S.F 24932 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ سلام تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای اینکه به سایر دوستان فیلم هایی رو معرفی کنم که واقعا جالب اند و ارزش دارن که حتما دیده بشن . از بقیه دوستان هم می خوام که کمک کنن . تا یه ارشیو از بهترین فیلم ها رو داشته باشیم . فقط قوانین : 1- فیلم رو حتما خودتون دیده باشید .( از روی تبلیغات یا شنیده هاتون چیزی نذارید ) 2- تعهد داشته باشید ( یعنی انصافا فیلمی رو معرفی کنید که صرفا صحنه های اکشن یا صرفا چیز هایی دیگه نباشه . یه فیلم که هم موضوع خوبی داشته باشه . هم از لحاظ سایر فاکتورها . سطح قابل قبولی داشته باشه ) با تشکر 59 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ خوب اوین پست رو خودم می زارم قدر تک تک لحظه های زندگی رو بدونید . اگه 1000 روز تمرین کنی هنوز اول راهی . داستان زندگی اویاما . استاد بزرگ و بنیان گذار سبک کیوکوشین کاراته این هم از آثار ایرانی . شرایط زندگی ممکنه هر کسی رو عوض کنه واقعیت مرگ چیست ؟ تجربه مرگ های موقت این فیلم مربوط به 1990 30 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ هر چیزی اون جوری که به نظر میاد نیست داستان زندگی استاد بروسلی . این فیلم 1 و 2 داره .حتما دوتاشو ببینید . red cliff (سخره سرخ ) این فیلم 1 و 2 داره . از لحاظ صحنه های مبارزه . و از لحاظ فکری در جنگ ها به کار می بردند . و... فوق العاده جالب . 23 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ 1190-GREEN MILE فیلم معنا گرا بسیار جالبیه . undisputed 2 یه فیلم با صحنه های مبارزه به سبکی جالب این فیلم 1-2-3 داره که . موارد 2-3 جالب تر اند . What Dreams May Come Dutch front فیلمی درباره اخرت و رابطه بین دنیاها 27 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ چرا هیچ کس پست نمی زاره . این بار هم خودم چند تا معرفی میکنم 1 # فیلم مستند . درباره خورشید . ( لینک دانولد در همین سایت دانلود ) 2 # مستند engineering persian بزرگی وعظمت امپراتوری ایران ( لینک دانلود در همین سایت : دانلود ) 3# How Bruce Lee Changed the World : بروسلی و تغییرات و اثراتی که در دنیای پس خود گذاشت . ( لینک دانلود در همین سایت : دانلود ) 13 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ من سريال لاست رو پيشنهاد ميكنم هركس ديده پشيمون نشده چون هر سليقهاي رو ارضاء ميكنه 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ اگه میشد بجای معرفیه صرف لینک دانلودشو هم بذاری خیلی خوب میشد ممنون 10 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ نمی شه فیلم های رمانتیک و عاشقانه و خانوادگی هم بذارین همیش فیلم های اکشن و بزن بزن 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ همون فیلم if only به اندازه همه ی ارزش اکشن بودن این فیلم ها عاشقانه است . اما .این هم چند فیلم عاشقانه ( راستی اغلب این فیلم های عاشقانه (... + ) هستند . ) 1-# دو قبیله مخالف و بازی و نامردی دنیا 2# the_time_travelers_wife_2009 ( از این عکس مناسب پیدا نکردم ) کمی شبیه به " زندگی غمبار بنجامین باتم " از لحاظ ساختار فیلم 3# Brave One عاشقانه - حادثه ای دوستان سعی کنید در این تاپیک پستی بدون معرفی یه فیلم نفرستید ( تا حد امکان در هر پست یک فیلم خوب و ارزشمند معرفی کنید ) 13 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ ممنون اولی رو دیدم خیلی زیباست 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ با عرض شرمندگی خدمت دوستان...من یه عادت بدی که دارم اینه که فیلم رو بدون هیچ جزئیاتی معرفی می کنم تا دوستان برن ببینن...ضرر نمی کنید...حتما امتحان کنید 8 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ یکی از زیباترین فیلم های پلیسی ال 6 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اثری زیبا با بازی زیباتر ال 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ what about BOB? خنده دار. cristmas Card عاشقانه ( خیلی قشنگه) 6 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ بدون هیچ توضیحی...حتما یک بار این فیلم رو ببینید 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ my big fat greek wedding خنده دار- عاشقانه Red Eye هیجان انگیز ( دو ساعت میخ کوب می شید!) 4 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من خودم عشق کالین فارلم(البته بعد از ال بزرگ)...این یکی از کارای باحال کالین فارله 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده