saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بچه ها تالار ما هم تشریف بیارین:hapydancsmil: فقط ما مدیرمون نیست من تهنام مهندس سهند خودتون هر روزی مساعد بود انتخاب کنین 12 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ آها راستی من به نمایندگی از تالار کتابخانه نواندیشان ازتون دعوت به عمل می آوریم باشد که در تالار ما نیز فیض ببرید 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بچه هاتالار ما هم تشریف بیارین:hapydancsmil: فقط ما مدیرمون نیست من تهنام مهندس سهند خودتون هر روزی مساعد بود انتخاب کنین مگه سید نسپرده بهتون که مواظب مهمونای تالارتون باشید ساغر خانوم باشه ببینیم چی میشه ولی هماهنگی با شما راستی برق در خانه موضوع خوبیه 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ آها راستی من به نمایندگی از تالار کتابخانه نواندیشان ازتون دعوت به عمل می آوریمباشد که در تالار ما نیز فیض ببرید حتما ولی بیشتر دوست داریم تالار مکانیک فیض ببریم ناصر جان 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ تو تالار مکانیک هم در خدمتم ولی در حال حاضر مسولیت کتابخونه هم با منه 8 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ بسیار عالی میشه بتونیم در کنارهم چیزی یاد بگیریم 7 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ عیدی هم میدین صاحب خونه ها!!! من عاشق عیدی امآجیل چی همه نشستین خونه ها...خب من نت ندارم....منم مهمونی دلم میخواددد..من دارم میرم آقا سهند من به شما اعتماد دارم...عیدیامو شما جمع کنید تا بیام...اجیلم هر خونه یه مشت کافیه دیگه چکار کنم میبخشمتووون ایشالا بهتون خوش بگذره و سال خوبی رو تو انجمن با این اتفاق جدید تجربه کنیم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ مگه سید نسپرده بهتون که مواظب مهمونای تالارتون باشید ساغر خانومباشه ببینیم چی میشه ولی هماهنگی با شما راستی برق در خانه موضوع خوبیه البته سید سپرده به من:hapydancsmil:گفته هوای مهمونا رو داشته باش چشم هماهنگ میکنم بله موضوع خوبیه 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ گندم جان اونجا که خونه خودم دعوت نمی خواد اما خوب با دوستان همگی میاییم انشالله منتظر هماهنگیت میمونیم دختر بابایی صدردصد بابایی منتظرتونمممممم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ آها راستی من به نمایندگی از تالار کتابخانه نواندیشان ازتون دعوت به عمل می آوریمباشد که در تالار ما نیز فیض ببرید خوراکی چی داری اینارو ول کن 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ خوراکی چی داری اینارو ول کن چی میخوای؟ 7 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ چی میخوای؟ خیرت برسه دیگه از شیرینی خوشم نمیاد ولی....... ولی از اون خوبا که امین میگفت بده ایمانی رو میگما نه اونیکی امین آقا تو قرار بود یک باکس اصلشو قاچاقی بیاری چی شد پس ؟ آخه کرمانشاه دقیق نمیگی چی داره که همش میپیچونی 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ خیرت برسه دیگه از شیرینی خوشم نمیاد ولی.......ولی از اون خوبا که امین میگفت بده ایمانی رو میگما نه اونیکی امین آقا تو قرار بود یک باکس اصلشو قاچاقی بیاری چی شد پس ؟ آخه کرمانشاه دقیق نمیگی چی داره که همش میپیچونی طرف تو که باکسش راحت تر گیر میاد کرمانشاه همه چی داره 5 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ طرف تو که باکسش راحت تر گیر میادکرمانشاه همه چی داره همه چیز یعنی دقیقا چیا ؟ بابا اون صندوقتو خالی کن نمیتونم لینک فیس بوکو بدم میگه پر شده صندوقت (چقدر مخ میزنی ترکید صندوق) نمیدونم من یک باکس از تو طلب دارم حاشیه نرو hamid.Aeck.9 اینو سرچ کن پیج منه بیا آنلاینم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ همه چیز یعنی دقیقا چیا ؟ بابا اون صندوقتو خالی کن نمیتونم لینک فیس بوکو بدم میگه پر شده صندوقت (چقدر مخ میزنی ترکید صندوق) نمیدونم من یک باکس از تو طلب دارم حاشیه نرو hamid.Aeck.9 اینو سرچ کن پیج منه بیا آنلاینم حوصله نداری پیام خصوصی بدی میگی صندوقت پره همش 6 تا پیام دارم باشه بذار ببینم پیدات میکنم 5 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ حوصله نداری پیام خصوصی بدی میگی صندوقت پره همش 6 تا پیام دارمباشه بذار ببینم پیدات میکنم نمیدونم میگه صندوقش پره (6 تا ؟ آره خب محسنم میتونه پرواز کنه ) دیتا بیس اینجا هم منو روانی کرد بیا اونجا داداش یدونه صفحه بیشتر نیست که توش بزنه تکنولوژی سنتز متانول ... همونو دیدی برو تو پیج اوستاته 6 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ سلام به همگی دوستان عزیز شنبه از ساعت 1 بعد از ظهر منتظر حضور تک تکتون در تالار معماری هستیم ....:: سال نو مبارک ::.... 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ سلام به همگیدوستان عزیز شنبه از ساعت 1 بعد از ظهر منتظر حضور تک تکتون در تالار معماری هستیم لینک موضوع هم توی همین پست شنبه اعلام میشه جتما خدمت میرسیم سامیار جان پس من پست اول ویرایش میکنم زمان و موضوع ممنون سامیار عزیز 10 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ ای بابا امروز تالار کی مهمون بودیم؟ 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ ای بابا امروز تالار کی مهمون بودیم؟ دیروز عمران بود..امروز تموم شد. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده