رفتن به مطلب

تاپیک پروژه های avr + عکس + فیلم

ارسال های توصیه شده

همانا کوروش با ترفندهای انگیزشی شماها را اغفال نموده و جذب تاپیک مینماید:whistle:

خواستم تو خود انجمن اپ کنم حجم عکسم از حد مجاز بالاتره و چون با گوشی میام و نرم افزار کاهش حجم نبود تو یه سایت دیگه اپ کردم....

عکس زیر مربوط به همین ماژول وایرلس خروجی میکرو هم دادم به یک برد رله که بردش رو فقط و فقط برای تست زدم نیاین ایراد بگیرین اماتوریه و فلانه:ws3:

IMG_20161126_002731.jpg

اینهم

این همه سیم چطوری قاطی نمیکنی کدوم مال کجاس؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 241
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

2روز کار داشتم خب :hanghead:

خب عب نداره :w02:

من امشب تست کنم ببینم با اتمگا8 میتونم جواب بگیرم یا نه چون وقفه و پایه هاش فرق داره باید کتابخونه رو تغییر بدم البته کتابخونه اش توی نت هست فکرکنم همونو برمیدارم ببینم جواب میده

:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب عب نداره :w02:

من امشب تست کنم ببینم با اتمگا8 میتونم جواب بگیرم یا نه چون وقفه و پایه هاش فرق داره باید کتابخونه رو تغییر بدم البته کتابخونه اش توی نت هست فکرکنم همونو برمیدارم ببینم جواب میده

:ws38:

میشه وقتی پروژه شروع میکنید کامل بنویسید اسم و مشخصاتش

• Like 2
لینک به دیدگاه
میشه وقتی پروژه شروع میکنید کامل بنویسید اسم و مشخصاتش

صفحه های قبل نوشتم که فقط نگفتم دقیق چیا میخواد امشب تست کنم اگه جواب بده دیگه اتمگا32نخرین برا همون نگفتم هنوز خودم با اتمگا32جواب گرفتم پایه هاش و امکاناتش برا این پروژه زیاده

ببین میخوایم با ماژول وایرلس nrf24l01 کار کنیم برای ارسال و دریافت دوتا لازم داریم یکی فرستنده یکی گیرنده یعنی دوتا ماژول

ماژولش تو برنامه نویسی هم قابلیت فرستنده شدن داره هم گیرنده تا 32بایت میتونه ارسال کنه یکجا

باند فرکانسی 2.4 گیگا هرتز که اگه دقت کنی وای فای خونه, بلوتوث ها... تلفنی های بیسیم همه رو این باند هستن

سرعت انتقال داده اش هم تا دو مگا بیت بر ثانیه هست

دیگه اینکه این مدل که من راه انداختم تا صدمتر جواب میده

تست هم کردم بردش رو عملی

خب برای این دوتا ماژول شما نیار داری دوتا میکرو هم قراربدی یکی برا فرستنده یکی گیرنده

برای تغذیه ماژول ها باید از ای سی رگوله lf33 که بهت 3.3ولت میده ماژول از 1.9تا3.3ولتاژ کاریشه

باید خازن عدسی و الکترولیت هم برای نویز بذاری

این خلاصه ای از کاری که میخوایم بکنیم و یکم توضیح مختصر درباره ماژول.... ماژول رو سرچ کنی توضیحات زیادی درباره اش هست دیتاشیتش هم هست

ببخشید من با گوشی جواب میدم اگه یکم شلخته و بد تایپ میکنم

:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
صفحه های قبل نوشتم که فقط نگفتم دقیق چیا میخواد امشب تست کنم اگه جواب بده دیگه اتمگا32نخرین برا همون نگفتم هنوز خودم با اتمگا32جواب گرفتم پایه هاش و امکاناتش برا این پروژه زیاده

ببین میخوایم با ماژول وایرلس nrf24l01 کار کنیم برای ارسال و دریافت دوتا لازم داریم یکی فرستنده یکی گیرنده یعنی دوتا ماژول

ماژولش تو برنامه نویسی هم قابلیت فرستنده شدن داره هم گیرنده تا 32بایت میتونه ارسال کنه یکجا

باند فرکانسی 2.4 گیگا هرتز که اگه دقت کنی وای فای خونه, بلوتوث ها... تلفنی های بیسیم همه رو این باند هستن

سرعت انتقال داده اش هم تا دو مگا بیت بر ثانیه هست

دیگه اینکه این مدل که من راه انداختم تا صدمتر جواب میده

تست هم کردم بردش رو عملی

خب برای این دوتا ماژول شما نیار داری دوتا میکرو هم قراربدی یکی برا فرستنده یکی گیرنده

برای تغذیه ماژول ها باید از ای سی رگوله lf33 که بهت 3.3ولت میده ماژول از 1.9تا3.3ولتاژ کاریشه

باید خازن عدسی و الکترولیت هم برای نویز بذاری

این خلاصه ای از کاری که میخوایم بکنیم و یکم توضیح مختصر درباره ماژول.... ماژول رو سرچ کنی توضیحات زیادی درباره اش هست دیتاشیتش هم هست

ببخشید من با گوشی جواب میدم اگه یکم شلخته و بد تایپ میکنم

:hanghead:

اشکال نداره خب پس من 5شنبه باید بگیرم مشخصات سرچ میکنم بببینم چه جوریه...ینی من میتونم؟؟:ws52:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
اشکال نداره خب پس من 5شنبه باید بگیرم مشخصات سرچ میکنم بببینم چه جوریه...ینی من میتونم؟؟:ws52:

در مورد اون ای سی رگوله وحی منزل نیست اگه از این چاپرها هم داشته باشین حله dc to dc متغیر هم هستن بصورت ماژول اند

کلا هرجور که تونسیم رنج رو بیارین بین اون چیزی که ماژول لازم داره من همون رگوله گذاشتم

ببین میکرو چیا داری خبرشوبده چون کتابخونه اش رو من ننوشتم از نت برداشتم برای بعضی avrها هست برای اردوینوش هم هست

اره چرا نتونی ماشالله اختراع هم داشتی باهوشی حتما میتونی:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بالاخره بعد از دو روز تلاش بی وقفه موفق شدم کتابخونه اش رو برای اتمگا هشت و 328 تنظیم کنم ایووووول اصلا در پوست خود نمیگنجم وقتی بعد از کلی شکست جواب میگیری روحت شاد میشه میخوای همه جا جار بزنی :hapydancsmil::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرااردوینورودارم:ws3:

خب چیکارمیکنی اگه میخوای بردبرد و وسایل ابتدایی بگیری و بعدها هم کارکنی باید اولش هزینه کنی زیادم نیست ولی خب بازم بستگی بخودت داره پروگرمر هم باید بگیری

با اردوینو هم میتونی ولی من کارنکردم اما احتمالا بتونی با اونم کارکنی ولی یدونه داری بازم کارناقص میشه :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب هزینه ش چقدر میشه مگه؟

بگو پیدا کنم میخرم

فقط باید بدونم کجا میفروشن

پروگرمرت مهمه که از بیست سی تومن هس به بالا اما هاتل خوب فروش داشته بنظرم کوچیک و جیبی هم هست شصت تومه بازم میپرسم دقیق چون خودم 89خریدم قدیمیه

بردبرد و میکرو و ماژول و مقاومت و برا تغذیه هم اگه سوئیچینگ بگیری فکرکنم پنجاه شصت تومن بشه

تهرانی؟ :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...