Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ ای بابا امروز تالار کی مهمون بودیم؟ والا برقیا و شهرسازیا دیگه باید خجالت بکشن!!!!! تازه خوبه مدیرای ارشد از همین تالارا هستند!!! 8 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ دیروز عمران بود..امروز تموم شد. عمران رفتم بسی خوش گذشت ولی اینا فک کنم رفتن مهمونی از اونا هست مهمون دعوت میکنن خودشون میرن مهمونی بریم دم در تالار برق شهرسازی و صنایع کشاورزی بنویسیم آمدیم نبودید رفتیم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ عمران رفتم بسی خوش گذشت ولی اینا فک کنم رفتن مهمونی از اونا هست مهمون دعوت میکنن خودشون میرن مهمونیبریم دم در تالار برق شهرسازی و صنایع کشاورزی بنویسیم آمدیم نبودید رفتیم :ws28:hvi nlj 'vl اره دمت گرم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ بچه ها هرکی میتونه فردا اعلام کنه پست اول رو ویراش کنم برا برنامه ریزی بچه ها ممنون 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ عمران رفتم بسی خوش گذشت ولی اینا فک کنم رفتن مهمونی از اونا هست مهمون دعوت میکنن خودشون میرن مهمونیبریم دم در تالار برق شهرسازی و صنایع کشاورزی بنویسیم آمدیم نبودید رفتیم دودقیقه نبودیما :icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ بیا برو مهمونی عیدی بهت نمیدن من دیگه مهمونی نمیام من با این سرماخوردگیم احوال مریض رفتم مهمونی:mornincoffee::putertired: 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ فرداااااااااااااااااا بیاین خونه ما به میزبانی خودم و الببته کوروش شنبه:hapydancsmil: الان همتون رو دعوت میکنم به طور رسمی با اجازه مهندس سهند 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان فردا همه مهمون تالار حقوق هستین لدفن پست اول اعلام شه تا من تالارو آماده پذیرایی کنم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان فردا همه مهمون تالار حقوق هستینلدفن پست اول اعلام شه تا من تالارو آماده پذیرایی کنم:hapydancsmil: رو چشم دخترم اعلام شد:love070: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ رو چشم دخترم اعلام شد:love070: خیــــلی ممنووون:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده