sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ با اجازه از محضر اقای s.f عزیز لطف کنین یه توضیح مختصر هم از فیلم بذارین مرسییییییییییییییییییی 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ من مستند home رو پیشنهاد میکنم. Perfect 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ فیلم شهر فرشتگانبابازی نیکلاس کیج فیلم قشنگی بود من که لذت بردم و ازاون فیلمهایی هستش که دوس دارم دوباره ببینمش فکر کنم 15 باری دیدم...فوق العادست 5 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همه.......... دو تا فیلم هستش که خیلی دوست دارم......... اولی: 9POTA معروف به 9th Company یا کمپانی نهم که صدا و سیما با نام من درآوردی بر بلندای فرو دست پخش کردند........ دومی: The Objective 2008 8 لینک به دیدگاه
zareei 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان من به تازگی یه فیلم از بهمن قبادی به نام زمانی برای مستی اسبها دیدم که سال 1379 تولید شده ولی فیلم پرمعنی هست که به نظرم ارزش دیدن رو داره 8 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تهران من حراج قوی سیاه سخنرانی پادشاه مگامایند 13 تو فیلمایی ک این چن وقت دیدم اینا از همه بهتر بود 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ خوب . بعد از حدود 1.5 سال . بالاخره فیلمی دیدم که ارزش وقت گذاشتن رو داره . می تونه هم از 10 8بگیره . شاید قبلا معرفی شده باشه . پس خرده نگیرین. دیدم خوبه خواستم حداقلیادآوری کنم. Inception برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تهران من حراج قوی سیاه سخنرانی پادشاه مگامایند 13 تو فیلمایی ک این چن وقت دیدم اینا از همه بهتر بود مرسی دو فیلم قوی سیاه و سخنرانی پادشاه نامزد جایزه اسکار بودند... و سخنرانی پادشاه هم فکر کنم جایزه اسکار روگرفت من ندیدمشون ولی باید دیدنی باشند.... 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی دو فیلم قوی سیاه و سخنرانی پادشاه نامزد جایزه اسکار بودند... و سخنرانی پادشاه هم فکر کنم جایزه اسکار روگرفت من ندیدمشون ولی باید دیدنی باشند.... آره مخصوصا قوی سیاه ارزش وقت گذاشتنو داره من ک زیاد فیلم بین نیستم درک بعضی جاهاش واسم سخت بود 3 بار دیدم تا کامل اوکی شدم :دی ----------- دوستان نو اندیش تایپیک نقد فیلم داریم ؟ من سرچ کردم پیدا نکردم ... اگه ی تایپیکی باشه فیلمایی ک میبینیمو نقد کنیم خیلی خوبه اگه موافقین یکی استارتشو بزنه 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ خوبه . خوب . ولی نقد فیلم ها واقعا نیاز به وقت زیادی داره . ولی خوب به نظرم یه توضیح و نظقه نظر شخصی می تونه خوب باشه . یه بار هم یه طرح رو پ خ زدم .(الان یادم نیست به کی ؟) واسه سیستم امتیاز دهی نواندیشان به فیلم ها ما نیز بشیم رقیب سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :banel_smiley_52: موافقین ایا ؟ راستی برای اینکه پستم جنبه اسپم هم نداشته باشه . یه فیلم معرفی می کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظرم از 10 می تونه 6 -6.5 بگیره . 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ... خیلیا ، خیلی فیلم ها رو معرفی کردند ، ولی من این رو توش ندیدم The-Legends-of-1900 یه فیلم ایتالیایی - آمریکایی در مورد یه پیانیست که از روی یه کتابم ساخته شده ... این فیلم رو من از تلویزیون دیدم ، خیلی خوشم اومد و یه 2 سالی دنبالش بودم ، که آخر دانلودش کردم ... فوق العاده زیباست ... فکر نکنم اگه این 700 مگ رو دانلود کنید ، بعدش احساس پشیمونی بکنید ... اگه خواستید زیرنویسم براتون میگذارم ... البته انگلیسیش راحت تقریبا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: 15 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان گلم:icon_pf (44): این مستند یکی از عالی ترین مستنداتی است که تا به حال دیدم ، به هیچ عنوان کسل کننده نیست و بسیار مهیج است..... امیدوارم که درباره هاوکینگ چیزهایی بدانید. این مستند توسط وی ساخته شده یعنی نظریه پرداز آن بوده است. استفان هاوکینگ فردی است که کرسی انیشتین را تصاحب کرده است :jawdrop:و با این مستند در سه فسمت توانسته نجوم را به شکلی زیبا شبیه سازی نماید.:persiana__hahaha: قسمت اول در مورد موجودات فضایی است. قسمت دوم در مورد سفر در زمان است. قسمت سوم در مورد داستان بیگ بنگ از اول خلقت است. باید اضافه کنم که شبیه سازی ها با ابر رایانه صورت گرفته و دارای کیفیت Blue ray هست. مجموعا چیزی حدود 3.6 گیگ می شود. واقعا ارزش چندین بار دبدن را داره مخصوصا برای ماهایی که با دیدن آسمان و ستارگان به وجد می آییم. این مستند رو از سایت میهن دانلود می ذارم براتون و لینکش هم همون لینک اصلی می ذارم تا توضیحات اون رو هم بخونید تا با مشکل روبرو نشوید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ مرتا گفت افسانه 1900 چون رو یه دی وی دی بودن برا من یاد فیلم Ninth gate -دروازه نهم بابازی جانی دپ افتادم اینم فیلم خوبیه ارزش دیدن رو داره 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ...خیلیا ، خیلی فیلم ها رو معرفی کردند ، ولی من این رو توش ندیدم The-Legends-of-1900 یه فیلم ایتالیایی - آمریکایی در مورد یه پیانیتکه از روی یه کتابم نوشته شده ... این فیلم رو من از تلویزیون مل... دیدم ، خیلی خوشم اومد و یه 2 سالی دنبالش بودم ، که آخر دانلودش کردم ... فوق العاده زیباست ، البته اگر فیلم های مفهومی و هنری دوست داشته باشید ... فکر نکنم اگه این 700 مگ رو دانلود کنید ، بعدش احساس پشیمونی بکنید ... اگه خواستید زیرنویسم براتون میگذارم ... البته انگلیسیش راحت تقریبا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: من این فیلم ِ رو دیدم واقعا قشنگه و من عاشقشم حتی گریه کردم برای پسره 6 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ من این فیلم ِ رو دیدم واقعا قشنگه و من عاشقشم حتی گریه کردم برای پسره من شاید تو عمرم برا یکی 2 تا فیلم گریه کرده باشم ... ( البته گریم نه ... بغض گلوم رو گرفت ) یکیش برای همین پسرست ... اخر فیلم ... 8 لینک به دیدگاه
bigfish 235 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من کلا فیلم های کوبریک رو خیلی دوست دارم به همین خاطر غلاف تمام فلزی رو پیشنهاد میکنم 7 لینک به دیدگاه
sadegh_javan 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام لینک دانلود مستند engineering persian حذف شده اگه ممکنه دوباره بذارینش 1 لینک به دیدگاه
f.d.m 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهترین فیلمی که دیدم the sixth sence یا به ترجمه ی فارسی حس ششم بود!جدید نیست اما واقعا قشنگ بود! بهترین سکانسم همون لحظه ی جذاب فیلم بود که دکتره فهمید از اول مرده بوده! بهترین فیلمی که دیدم the sixth sence یا به ترجمه ی فارسی حس ششم بود!جدید نیست اما واقعا قشنگ بود!بهترین سکانسم همون لحظه ی جذاب فیلم بود که دکتره فهمید از اول مرده بوده! همانطور که خودتون می دونید این فیلم محصول سال 1999 امریکا هست کارگردان و نویسنده : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازیگران : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جز فیلم ها خوب تاریخ سینما محسوب می شه و نمره 8.2 از 10 رو به خودش اختصاص داد این فیلم سه ملیون دلار فروش کرده و فکر می کنم بهترین کار این نویسنده و کارگردان هندی و اصل باشه 7 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برباد رفته دزدان دریایی kurtlar vadisi irak issiz adam guneshi gordum beyaz melek ashk oyunu ezel aci hayat iki yabanci ... حالا پس از گذشت نزديك به هفتاد سال از اولين نمايش بربادرفته، ميتوان همچنان آن را يكي از محبوبترينهاي فيلمهاي تاريخ سينما قلمداد كرد. هرچند بعدا آثار بسياري ساخته شدند كه در هنگام نمايش ركورد فروش اين فيلم را شكستند. اما با مرور زمان و با گذر سالها و در طي نمايشهاي بعدي، همچنان بربادرفته به جايگاه اوليهاش بازگشت و ركورد محبوبترين و پربينندهترين فيلم تاريخ سينما را حداقل تا پنجاه سال پس از ساختهشدناش، براي خود نگه داشت. بر بادرفته يكي از نمونههاي استثنايي سيستم فيلمسازي استوديويي در سالهاي طلايي هاليوود بود و مشخصههاي اين نوع سينما و آن دوران را يكجا و به طرزي تمام و كمال به نمايش گذاشت. هنگامي كه مارگارت ميچل براي اولين بار شروع به نوشتن رماني كرد كه هنوز نامي برايش انتخاب نكرده بود و وقايعاش در دوران اوج جنگهاي استقلال آمريكا ميگذشت، نميدانست كه در حال نوشتن بزرگترين رمان آمريكايي است. او در گفتگويي اظهار داشته بود كه اميدوار است كتابش حداقل پنج هزار نسخه فروش كند تا ناشر متضرر نشود. اما در ظرف كمتر از يك سال كتاب يك ميليون نسخه فروش رفت و نيويورك تايمز آن را بهترين داستان درباره جنگهاي داخلي آمريكا ناميد و كساني هم آن را با جنگ و صلح تولستوي مقايسه كردند. ديويد. ا. سلزنيك تهيهكننده معروف آمريكايي حقوق ساختن فيلمي برمبناي داستان اين كتاب را به مبلغ پنجاه هزار دلار از ميچل خريد و پس از موفقيت فيلم پنجاه هزار دلار ديگر به عنوان قدرداني براي او فرستاد. بربادرفته از آن فيلمهايي است كه جزئيات ساخته شدناش، وقايع پشت صحنه آن، سيستم انتخاب بازيگران، نظارت تهيهكننده، عوض شدن كارگردانها و ... شايد به اندازه خود فيلم جذاب و شنيدني باشد. يكي از مهمترين نقاط قوت فيلم در كنار باقي مواردي كه به آنها خواهيم پرداخت، حضور كلارك گيبل و ويوين لي به نقشهاي اصلي در آن بود. نخستين انتخاب براي ايفاي نقش رت باتلر، كلارك گيبل بود. اما او با كمپاني مترو قرارداد داشت و مترو هنوز خود را وارد پروژه نكرده بود. به همين دليل سلزنيك افراد ديگري را انتخاب ميكند. مثل گري كوپر. اما كوپر فاقد آن طنز ظريف و بيقيدي و مشخصات ديگري بود كه در شخصيت رت باتلر توصيف شده بود. پس از كوپر از رونالد كولمن و وارنر باكستر براي بازي در اين نقش اسم برده ميشود. در نهايت خوانندهها و تماشاگران رمان كلارك گيبل را مناسبترين گزينه عنوان ميكنند و اولين قدم برداشته ميشود. يافتن بازيگر براي نقش اسكارلت دشوارتر بود و يكي از جنجاليترين اتفاقات پشت صحنه و پيشتوليد فيلم را رقم زد. تقريبا همه بازيگران زن هاليوود براي بازي در اين نقش داوطلب ميشوند و يكي از بزرگترين رقابتهاي تاريخ سينما براي تصاحب يك نقش شكل ميگيرد. پس از گذشت دو سال و صرف صدها هزار دلار هنوز هاليوود به نتيجهاي نرسيده است. در نهايت سلزنيك مجبور ميشود كه فيلمبرداري را بدون مشخص شدن بازيگر زن اصلي فيلم شروع كند. روز يازدهم دسامبر 1938 نخستين صحنه فيلم كه مربوط به فصل آتشسوزي آتلانتاست، شروع ميشود. در همين روز برادر سلزنيك كه در صحنه فيلمبرداري حضور دارد، زن جواني را كه كنارش ايستاده به او معرفي ميكند. يك بازيگر انگليسي كه سابقه چنداني ندارد و ناماش ويوين لي است سلزتيك تستهاي دشواري از او ميگيرد و سرانجام پس از كش و قوسهاي بسيار تكليف اسكارلت اوهاراي فيلم مشخص ميشود. فيلمبرداري كه با كارگرداني جورج كيوكر آغاز شده بود، به دليل اختلافات او با كلارك گيبل، متوقف ميشود و در نهايت سلزنيك كيوكر را كنار ميگذارد. هرچند در نسخه نهايي فيلم سه صحنه وجود دارد كه كيوكر آنها را كارگرداني كرده: تولد بچه ملاني، حمله سربازها به تارا و مرگ باني. پس از كيوكر چهار كارگردان براي ادامه كارگرداني بر باد رفته در نظر گرفته ميشوند كه در بين آنها ويكتور فلمينگ انتخاب ميشود. او كسي است كه ميتواند به سرعت خود را با شرايط وفق دهد و در همان سال جادوگر شهرزمرد را ساخته بود. ضمن اين كه پيش از اين چند بار با گيبل هم همكاري كرده بود. هر چند فشردگي كار آنقدربود كه فلمينگ در پايان بيمار ميشود و سام وود چند صحنه پاياني را فيلمبرداري ميكند. فيلمبرداري در اول جولاي 1939 تمام ميشود و روز پانزدهم دسامبر 1939 در آتلانتا براي نخستين بار نمايش داده ميشود. ايالت جورجيا در التهاب نمايش فيلم به سر ميبرد و به گفته موسسه گالوپ در همان سال حداقل 56 ميليون نفر در آمريكا بيصبرانه در انتظار نمايش فيلماند. پس از نمايش فيلم، آن پيروزي تمام عياري كه همه در انتظارش بودند اتفاق ميافتد. در آن سال بر باد رفته جوايز اسكار را درو ميكند: ويوين لي اسكار بهترين بازيگر زن را از اسپنسر تريسي دريافت ميكند. اما كلارك گيبل مبارزه را به رابرت دانت (كه در خداحافظ آقاي چيپس بازي كرده) ميبازد و اسكار به دانت تعلق ميگيرد. هتي مك دانيل براي ايفاي نقش مامي، نخستين بازيگر سياهپوستي است كه موفق به دريافت اسكار ميشود. هالي ليكرن و جيمز نيوكام براي تدوين، ارنست هالر و دستيارش براي فيلمبرداري، سيدني هاوارد (كه پيش از مراسم درگذشت) براي فيلمنامه ويليام كامرون منزيس براي طراحي صحنه، ويكتور فلمينگ براي كارگرداني و سرانجام خود سلزنيك به خاطر تهيهكنندگي فيلم، ديگر كسانياند كه به خاطر بر باد رفته موفق به دريافت جايزه اسكار ميشوند. از ديگر بازيگران مطرح فيلم ميتوان از سلي هاوارد نام برد كه با اكراه بازي در نقش اشلي ويكلز را پذيرفت. چون معتقد بود كه اين شخصيت ضعيفي است و جا براي كار ندارد. اما سلزنيك با وعده همكاريهاي بعدي او را راضي به بازي در اين نقش كرد. هر چند اوليويا دو هاويلند به نقش ملاني هميلتون از همان ابتدا مشتاق بازي در اين نقش بود و براي حضور در اين پروژه از استوديوي برادران وارنر كه با آن قرارداد دارد اجازه ميگيرد و در بر باد رفته بازي ميكند و پس از اين فيلم با استوديوي برادران وارنر بر سر حق انتخاب نقش درگير شد و مدتي از سينما دور ماند. هر چند در نهايت توانست برادران وارنر را شكست دهد و خود را از قيد و بند سيستم استوديويي برهاند. گذشته از نقشآفريني خوب توماس ميچل به نقش جرالد اوهارا، بايد از بازي خوب و درخشان هتي مكدانيل به نقش مامي هم ياد كرد كه هوشمندانه طنزي را به شخصيت مامي افزود كه در رمان ميچل وجود نداشت، اما اين جنبه از شخصيت او به مذاق تماشاگرها خوش آمد و همين جنبه از بازي او بود كه اسكار را نصيبش كرد. آنچه باعث ميشود پرداخت به اين حواشي و ذكر جزئيات پشت صحنه فيلم در اين مطلب ارجحتر بر پرداختن به خود فيلم و تحليل و بررسي آن باشد، اين است كه شايد كمتر كسي باشد كه فيلم را نديده باشد، درباره آن نخوانده باشد و نه تنها خاطره سينمايي كه بخشي از خاطرات زندگياش با اين فيلم گره نخورده باشد. نشريه آتلانتا در يك بررسي آماري سال 1989 به بهانه 50 سالگي بر باد رفته نشان داد كه تماشاگران بسياري هستند كه جنگ ستارگان يا اينديانا جونزها را نديدهاند اما كمتر كسي پيدا ميشود كه بر باد رفته را نديده باشد. وگرنه ميتوان درباره ابعاد مختلف فيلم ساعتها صحبت كرد. ميتوان از اين گفت كه بر باد رفته پديدهاي در سالهاي طلايي دهه 30 و 40 هاليوود و بارزترين و شايد موفقترين نمونه نظم و انضباط فيلمسازي در سيستم استوديويي بود كه تبديل به سند و نشانهاي از يك دوران شد و حتي كساني كه فيلم را دوست ندارند، نميتوانند منكر شوند كه مشابه اين پديده بعدها ديده نشد. ميتوان از عظمت و شكوه فيلم گفت و اين كه چطور ماجراي عاشقانه فيلم، بلندپروازيهاي اسكارلت، شيوه عشقورزي رت، وفاداري اشلي و ملاني و همه روابط شخصيتها چطور بر پسزمينهاي چنان شكوهمند از جنگهاي داخلي آمريكا قرار گرفته و چطور فيلم در عين وفاداري به قواعد ملودرام و رمانتيسيم، توانسته تصويري از رنج و تعب حاصل از جنگ و حتي تصويري دقيق از آن مقطعي كه داستان در آن جريان دارد، ارائه دهد. ضمن اين كه فيلم يكي از نمونههاي مثال زدني اقتباس از يك رمان به شمار ميرود. رمان پرحجم و پرورق مارگارت ميچل (كه تنها رماني بود كه اين نويسنده نوشت) به بهترين شكل به فيلمنامه تبديل شد و كمتر كسي يافت ميشود كه پس از خواندن رمان فيلم را ببيند و از آن ناراضي باشد. فراتر از اينها فيلم توانسته آن تصوري را كه خواننده رمان از شخصيت رت باتلر و اسكارلت در ذهن داشته، تقريبا با موفقيت تجسم ببخشد و اين يكي از دشوارترين كارها در فرآيند اقتباس ادبي است. سالها پس از ساخته شدن فيلم همچنان بر باد رفته اثر باشكوهي است و داستان باشكوهي را تعريف ميكند. اسكارلت اوهاراي خودراي، مغرور، تنوعطلب، تباه شده و گرفتار در چنگال فقر، همچنان يكي از به يادماندنيترين شخصيتهاي زن در تاريخ سينماست و بخش عمدهاي از اين دوام و پيوستن به خاطرههاي ادبي مديون بازي درخشان و بينقص ويوين لي است. پايان فيلم هم همچنان يكي از تلخترين و دوپهلوترين پايانهاي تاريخ سينماست. اسكارلت پس از مرگ ملاني و پس از اين كه ناگهان ميفهمد عشق واقعياش رت باتلر است نه اشلي ويكلز، به سوي او ميشتابد. اما جمله آخر رت «راستشو بخواي اصلا برام مهم نيستي» همان چيزي است كه پايان فيلم را اين چنين تلخ و دوپهلو رقم ميزند. اما بعد نوبت حرفهاي اسكارلت درباره تاراست و اين كه هر چه باشد، فردا روز ديگري است. نميدانيم كه رت باتلر برخواهد گشت يا نه و نميدانيم كه آيا اسكارلت موفق به برگرداندن او خواهد شد. اما فيلم در آخرين صحنه كه اسكارلت در كنار تك درختي مشتاش را گره كرده، ما را ارجاع ميدهد به صحنهاي مشابه كه در آن اسكارلت قسم ميخورد كه گرسنه نخواهد ماند و اينچنين نيز ميشود. پس شايد راهي براي برگرداندن او وجود داشته باشد. در نهايت بر باد رفته حالا تبديل به يكي از شمايلهاي دوران اوج فيلمسازي هاليوود و خاطره سينمايي خيلي از آنهايي شده كه دوراني از زندگي خود را با فيلم ديدن و سينما رفتن گذراندهاند. براي ما ايرانيها، عامل جذابيت مضاعف فيلم، دوبله ويدئويي درخشان و به ياد ماندني آن است كه آن را تبديل به يكي از بهترين نمونههاي دوران طلايي دوبلاژ ايران كرده است. واقعا تصور صداي كس ديگري به جز حسين عرفاني به جاي كلارك گيبل و رفعت هاشمپور به جاي ويوين لي دشوار است. گذشته از نقشگويي اين دو گوينده به جاي اين دو بازيگر، تعداد زيادي از استادان دوبله به جاي شخصيتهاي مختلف در فيلم حرف زدهاند كه از اين لحاظ ميتوان فيلم را ضيافتي براي علاقهمندان دوبله دانست؛ ضيافتي كه در كنار ويژگيها و خصوصيات خود فيلم، طعم و جلوهاي دو چندان پيدا ميكند. 5 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دزداندریایی نام یک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است که در سال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میلادی تولید، ساخته و پخش شد. بازیگران بسیار مشهور فیلمهای پورنو در این فیلم بازی کردند. بودجه فیلم دزداندریایی در حدود یک میلیون دلار آمریکا بود که این فیلم را به پرخرجترین فیلم پورنو در تاریخ جهان تبدیل کرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دزداندریایی شباهتهای زیادی به فیلم سینمایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داشت. منبع : ویکی پدیا واقعا این فیلم به نظر شما جالبه ؟ ؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده