدن ...):hapydancsmil:بعد خدا گفت اگه کار بد کنین میندازمتون جهنم .مردا گفتن جهنم دیگه چیهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و اون وقت بود که خداوند زن را آفرید تا همه مردا معنی جهنم رو بفهمن :(87)::4chsmu1: خوب دیگه روح منم شاد خداحافظ دوستان:th_running1: جناب آقای روزبه عامری خدایش بیامرزاد 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میگن خدا اول مردارو افرید فرستاد رو زمین :hapydancsmil:.همه داشتن به خوبی و خوشی زندگی میکردن و همش به عشق و حال بودن(فیلم میدیدن فوتبال میدیدن ...):hapydancsmil:بعد خدا گفت اگه کار بد کنین میندازمتون جهنم .مردا گفتن جهنم دیگه چیهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و اون وقت بود که خداوند زن را آفرید تا همه مردا معنی جهنم رو بفهمن :(87)::4chsmu1: خوب دیگه روح منم شاد خداحافظ دوستان:th_running1: روحم شادو خوووب اومدی:biggrin: ولی نترس،هواتو دارم!!!! اصن میخوای گروه مردان بهشتی(بدون زن)تشکیل بدیم :sad0:>>>>:sad0: 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مجتبی چرا هنوز اینجاییجونتو بردار فرار کن داداش :th_running1: بگیرنمون پاره پارمون میکنن:vahidrk::167::banel_smiley_52::imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مجتبی چرا هنوز اینجاییجونتو بردار فرار کن داداش :th_running1: بگیرنمون پاره پارمون میکنن:vahidrk::167::banel_smiley_52::imoksmiley: :girlhi::girlhi::girlhi: داداش قایم شو!!!!!وقت فرار نیس:girlhi::girlhi::girlhi: 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :girlhi::girlhi::girlhi: داداش قایم شو!!!!!وقت فرار نیس:girlhi::girlhi::girlhi: :ws43::ws43::ws43::ws43::ws43: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخ اخyamna پیدامون کرد.خودت جوابشو بده مجتبی من که خوابم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخ اخyamna پیدامون کرد.خودت جوابشو بده مجتبی من که خوابم :ws3: دالی 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه با لیو مشورت کردم ناتمام calm down i'm here:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws3:دالی :bigbed::bigbed::bigbed: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ calm down i'm here:banel_smiley_4: خیالم راحت شد عمویی ممنونم واقعا 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :bigbed::bigbed::bigbed: چلا خوابیدین؟ 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هاهاها:167: کی داداش روزبه منو اذیت کرده؟؟؟؟:gnugghender::guntootsmiley2: 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخ اخyamna پیدامون کرد.خودت جوابشو بده مجتبی من که خوابم داداش نظرت با مذاکره چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هاهاها:167:کی داداش روزبه منو اذیت کرده؟؟؟؟:gnugghender::guntootsmiley2: من باش میخوایین هفت تیل بیالین 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداش نظرت با مذاکره چیه؟ خوبه داداش موافقم من دنباله صلحم فقط بعضی وقتا منظورم رو بد میرسونم 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من باش میخوایین هفت تیل بیالین بیاین صلح کنیم دعوا نکنید دیگه . خوب اول کی داوطلب صلح میشه ؟:167::167: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده