rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ از مدل فیلم سازی سین سیتی خوشم اومد 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ دیگران هم فیلم خیلی قشنگی بود مخصوصا وقتی پشت صحنه هاشو نشون داد که همه اون صحنه های شب توی باغ و مه و ... توی روز فیلمبرداری شده بودن !!! 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ از ساختار فیلم منطقه 9 هم خوشم اومد 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ جایی برای پیرمردها نیست! 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ از فیلم های ضد فاشیستی ساخته جاویدان رومن پولانسکی این فیلم رو به هیچ وجه از دست ندید 8 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ فهرست شیندلر فیلمی زیبا-تاثیر گذار و به یادماندنی از اسپیلبرگ 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ داش رضا هرچی رو که من میخواستم بنویسم کامل گذاشتی که فهرست شیندلر پیانیست فارست گامپ واما یکی دوتا دیگه V for vandetta وی برای انتقام واقعا فیلم عمیقی هست حتما ببینیدش 88 دقیقه بابازی زیبای ال پاچینو راننده تاکسی با هنرنمایی رابرت دنیرو وکیل مدافع شیطان بابازی کیانا ریوز وال پاچینو واون دختره خوش تیپ که اسمش یادم نیست وشاهکار سینما که از دیدنش سیر نمیشم پدرخوانده 11 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ پرنده خوارزار آخر زمان مل گیبسون دیگران کازابلانکا if...only ... 8 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ پرنده خوارزارآخر زمان مل گیبسون دیگران کازابلانکا if...only ... چند وقته تصمیم دارم این پرنده خارزار رو ببینم ولی هی به خودم می گم اول باید کتابشو بخونم ... کتابش هم اسمش اینه: مرغان شاخسار طرب 6 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ چند وقته تصمیم دارم این پرنده خارزار رو ببینم ولی هی به خودم می گم اول باید کتابشو بخونم ... کتابش هم اسمش اینه: مرغان شاخسار طرب حتما اینکارو بکن.فوق العاده اس ...شاهکاره 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ درمورد فیلمای کمدی هم میتونم یورو تریپ(مسافرت اروپا)Euro trip وهمه فیلمای جیم کری دراین زمینه عالیه 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ فیلم Dante's-Inferno 2010 جهنم دانته رو ازکتاب کمدی خدایی (Divine Comedy ) می تونید در این انیمیشن ببینید . 8 لینک به دیدگاه
paryam 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ منم از فیلم هایی که دیدم match point و prestige رو دوست داشتم خواستم توصیه ای کرده باشم 7 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ on the waterfront تماشای این فیلم رو با بازی زیبای مارلون براندو به هیچ وجه از دست ندید چون از آثار زیبای سینمای کلاسیک به شمار میره 8 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ فیلم deamej قشنگه.... باباهه عاشق دوست دختر پسرش میشه! بی وفا هم خیلی قشنگه...البته به نظر من پایان قشنگی نداره، ولی واقعا فیلم قوییه. 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ dameje این چیه . تا حالا نشنیده بودم . منظور این فیلم . اخه موضوعش همینه . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده