رفتن به مطلب

تاپیک پروژه های avr + عکس + فیلم

ارسال های توصیه شده

پروگرمرت مهمه که از بیست سی تومن هس به بالا اما هاتل خوب فروش داشته بنظرم کوچیک و جیبی هم هست شصت تومه بازم میپرسم دقیق چون خودم 89خریدم قدیمیه

بردبرد و میکرو و ماژول و مقاومت و برا تغذیه هم اگه سوئیچینگ بگیری فکرکنم پنجاه شصت تومن بشه

تهرانی؟ :ws38:

ماژول چی؟
  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 241
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چنده؟ ینی شهر ما داره؟

قیمتش تو بازار متفاوته ممکنه فیک هم باشه

مدل صدمتریش فکرکنم هم چهارتومنی بود تو بازار هم هشت تومن من از یجا خریدم هشت تومن بعد برا یه قطعه دیگه یجا رفتم همون ماژول رو میداد چهارتومن :hanghead: مدل یک کیلومتری انتن دارم داره بین 26تا34تومن قیمتا متفاوته

همین مدل صدمتری رو بگیری بین چهار تا هشت تومن

کدوم استان اید؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
قیمتش تو بازار متفاوته ممکنه فیک هم باشه

مدل صدمتریش فکرکنم هم چهارتومنی بود تو بازار هم هشت تومن من از یجا خریدم هشت تومن بعد برا یه قطعه دیگه یجا رفتم همون ماژول رو میداد چهارتومن :hanghead: مدل یک کیلومتری انتن دارم داره بین 26تا34تومن قیمتا متفاوته

همین مدل صدمتری رو بگیری بین چهار تا هشت تومن

کدوم استان اید؟

خطه پهناور و سررررررررررررررررررررررررد ارومیه
  • Like 2
لینک به دیدگاه
خطه پهناور و سررررررررررررررررررررررررد ارومیه

ازکجا خرید میکردی برو همونجا بپرس دارن گوهر نایابی نیس که پیدا نشه :ws3: دیگه ته تهش نتونسی پیدا کنی که بعید میدونم از eca هم میتونی بگیری فروشگاه داره دفترش فکرکنم تبریز تو تهرانم دفتر دارن سمت جمهوری

سایت های دیگه هم دارن

• Like 2
لینک به دیدگاه
ازکجا خرید میکردی برو همونجا بپرس دارن گوهر نایابی نیس که پیدا نشه :ws3: دیگه ته تهش نتونسی پیدا کنی که بعید میدونم از eca هم میتونی بگیری فروشگاه داره دفترش فکرکنم تبریز تو تهرانم دفتر دارن سمت جمهوری

سایت های دیگه هم دارن

میشه 5شنبه شب استارت بزنید اسمبلشو؟
  • Like 2
لینک به دیدگاه
پروگرمرت مهمه که از بیست سی تومن هس به بالا اما هاتل خوب فروش داشته بنظرم کوچیک و جیبی هم هست شصت تومه بازم میپرسم دقیق چون خودم 89خریدم قدیمیه

بردبرد و میکرو و ماژول و مقاومت و برا تغذیه هم اگه سوئیچینگ بگیری فکرکنم پنجاه شصت تومن بشه

تهرانی؟ :ws38:

نه الان غراقم:|

ولی اهل کرمانشاهم

ناصر فقط میمونه که اونم باید قطعات بخره:ws3:

من پیدا کنم حتما میخرم

• Like 3
لینک به دیدگاه

اومدم پای pc گفتم اینجا تایپ و عکس گذاشتن راحته قطعات رو قرار بدم با عکس :ws3:

دوستان این لیست قطعات البته بجز پروگرمر و بردبرد و منبع تغذیه پنج ولت برای تغذیه:

1.میکرو Atmega8 دو عدد

a720662w1jtu73aj7v7.jpg

2.ماژول وایرلس NRF24L01 دو عدد

(انواع nrf تو بازار هست از جنس بنجل هس تا با کیفیت برد هاشونم فرق داره ممکنه صدمتریش رو بخرین ولی توعمل بیست سی مترم جواب نده عکسشو گذاشتم این که گذاشتم صدمتریشه قیمتشم بستگی داره از کجا بگرین از چهارتومن هست تا هشت تومن ... یک کیلومتریش هم هست انتن داره گرون تر هم هست)

yf420f4m3nw8mv1vt2qx.jpg

3.ای سی رگولاتور 3.3 ولت دوعدد (اگه تغذیه بین 1.9 تا 3.3 ولت دارین حالا یا منبع تغذیه یا این ماژول های dc to dc متغیر دیگه نیازی به رگولاتور نیست ولی اگه بخواین رو برد ببندین بهتره همینو بگیرین که تو مونتاژ باز نرین بخرین:w16:)

hhocrj0iq061lmorjn08.jpg

4.سیم جامپر فلت نری به مادگی + نری به نری (سیم بردبردی) ===>> نری به مادگی طبق عکس یدونه اش کافیه چهل تایی بود برای من شاید بیست تایی هم باشه برای ماژول هرکدوم هشت تا میخواد ، نری به نری من دوتا بسته 65تایی گرفتم برا کارم ولی طول سیم هاش فرق داره ممکنه یه بسته بگیرین طول سیم ها جواب کارو نده

از سیم معمولی هم میتونین استفاده کنین ولی برای اتصال ماژول به مشکل میخورین چون پایه هاش نزدیک همه رو بردبرد خوب نمیشینه یا باید لحیم کنید یا از این سیم بردبردی ها استفاده کنین

is79vh0btqxru1oaz5yz.jpg0uae5z6ab2m7flv4ivv.jpg

5.پوش باتن اینم هرچند تا خواستین گرون نیست ده تا بگیرین داشته باشین تو وسایلتون تو کارهای بعدم شاید لازم شد

58g5m36o2td5rtn3761d.jpg

6.Led اینم همینطور ارزون هستند بیست سی تا هم گرفتین مهم نیست قیمتی ندارن

h3x22jnra476784py54f.png

7.خازن الکترولیتی 10 میکرو فاراد (10 ولت یا 16 ولت) برای حذف نویز (ظرفیتش هم بعضیا بیشتر میگیرن ولی ده میکرو جواب داده ) 2عدد

+ خازن الکترولیتی صدمیکروفاراد 10یا 16 یا 25 ولت برای تغذیه میکرو (حذف نویز روی تغذیه) 2عدد

+ خازن عدسی 100نانوفاراد یا 104 (حذف نویز فرکانس بالا برای ماژول) 4عدد

خازن های کوچیک هم رو معمولا ده تایی یا صدتایی میفروشن

lnta6bpyx18aaiufym.jpg

x621c74lsglrwrtbr00.jpg

fjggdzsi9i0feegx9rb7.jpg

8.مقاومت 4.7 کیلو اهم یا 10 کیلواهم + مقاومت 220 اهم این ها هم بصورت نواری میفروشن تعداد هم میفروشن من 220 نواری گرفتم پونصد تومن هر نوار پنجاه تاس تقریبا

mwkhvjcb1268cum4uw8.jpg

ja05kle1ek36v983rz81.jpg

9.اگه بتونین تو تست اول ماژول رو راه بندازین میتونین رله هم بخرین برای ریموت ساختن و وصل بار به خروجی باید ترانزیستور برای درایو کردنش و دیود هم برای حذف نویز و حفاظت براش بگیرین رله 5ولت dc من با شش ولت کار کردم اما ورودی پنج ولت دادم جواب دادترانزیستور هم C945 NPN و دیود 1N4007

اپتوکوپلر هم برای ایزوله کردن مدار باید گذاشت ولی حالا اینو راه بندازین اپتو هم بعدا میگم چطوریه :w16:

رله یک عدد

uosz6lamht1owkpf5tur.jpg

ترانزیستور c945 یک عدد

2wcyeyt3jp7z5s50l3yu.jpg

دیود 1n4007 یک عدد

v12upqbhdeh75a6obr77.jpg

***بابت سایز عکس ها ببخشید چون ابزاری برای کوچک کردنش نیست یا من ندیدم!خودمم وقت نکردم کوچیک کنم همین پست هم طول کشید تا قرار بدم عکس از نت گرفتن و قرار دادن و....گفتم با عکس باشه تا همه استفاده کنن وگرنه برا مهندس های برق گذاشتن این عکس ها جالب نیست*** :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اومدم پای pc گفتم اینجا تایپ و عکس گذاشتن راحته قطعات رو قرار بدم با عکس :ws3:

دوستان این لیست قطعات:

1.میکرو Atmega8 دو عدد

a720662w1jtu73aj7v7.jpg

2.ماژول وایرلس NRF24L01 دو عدد

(انواع nrf تو بازار هست از جنس بنجل هس تا با کیفیت برد هاشونم فرق داره ممکنه صدمتریش رو بخرین ولی توعمل بیست سی مترم جواب نده عکسشو گذاشتم این که گذاشتم صدمتریشه قیمتشم بستگی داره از کجا بگرین از چهارتومن هست تا هشت تومن ... یک کیلومتریش هم هست انتن داره گرون تر هم هست)

yf420f4m3nw8mv1vt2qx.jpg

3.ای سی رگولاتور 3.3 ولت دوعدد (اگه تغذیه بین 1.9 تا 3.3 ولت دارین حالا یا منبع تغذیه یا این ماژول های dc to dc متغیر دیگه نیازی به رگولاتور نیست ولی اگه بخواین رو برد ببندین بهتره همینو بگیرین که تو مونتاژ باز نرین بخرین:w16:)

hhocrj0iq061lmorjn08.jpg

4.سیم جامپر فلت نری به مادگی + نری به نری (سیم بردبردی) ===>> نری به مادگی طبق عکس یدونه اش کافیه چهل تایی بود برای من شاید بیست تایی هم باشه برای ماژول هرکدوم هشت تا میخواد ، نری به نری من دوتا بسته 65تایی گرفتم برا کارم ولی طول سیم هاش فرق داره ممکنه یه بسته بگیرین طول سیم ها جواب کارو نده

از سیم معمولی هم میتونین استفاده کنین ولی برای اتصال ماژول به مشکل میخورین چون پایه هاش نزدیک همه رو بردبرد خوب نمیشینه یا باید لحیم کنید یا از این سیم بردبردی ها استفاده کنین

is79vh0btqxru1oaz5yz.jpg0uae5z6ab2m7flv4ivv.jpg

5.پوش باتن اینم هرچند تا خواستین گرون نیست ده تا بگیرین داشته باشین تو وسایلتون تو کارهای بعدم شاید لازم شد

58g5m36o2td5rtn3761d.jpg

6.Led اینم همینطور ارزون هستند بیست سی تا هم گرفتین مهم نیست قیمتی ندارن

h3x22jnra476784py54f.png

7.خازن الکترولیتی 10 میکرو فاراد (10 ولت یا 16 ولت) برای حذف نویز (ظرفیتش هم بعضیا بیشتر میگیرن ولی ده میکرو جواب داده ) 2عدد

+ خازن الکترولیتی صدمیکروفاراد 10یا 16 یا 25 ولت برای تغذیه میکرو (حذف نویز روی تغذیه) 2عدد

+ خازن عدسی 100نانوفاراد یا 104 (حذف نویز فرکانس بالا برای ماژول) 4عدد

خازن های کوچیک هم رو معمولا ده تایی یا صدتایی میفروشن

lnta6bpyx18aaiufym.jpg

x621c74lsglrwrtbr00.jpg

fjggdzsi9i0feegx9rb7.jpg

8.مقاومت 4.7 کیلو اهم یا 10 کیلواهم + مقاومت 220 اهم این ها هم بصورت نواری میفروشن تعداد هم میفروشن من 220 نواری گرفتم پونصد تومن هر نوار پنجاه تاس تقریبا

mwkhvjcb1268cum4uw8.jpg

ja05kle1ek36v983rz81.jpg

9.اگه بتونین تو تست اول ماژول رو راه بندازین میتونین رله هم بخرین برای ریموت ساختن و وصل بار به خروجی باید ترانزیستور برای درایو کردنش و دیود هم برای حذف نویز و حفاظت براش بگیرین رله 5ولت dc من با شش ولت کار کردم اما ورودی پنج ولت دادم جواب دادترانزیستور هم C945 NPN و دیود 1N4007

اپتوکوپلر هم برای ایزوله کردن مدار باید گذاشت ولی حالا اینو راه بندازین اپتو هم بعدا میگم چطوریه :w16:

رله یک عدد

uosz6lamht1owkpf5tur.jpg

ترانزیستور c945 یک عدد

2wcyeyt3jp7z5s50l3yu.jpg

دیود 1n4007 یک عدد

v12upqbhdeh75a6obr77.jpg

***بابت سایز عکس ها ببخشید چون ابزاری برای کوچک کردنش نیست یا من ندیدم!خودمم وقت نکردم کوچیک کنم همین پست هم طول کشید تا قرار بدم عکس از نت گرفتن و قرار دادن و....گفتم با عکس باشه تا همه استفاده کنن وگرنه برا مهندس های برق گذاشتن این عکس ها جالب نیست*** :ws3:

از 5 به بعد دارم
  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

همه پایه ها ادم ذوق میکنه از پایه بودنتون:banel_smiley_4:

من دارم رو بلوتوث کردنش کار میکنم یعنی فرمانش با گوشی انجام بشه :whistle: سخته یکم ولی شدنیه نمونه اش با اردوینو رو دیدم تو سایت خارجی امیدوارم شدم ........

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: کنکور منو کشت :sad0:

درس خوندن تا همین لیسانسشم اشتباه بود :banel_smiley_4: بجاش وقتتو بذاری خودت رو مسائل کارکنی بیشتر پیشرفت میکنی....

• Like 1
لینک به دیدگاه
درس خوندن تا همین لیسانسشم اشتباه بود :banel_smiley_4: بجاش وقتتو بذاری خودت رو مسائل کارکنی بیشتر پیشرفت میکنی....
موافقم ولی چه کنم مشکلات زیادی هست:sad0::hanghead::sigh::4564::4564::ws44::ws44::ws44::ws44::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf:
  • Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...