hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ کلا" خانومای اینجا آدمو ناامید میکنن.الکی تیریپ لاو نگیر.کادو بهش بده :w00: پول ندارم , باشه بزار از خودش پول بگیرم براش کادو میخرم! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ پول ندارم , باشه بزار از خودش پول بگیرم براش کادو میخرم! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): این من نیستما , فکرای بد نکن! راستی برای اینکه نگن دارم اسپم میکنم بازم میگم روز باباها مبارک 2 لینک به دیدگاه
ghazal-1 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ تولد حضرت علی روز پدر و روز مرده.خواستم به خانوما یادآوری کرده باشمروز زن رو که از دو ماه قبلش جشن میگیرن.مگه ما چی کم داریم.:ws2: الآن جوراب فروشیا میلیاردر میشن 25%ش هم به خاطر این تاپیک شمائه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ از ابن بلوز مردونه ها با کراوات هست 17 تومن از اونا بگیریم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ زیر سکه هر کی خرید کرد با من طرفه:w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ از ابن بلوز مردونه ها با کراوات هست 17 تومن از اونا بگیریم :167::167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ زیر سکه هر کی خرید کرد با من طرفه:w00::w00::w00: من هنوز هیچی نخریدم بابا خونه نیست , بذار بیاد ازش پول بگیرم یه چیزی میخرم 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها من تا حالا سر کار بودم.یواش یواش دارم میرم خونه.میدونم که یه هدیه خوب انتظارمو میکشه.به همتون ثابت میکنم.فردا نه پس فذدا که آمدم بهتون میگم چی بود. 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من هنوز هیچی نخریدمبابا خونه نیست , بذار بیاد ازش پول بگیرم یه چیزی میخرم اینجوری بابات به همون جوراب هم قانع میشه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :167::167::167::167: اصلا همون جورابم نمیگیریم من هنوز هیچی نخریدمبابا خونه نیست , بذار بیاد ازش پول بگیرم یه چیزی میخرم بچه ها من تا حالا سر کار بودم.یواش یواش دارم میرم خونه.میدونم که یه هدیه خوب انتظارمو میکشه.به همتون ثابت میکنم.فردا نه پس فذدا که آمدم بهتون میگم چی بود. هر چی خریدن قبول کن دیگه:w00:میدونی چقدر گرونیه 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اینجوری بابات به همون جوراب هم قانع میشه:icon_pf (34): نه جوراب زیاد داره لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اصلا همون جورابم نمیگیریم :banel_smiley_4: هر چی خریدن قبول کن دیگه:w00:میدونی چقدر گرونیه باور کن یه حسی بهم میگه هدیه امسال من متفاوته 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ باور کن یه حسی بهم میگه هدیه امسال من متفاوته لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ منم امروز رو به همه مردها از جمله خودم تبریک میگم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ باور کن یه حسی بهم میگه هدیه امسال من متفاوته امیدوارم حست اشتباه در نیاد 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ منم امروز رو به همه مردها از جمله خودم تبریک میگم خود شیفته چطوری کادو چی خریدن واست لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ خداحافظی. دارم میرم هدیمو بگیرم. شما ها که چیزی برای مردا نگرفتین.برای من دعا کنین 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ خداحافظی.دارم میرم هدیمو بگیرم. شما ها که چیزی برای مردا نگرفتین.برای من دعا کنین باید بگی چی گرفتی ها والا :167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده