RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ من فکر کنم که فانوس باشه........... 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ اقاااااااااااااااا اين اسماعيل كيه از مسابقه قبلي گير دادين بهش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
امید نیا 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ دختره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا ما فکر کردیم بسره؟ تازه من بازم اومده بودم بگم جناب هموتن خب به این ترتیب از اونجایی که منم کسی رو به اون صورت نمیشناسم بازم میگم جناب هوتن حالا چون میشه دوتا حدس زد... حدس دومم setare.blue 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ قبول...هر کودوم از این دو حدس درست بود،کسی که حدس رو زده برنده میشه و همون کاری رو که پیمان گفت انجام میده. فرض کنین پیمان از امشب از اسپانیا اعلام انزجار می کنه پیمان نبینم اون روزی رو که از اسپانیا بد میگی...:ws28: اسپانيا برنده اس هر چند پيمان ببازه! طبق برچسبی که زیر این تاپیک اومده و من اینجا کپی کردم: به دلیل طرفداری صاحاب این تاپیک از رقیبم،من به نشانه ی اعتراض کامپیوترم رو خاموش می کنم و 3 دقیقه بعد روشن میکنم:w00: واسه من لیبل می زنی ! دارم برات ! شما به نشانه اعتراض کامپیوترت رو 30 ساعت هم خاموش کنی فایده نداره 1 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ خوووووووووووووب منم اومدم :w14: royan aria گیلاس 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ قبل از هرچيز كه همشون ايليان .. بعد هم ايلياي امرزو سپيده است اما حدس هم مي زنيم كه دست خالي نرفته باشيد : frnzT و مبهم چرا حدستون رو ویرایش کردید. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7 lسماعیله:w13: :w58::jawdrop::jawdrop::jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ چرا حدستون رو ویرایش کردید. اعتماد آقا اعتماد ! 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ به دليل خواسته ي افسانه ي عزيز تصوير پاك شد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ این کیه متاهلا کین جز سپیده نکن مهناز باشه همون که رشتش معماریه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop: این کیه؟ بگو بهش احترام بزاریم من همش فکر میکنم همه هم سن خودمم اینجا 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:این کیه؟ بگو بهش احترام بزاریم من همش فکر میکنم همه هم سن خودمم اینجا خير ميلاد جان ، اينجا شخصيت هاي بزرگ با تجربه هاي بالا هم كم نيستند . خصوصا در كادر مدريتي انجمن 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ اقا جان کسی نیست این امتیاز ما رو بده ....:w00: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ نکنه فهمیه باشه؟ Fahim ولی این پیمان و آرمین چه شرط بندی هم میکنن متأسفانه جفتتون میبازین. حالا این اسماعیل کجاست که تو سرکار گذاشتن بچه ها کم نصیب نبوده :w00: ميگم ادمين ميخواي شما كلا حدس نزن ضايع ميشي، بده تو در و همساده عمرنات سديم كه فهيم نيست .. تصور من از فهيم چهره اي به شدت خشن تر از اين چهره هست ! ياد عكس خودت ميفتم جون تو :icon_razz::icon_razz: با این احتساب شما یه پیرمرد 50 60 ساله ای که سیب دوست داره موهاشو نديدي مثه سيم ظرفشويي تو هم رفته تو خيابون ميره كلاغا ميرن لاش گم ميشن اقاااااااااااااااااين اسماعيل كيه از مسابقه قبلي گير دادين بهش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يه شخصيت بي ادب و بي نزاكت در انجمن اخراجش كردم ديروزي دختره؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس چرا ما فکر کردیم بسره؟ تازه من بازم اومده بودم بگم جناب هموتن خب به این ترتیب از اونجایی که منم کسی رو به اون صورت نمیشناسم بازم میگم جناب هوتن حالا چون میشه دوتا حدس زد... حدس دومم setare.blue نه پسرهههههههههههههههههههههه همون هوتنه واسه من لیبل می زنی ! دارم برات ! شما به نشانه اعتراض کامپیوترت رو 30 ساعت هم خاموش کنی فایده نداره آيكيو من ليبل زدم ازت حمايت كردم بيتربيت این کیه متاهلا کین جز سپیده نکن مهناز باشه همون که رشتش معماریه من از اين سپيده كپكه متاهل ترم، كاري داري حالا؟ خير ميلاد جان ، اينجا شخصيت هاي بزرگ با تجربه هاي بالا هم كم نيستند . خصوصا در كادر مدريتي انجمن منو ميگه هاااااااااااااا :shad::shad::shad: نمی دونم بذار فکرکنم وقتت تموم شد، همه ي چراغات خاموش ميشه :2525s: اقا جان کسی نیست این امتیاز ما رو بده ....:w00: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ خانمهاااااا، آقايان اين شما و اين بيتربيت امروز ما كسي نيست جززززززززززززززز . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . جززززززززززززززززز . . . . . . . . . . . . . . خب بابا چقد هولم ميكنيد، ميگم ديگه . . . . . . . . . . . . . . . . ايشوووووووووووووووووووووووون (رو ايشون كليك كنيد خب ) 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ متاسفانه جاييزه اين سري به آرمين داده ميشه ولي اسپانيا برنده اس 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ EmperorMHSN??????(محمد حسین؟؟)))!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ sorry sorry soryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....یکم که نه...خیلی دیر رسیدم اشکال نداره به امتحانش می ارزید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده