Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ حدس دوم منم ترانه هستش: Savarna 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ اسپانیا که 10 روز دیگه برمیگرده اروپارو این عکسه آرمین مجبورم نکن باز دوباره از اون عکس زرشکیا بذارم اونایی که الان بلیط برگشت دستشونه، یه سری دیگن ! رو این عکسم می بندم ! این راهنمایی هایی که من خوندم، یا سپیده اس یا خود مهسا ! هر کی باخت، از تیم محبوبش انصراف میده، تبلیغ اون یکی تیم رو می کنه ! 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ آرمین مجبورم نکن باز دوباره از اون عکس زرشکیا بذارم اونایی که الان بلیط برگشت دستشونه، یه سری دیگن ! رو این عکسم می بندم ! این راهنمایی هایی که من خوندم، یا سپیده اس یا خود مهسا ! هر کی باخت، از تیم محبوبش انصراف میده، تبلیغ اون یکی تیم رو می کنه ! رو اون عکس زرشکه که من حرفی ندارم...کم آوردم...اعترافم کردم. حالا میبینیم چه تیمی فینال رو از تو خونه نیگا میکنه خیلی شرط سختی گذاشتی...:w00:ولی عیب نداره.. هر کی باخت از تیم اونیکی طرفداری میکنه.... تو دو تا حدست رو زدی...منم میزنم... 1.افسانه 2.فرناز 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ رو اون عکس زرشکه که من حرفی ندارم...کم آوردم...اعترافم کردم.حالا میبینیم چه تیمی فینال رو از تو خونه نیگا میکنه خیلی شرط سختی گذاشتی...:w00:ولی عیب نداره.. هر کی باخت از تیم اونیکی طرفداری میکنه.... تو دو تا حدست رو زدی...منم میزنم... 1.افسانه 2.فرناز من مخلصتم آرمین جان موافقم دو تا حدس آرمین 1 - افسانه 2 - فرناز دو تا حدس پیمان 1- سپیده بدون علیرضا 2- مهسا اگه آرمین باخت، تو همه تاپیک ها اعلام می کنه که طرفدار اسپانیاست و از ایتالیا اعلام انزجار می کنه اگر هم پیمان باخت که عمراً بر عکس ! 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ من مخلصتم آرمین جان موافقم دو تا حدس آرمین 1 - افسانه 2 - فرناز دو تا حدس پیمان 1- سپیده بدون علیرضا 2- مهسا اگه آرمین باخت، تو همه تاپیک ها اعلام می کنه که طرفدار اسپانیاست و از ایتالیا اعلام انزجار می کنه اگر هم پیمان باخت که عمراً بر عکس ! قبول... هر کودوم از این دو حدس درست بود،کسی که حدس رو زده برنده میشه و همون کاری رو که پیمان گفت انجام میده. فرض کنین پیمان از امشب از اسپانیا اعلام انزجار می کنه پیمان نبینم اون روزی رو که از اسپانیا بد میگی...:ws28: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ کاشف به عمل اومد که Sepide&Alireza هستش البته این فقط سپیدشه ! 20 امتیاز لطفا مسابقه 5امتياز بيشتر نداره، اگه بخواي ميتونم 20 امتياز منفي بهت بدم من دومین و آخرین حدس خودم رو میزنم...افسانه521 اوليش چي بود اونوقت؟ قبل از هرچيز كه همشون ايليان .. بعد هم ايلياي امرزو سپيده است اما حدس هم مي زنيم كه دست خالي نرفته باشيد : frnzT و مبهم ایلیا نیست؟؟؟؟ :ws52: چرا ايلياس منتها توي عسك موهاشو اتو كشيده، لونه كبوترش صاف شده،روسري هم گذاشته :ws47: من مخلصتم آرمین جان موافقم دو تا حدس آرمین 1 - افسانه 2 - فرناز دو تا حدس پیمان 1- سپیده بدون علیرضا 2- مهسا اگه آرمین باخت، تو همه تاپیک ها اعلام می کنه که طرفدار اسپانیاست و از ایتالیا اعلام انزجار می کنه اگر هم پیمان باخت که عمراً بر عکس ! منم دوس دارم اسپانيا ببرههههههههههههههههههههههه:shad: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:واي اين دختر چقدر چهرش برام آشناست!!! :jawdrop: زود بگين کيه دارم ميميرم از کنجکاوي!! 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:واي اين دختر چقدر چهرش برام آشناست!!! :jawdrop: زود بگين کيه دارم ميميرم از کنجکاوي!! شركتت كننده ي مسابقه شماره نه هستن ايشون :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ شركتت كننده ي مسابقه شماره نه هستن ايشون :persiana__hahaha: حداقل بگو رشته ي تحصيليش چيه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ اسپانيا برنده اس هر چند پيمان ببازه! طبق برچسبی که زیر این تاپیک اومده و من اینجا کپی کردم: به دلیل طرفداری صاحاب این تاپیک از رقیبم،من به نشانه ی اعتراض کامپیوترم رو خاموش می کنم و 3 دقیقه بعد روشن میکنم:w00: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ حداقل بگو رشته ي تحصيليش چيه؟؟؟ يه رشته ي در پيت البته رشته خودش درپيت نيستاا،چون مغزش نميكشه ما ميگيم رشته درپيته كه ذوق كنه اسپانيا برنده اس هر چند پيمان ببازه! طبق برچسبی که زیر این تاپیک اومده و من اینجا کپی کردم: به دلیل طرفداری صاحاب این تاپیک از رقیبم،من به نشانه ی اعتراض کامپیوترم رو خاموش می کنم و 3 دقیقه بعد روشن میکنم:w00: تو همين الان كامپيوتر رو پرتش كن با خودت از پنجره بيرون 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ تو همين الان كامپيوتر رو پرتش كن با خودت از پنجره بيرون همون شب با اسماعیل باید پرتت میکردیم بیرون تا نیایی از پیمان طرفداری بکنی:w00: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ همون شب با اسماعیل باید پرتت میکردیم بیرون تا نیایی از پیمان طرفداری بکنی:w00: اسماعيل خودش سرش درد ميكرد واسه مسخره بازي ديگه گفتم منم ادامه بدم دلش نشكنه دلم واسه بچهها ولي سوختاااا همه بهم ميگفتم ناراحت نشوووووووو دنياي مجازي اينارم داره ديگه واي چقد مارمولك بازي كرديم حالا كجاس اسماعيل؟ نكنه زنش كتكش زده روش نميشه بياد؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ نکنه فهمیه باشه؟ Fahim ولی این پیمان و آرمین چه شرط بندی هم میکنن متأسفانه جفتتون میبازین. حالا این اسماعیل کجاست که تو سرکار گذاشتن بچه ها کم نصیب نبوده :w00: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ سر کارم گداشت اسماعیل:icon_pf (34): این لی لی نیست؟ :w00: 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ نکنه فهمیه باشه؟ fahim ولی این پیمان و آرمین چه شرط بندی هم میکنن متأسفانه جفتتون میبازین. حالا این اسماعیل کجاست که تو سرکار گذاشتن بچه ها کم نصیب نبوده :w00: عمرنات سديم كه فهيم نيست .. تصور من از فهيم چهره اي به شدت خشن تر از اين چهره هست ! 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ عمرنات سديم كه فهيم نيست .. تصور من از فهيم چهره اي به شدت خشن تر از اين چهره هست ! جاااااااااااااااااااااااااااااااان:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ جاااااااااااااااااااااااااااااااان:jawdrop: والاااااااااا ! شما نگاهي به آواتارهات در تاريخ بيانداز ! همه عكس ديو و اسكلت و جمجمه و آتش و شنل و ساير دوستان هستند ! 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ ولی این پیمان و آرمین چه شرط بندی هم میکنن متأسفانه جفتتون میبازین. محمد جون بیا بیبین امشب که پیمان داره اسپانیا رو فنا میکنه 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ والاااااااااا ! شما نگاهي به آواتارهات در تاريخ بيانداز ! همه عكس ديو و اسكلت و جمجمه و آتش و شنل و ساير دوستان هستند ! :icon_razz::icon_razz: با این احتساب شما یه پیرمرد 50 60 ساله ای که سیب دوست داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده