Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ راستی درمورد pcb زدن هم یکم تجربه دارم به روش پرینت-اتو.....متاسفانه وقت نشد کامل انجامش بدم اما عید یه نمونه عالی زدم تا مرحله سوراخ کاری.....اگه شد کنار این تاپیک اموزشش رو میگم 4 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان. 1.من یک پروگرمری دیدم به این شکل.خب میکرو رو ما باید از کدوم وری بذاریم روش؟؟اینجا که چیزی مشخص نشده؟ 2.بعد اون کابلی که باهاش به کامپیوتر وصل میکنیم، اسم خاصی داره؟؟ 3. وهمیشه به همین شکلیه که در زیر نشون داده شده؟؟اخه تو شکلی که قبلا فرستاده بودم(پستهایس بالاتر)، جایی که برای پروگرمر داشت، مثل جایی بود که کابل usb بهش وصل میشه!! مگر شکلهاش متفاوته؟من که دیگه خسته شدم.از رو کتاب میخونم.خیلی دستورات رو نمیفهمم:4564: 4 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سوال4.من یه برنامه به زبان c دیدم که بینش نوشته بود : asm# و در توضیحاتش نوشته بود شروع برنامه اسمبلی!!! چجوری لابلای برنامه ای که به زبان سی هست، اومده اسمبلی اضافه کرده؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ درود بر شما فکرکنم باید انحنای میکرو به طرف جک زیف باشه یعنی اون زایده ای که میکرو داره(انحنا) سمت اون جک سوکت باشه برای اتصال به کامپیوترهم باید اون جای usb کابلشو وصل کنید به کامپیوتر بین زبان های برنامه نویسی میشه از زبان های دیگ هم استفاده کرد امتحان نکردم ولی اسمبلی رو دیده بودم قبلا 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سوال4.من یه برنامه به زبان c دیدم که بینش نوشته بود : asm# و در توضیحاتش نوشته بود شروع برنامه اسمبلی!!! چجوری لابلای برنامه ای که به زبان سی هست، اومده اسمبلی اضافه کرده؟:vahidrk: اسمبلی از نوع اختیاری میباشد درصورت نیاز برای نوشتن برنامه در بین برنامهبیسیکاز این دستور استفاده میشود یعنی برنامه این امکان رو میده که جای از برنامه با دستور لسمبلی لازم بود استفاده کنیم 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سلام ... من تازه میخوام شروع به کار کنم ... میخوام وسایل بخرم .... چه پروگرامی خوبه که بتونم این پروژه ها رو انجام بدم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ برای شروع برنامه نویسی stk200/stk300 از نظر ساخت و کار کردن باهاش بهتره 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ یو اس بی باشه که بهتره 4 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان.من دوباره با سوالات فراوان اومدم.یاد گرفتن این چه همه مراحل داره.آقای کوروش اونزمان می گفتی زود برین ببندین و فیلم بگیرین.حالا میبینم کلییییییییییییییییییییی مراحل دارهبالاخره یک کتابی پیدا کردم نویسنده اش، سیدرضی هست .این جامع توضیح داده. 1_ فیوز بیت چیه؟؟تو کتاب سپاسیار خوندم اما نفهمیدم.اومده گفته"قسمتی از حافظه میگرو کنترلر هستند که امکاناتی را در اخیتار کاربر قرار میدهند و با erase شدن میکرو از بین نمیروند:ws52:خب این یعنی چی؟؟؟ یعنی حافظه ی flash هست؟؟؟SRAM هست؟ یک جا میاد انواع حافظه های میکروکنترلر رو میگه باز یک جای دیگه میاد از حافظه های جدیدی اسم میبره که قبلش اصلا نگفته مال حافظه های میکرو کنترلره 2-الان من همین مدار LٍED ساده ای که تو اولین پستها آقای کوروش گفته رو بخوام ببندم، باید 4تا نرم افزار براش نصب کنم؟؟کد ویژن و AVR STUDIO( که به هگز تبدیل کنه)، و نرم افزار برنامه ریزی میکرو؟avr studio هم لازمه یا کد ویژن کار اونو انجام میده؟ 3- نرم افزاری که برای برنامه ریزی یا پروگرم کردن میکرو استفاده میشه اسمش چیه؟فقط یک نرم افزار هست؟یا انواع و نام های مختلف داره(pony prog???( 4- پروگرمر ها چی(همون سخت افزار منظورمه) اونها هم انواع و نام های مختلف داره؟؟و همشون به همه نوع میکرو میخوره؟؟ 5-تو کتاب گفته بود کابل های رابط میکرو به کامپیوتر هم سری هستند و هم موازی.سری موازی بودنشون از روی شکلشون قابل تشخیص هستن ایا؟و اصلا چه فرقی دارند با هم. LPT چیه باز؟؟؟ 6-این کابلی که میکرو رو به PC وصل میکنه اسم خاصی داره یا اسمش همین کابل هست؟ 7-این پروگرمری که آقای کوروش میگه اگر یو اس بی باشه بهتره، یعنی هر دو طرف اتصالش هم به میکرو و هم کامپیوتر ، usb داره؟؟ یا طرف میکرو فقط؟؟:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ 8- تو پی دی افی که مربوط به راهنمای اون برد آموزشی که قبلا عکسشو قرار دادم، سه تا نرم افزار زیر هست: FTDI driver KhazamaAVRProgrammer usbasp-windriver.2011-05-28 کدوم یکی ازین ها پروگرمر هست؟ 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ درود برشما حافظه های میکرو که دو تا هس یکیش موقته که همون فلش...اون یکی ایپرام هس و موندگاره برای ایجاد فایل هگز داخل خود نرم افزار کدویژن و بسکام گزینه کاپیال هستش وقتی بزنید داخل مسیر ذخیره برنامه فایل هگز ایجاد میشه اگه برنامه اتون ارور داشته باشه ایجاد نمیشه برای پروگرام کردن هم نرم افزار progisp و usb asp هست...نرم افزار های دیگه هم هست فرقی نداره اما سعی کنید از نرم افزاری استفاده کنید که کنترلتون رو فیوز بیت بهترباشه یعنی نرم افزار ابزارشو راحت تر محیا کنه پروگرمرها معمولا تو هر سری مثلا avr....کل خانواده avr رو ساپورت میکنن انواعشم مختلفه بسته به کارتون از ارزون ترینش هست تا گرون ترینش....بعضی هاشون امکاناتشون بیشتره....با هزینه پنجاه یا شصت هزار میتونید یه خوبشو گیربیارین ارزونشم از بیست یا بیست و پنج هزارتومن هس شما فعلا به قضیه lpt و سری موازی کاری نداشته باش پله پله شروکن یهو همه موضوع ها رو بازنکن که زده بشی یه سر کابل یو اس بی که میخوره به pc اون سمتشو دقیق نمیدونم ارتباطش چیه اما فکرکنم همون قضیه سری موازیه....مهم نیس مهم پروگرام کردنه اصل مطلب مهمه 5 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سوالامو کسی خوند؟کسی بلد نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سوالامو کسی خوند؟کسی بلد نیست؟ جواب ندادم مگه 4 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ آها.حالا دیدم.صفحه جدید بود.ممنون این دو تا نرم افزار مال پروگرم نست پس؟FTDI driver KhazamaAVRProgrammer ؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اولی رونمیدونم ندیدم تاحالا اما دومی هس 4 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام .کمکم کنید.1)نرم افزار کد ویژن خودش پروگرمر هست؟؟یعنی برنامه سی رو به هگز تبدیل میکنه و به حافظه میکرو میده؟؟(اینو یه جایی خوندم.در حالیکه قبلا فکر میکردم برای پروگرم کردن میکرو نیاز به نرم افزار مجزای دیگری بجز کد ویژن هست) 2-من میخوام یک مدار بالاخره ببندم اما چون وسایلش از خودم نیست میترسم و هنوز شروع نکردم.کمکم کنید اگر توصیه و نکته فنی یی هست که میکروی مردم رو نسوزونمچه مداری رو اول شروع کنم؟همین مدار اول این پست که گفتن، خوبه؟ ضمنا اگر3) مثلا برنامه میکرو رو با atmega16 نوشته باشم بعد موققع پروگرم کردن برنامه رو به میکروی مثلا atmega32 بدم.اونوقت میکرو میسوزه؟؟چه مشکلی پیش میاد؟ کلا در چه حالتی میکرو میسوزدما میترسیم 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ درود بر شما گفته بودم بازم میگم که داخل نرم افزار کدهاتون رومیتونید با گزینه کامپایل به هگز تبدیل کنید بعد توسط اون نرم افزار های progisp یا..... فایل هگز رو به میکرو انتقال بدید همون مدار خوبه از سوختن میکرونترسید میکرو به این سادگیا نمیسوزه مگر خیلی ولتاژ بالایی بدید حتی اگرم پلاریته اشو چن لحظه ام برعکس بزنید مشکلی ایجادنمیشه برای من پیش اومده پلاریته اشتباهی وصل شده اما بازمیکروم سالم مونده درکل نترسید یه میکرو اتمگا ۱۶الان حدود چهار هزارتومن اگرم خدایی نکرده بسوزه مهم نیس.... 6 لینک به دیدگاه
s.kh60 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی کدنویسی قابلیت اعتماد برای بدست آوردن saidi رو نداره لطفا اگه کسی داره بهم بده ممنونش میشم 2 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام بازم خیلی ممنون از لطفتون. منظورم این بود ایا کدویژن کار نرم افزارهای پروگرمر رو هم انجام میده و غایل هگز رو باکدویژن میشه تو میکرو ریخت??اخه تو پی دی افی خوندم که پروگرم کردن میکرو با کدویژن رو اموزش داده بود!! شاید برای شبیه سازیهاهست و برای ازمایشات عملی نیس?? و نیز سوتا سومم?? 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام بازم خیلی ممنون از لطفتون.منظورم این بود ایا کدویژن کار نرم افزارهای پروگرمر رو هم انجام میده و غایل هگز رو باکدویژن میشه تو میکرو ریخت??اخه تو پی دی افی خوندم که پروگرم کردن میکرو با کدویژن رو اموزش داده بود!! شاید برای شبیه سازیهاهست و برای ازمایشات عملی نیس?? و نیز سوتا سومم?? خواهش میکنم بله میشه اما اگه با نرم افزار پروگرم کنید میشه مد stk یا با همون پورت پرینتر که پروگرمرهای قدیمی داشتند الان بیشتر با یو اس بی کارمیشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده