S.F 24932 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 7 شهریور، 2010 سلام تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای اینکه به سایر دوستان فیلم هایی رو معرفی کنم که واقعا جالب اند و ارزش دارن که حتما دیده بشن . از بقیه دوستان هم می خوام که کمک کنن . تا یه ارشیو از بهترین فیلم ها رو داشته باشیم . فقط قوانین : 1- فیلم رو حتما خودتون دیده باشید .( از روی تبلیغات یا شنیده هاتون چیزی نذارید ) 2- تعهد داشته باشید ( یعنی انصافا فیلمی رو معرفی کنید که صرفا صحنه های اکشن یا صرفا چیز هایی دیگه نباشه . یه فیلم که هم موضوع خوبی داشته باشه . هم از لحاظ سایر فاکتورها . سطح قابل قبولی داشته باشه ) با تشکر 59
S.F 24932 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2010 خوب اوین پست رو خودم می زارم قدر تک تک لحظه های زندگی رو بدونید . اگه 1000 روز تمرین کنی هنوز اول راهی . داستان زندگی اویاما . استاد بزرگ و بنیان گذار سبک کیوکوشین کاراته این هم از آثار ایرانی . شرایط زندگی ممکنه هر کسی رو عوض کنه واقعیت مرگ چیست ؟ تجربه مرگ های موقت این فیلم مربوط به 1990 30
S.F 24932 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2010 هر چیزی اون جوری که به نظر میاد نیست داستان زندگی استاد بروسلی . این فیلم 1 و 2 داره .حتما دوتاشو ببینید . red cliff (سخره سرخ ) این فیلم 1 و 2 داره . از لحاظ صحنه های مبارزه . و از لحاظ فکری در جنگ ها به کار می بردند . و... فوق العاده جالب . 23
S.F 24932 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2010 1190-GREEN MILE فیلم معنا گرا بسیار جالبیه . undisputed 2 یه فیلم با صحنه های مبارزه به سبکی جالب این فیلم 1-2-3 داره که . موارد 2-3 جالب تر اند . What Dreams May Come Dutch front فیلمی درباره اخرت و رابطه بین دنیاها 27
S.F 24932 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2010 چرا هیچ کس پست نمی زاره . این بار هم خودم چند تا معرفی میکنم 1 # فیلم مستند . درباره خورشید . ( لینک دانولد در همین سایت دانلود ) 2 # مستند engineering persian بزرگی وعظمت امپراتوری ایران ( لینک دانلود در همین سایت : دانلود ) 3# How Bruce Lee Changed the World : بروسلی و تغییرات و اثراتی که در دنیای پس خود گذاشت . ( لینک دانلود در همین سایت : دانلود ) 13
salvador 1932 ارسال شده در 3 مهر، 2010 من سريال لاست رو پيشنهاد ميكنم هركس ديده پشيمون نشده چون هر سليقهاي رو ارضاء ميكنه 8
Avenger 19333 ارسال شده در 3 مهر، 2010 اگه میشد بجای معرفیه صرف لینک دانلودشو هم بذاری خیلی خوب میشد ممنون 10
abie bicaran 2325 ارسال شده در 3 مهر، 2010 نمی شه فیلم های رمانتیک و عاشقانه و خانوادگی هم بذارین همیش فیلم های اکشن و بزن بزن 4
S.F 24932 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2010 همون فیلم if only به اندازه همه ی ارزش اکشن بودن این فیلم ها عاشقانه است . اما .این هم چند فیلم عاشقانه ( راستی اغلب این فیلم های عاشقانه (... + ) هستند . ) 1-# دو قبیله مخالف و بازی و نامردی دنیا 2# the_time_travelers_wife_2009 ( از این عکس مناسب پیدا نکردم ) کمی شبیه به " زندگی غمبار بنجامین باتم " از لحاظ ساختار فیلم 3# Brave One عاشقانه - حادثه ای دوستان سعی کنید در این تاپیک پستی بدون معرفی یه فیلم نفرستید ( تا حد امکان در هر پست یک فیلم خوب و ارزشمند معرفی کنید ) 13
anthonio montana 3249 ارسال شده در 15 مهر، 2010 با عرض شرمندگی خدمت دوستان...من یه عادت بدی که دارم اینه که فیلم رو بدون هیچ جزئیاتی معرفی می کنم تا دوستان برن ببینن...ضرر نمی کنید...حتما امتحان کنید 8
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 15 مهر، 2010 what about BOB? خنده دار. cristmas Card عاشقانه ( خیلی قشنگه) 6
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 15 مهر، 2010 my big fat greek wedding خنده دار- عاشقانه Red Eye هیجان انگیز ( دو ساعت میخ کوب می شید!) 4
anthonio montana 3249 ارسال شده در 15 مهر، 2010 من خودم عشق کالین فارلم(البته بعد از ال بزرگ)...این یکی از کارای باحال کالین فارله 5
ارسال های توصیه شده