VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ داداشی خودمه!!!!!:ws37: :ws37: :ws37: داداشیت کیه كيييييي ؟؟ من ؟؟؟؟ ستاره جونم خوبه حالت ؟؟ تو شهر ما ايليا اسم پسره :w58::icon_pf (34)::icon_pf (34): اره تو هم پسری هم اسمت ایلیاست کاری نکن یه امپراطوری تشکیل بدم در جهت هدف والا بیایم به بند بکشیمتا:w00: 4 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ اِاِاِ این که اسماعیل خودمونه 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ منم میگم اسی ولی خیلی ها قبلا گفتن بنابراین حدس اولم میلاد :w00: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ حدسیات من:همه پسرای انجمن میتونن باشن اما دخترای انجمن نیستن:w16: امتیازمو بده برم درست حدسیدم تو يه نابغه هستي به جون خودم :shad::shad: داداشی خودمه!!!!!:ws37: :ws37: :ws37: داداش شما كيه اونوقت؟ این ایلیا همون قاصدکه!!!:icon_pf (34):خودتونو خسته نکنین!!! اصلا هم ضایع نیست!!!:w00:خیلی هم باحاله!!! نه ايليا يه موجوديست ناياب شبيه مارمولك كيييييي ؟؟ من ؟؟؟؟ ستاره جونم خوبه حالت ؟؟ تو شهر ما ايليا اسم پسره :w58::icon_pf (34)::icon_pf (34): خدايي خيلي مارمولكي ايليا --- راستي چرا دفه پيش همه به ايليا گير داده بودن، اما اين سري همه ميگن اسماعيل؟؟ آيا يه بيماري اپيدمي هست كه تا يكي يه اسم ميگه بقيه تبعيت ميكنن؟ يا آيا چيزي شده؟ يا آيا نميدونم چي بگم، فقط منم در جريان اين جريانات بذارين 4 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ چقدر شبیه حمید ( a1000a) من که میگم حمید ولی خوب بچه ها میگن اسماعیل حتما هست 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ نه ايليا يه موجوديست ناياب شبيه مارمولك خدايي خيلي مارمولكي ايليا --- راستي چرا دفه پيش همه به ايليا گير داده بودن، اما اين سري همه ميگن اسماعيل؟؟ آيا يه بيماري اپيدمي هست كه تا يكي يه اسم ميگه بقيه تبعيت ميكنن؟ يا آيا چيزي شده؟ يا آيا نميدونم چي بگم، فقط منم در جريان اين جريانات بذارين 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ خدايي با عكسي كه ازت ديدم اين مو نميزنه نميذاشتي الان، همه ميفهمن چه شكلي هستيااا فقط تو كچلتري :ws28: 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ بازم میگم اسماعیله.امتیازمو بدید میخوام برم. 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ به علت لو رفتن مسابقه تاپیک قفل شد...:w00: من هم به نشانه اعتراض کامپیوترم رو خاموش میکنم و سپس روشن میکنم... 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ به علت لو رفتن مسابقه تاپیک قفل شد...:w00: من هم به نشانه اعتراض کامپیوترم رو خاموش میکنم و سپس روشن میکنم... تو به نشونه اعتراض بايد خودتو پرت كني از پنجره تو خيابون تا تاپيك رو قفل كنم 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ تو به نشونه اعتراض بايد خودتو پرت كني از پنجره تو خيابون تا تاپيك رو قفل كنم :ws28: مهسا تا پرتت نکردم بیرون زود در این تاپیک رو ببند... آخه خیلی تابلوئه...ارزش یه هفته وقت گذاشتن رو نداره...:w00: همه این تابلو رو میشناسن... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه كيييييييييييييي؟؟؟ مننننننننننننننننن؟؟؟؟ بابا اشتباه ميكنيد...:ws52: من ميگم ايلياست 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ مسابقه تشخيص هويت شماره هشت :shad: اول از همه بايد 2تا نكته رو حتما يادآوري كنم : 1- از اين سري به بعد، به علت حجم بالاي اسپمها، تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. 2- استثنائا اين سري عكس بي نوبت گذاشتم.. اما دوستان دقت كنن چون هر دفعه برام عكس مياد، من مجبورم به ترتيب ارسال توي مسابقه شركت بدم! پس خواهشا اجازه بدين به ترتيب باشه كه كسي ناراحت نشه اينبارم عسك يه نفر ديگه رو داريم،از كسانيكه عسك ايشون رو قبلا ديدن خواهشا شلوخ نكنن، اجازه بدن مسابقه روال خودشو طي كنه :shad: هر كي كه قبلا ديده لو بده من ميدونم و اون :w00: 20 امتياز منفي هم براش در نظر گرفته ميشه :w00::brodkavelarg::w00: قواعد مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدسفقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بود هم باشه 3- تو راهنمایی ها ممكنه دلم بخواد اذيت كنم :shad: عشقم ميكشه ، دوست دارم :shad: :shad: ممكنه كلي نكات انحرافي داشته باشه :shad: 4- جاييزه مسابقه 5 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد :shad: 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جورااييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- زود باشيد برام عسك بفرستيد، يالااااااااااااااااا :w00::w00: براي مسابقههاي بعدي :w00: 8- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! 9- عكساتون رو توي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آپلود كنيد والبته با حجم كم!!!!!! اينم عسكه بيتربيت امروز :shad: و اما راهنماييها!! 1- ايليا نيست :ws47: 2- ممكنه البته ايليا باشه 3- پسره و به گفتهي خودش ميخواد سريعا ازدباج كنه، ديگه صبر نداره 4- از تكيه دادن به درخت هم كاملا مشخصه كه عاشخ شده و ميخواد ازدباج كنه :shad: پس خانمهاي عزيز بشتابيددددددددد تا اين پسر بيتربيت امروز دپسردگي نگرفته :shad: البته ميدونم كلي فداكاري ميخواد تا با همچين آدم بيتربيتي زندگي كنيد :shad: 5- خيلي زياد فضوله :shad: 6- خودشيفتگي مزمن داره و كلي با اعتماد به نفس هست :shad: (البته كاذبه ) 7- بود و نبودش توي انجمن اصلا تاثيري نداره :shad: 8- هر جايي بيگيد پيداش ميشه، هر جا بريد ميبينينش :w00: از بس كه فضوووولههههههههه :w00: 9- عشق مديريته ، اگه يه روز مدير نباشه ميميره گويا 10- جزو گروه تپلوها هستش :shad: 11- ريش هم داره 12- به لباسش توجهي نكنيد، اصلانشم اهل ورزش نيست، همش الكيه :shad::shad: راستي صاحب عكس خودشو نياد تابلو كنه توي پروفايلم يا هر جاي ديگه ... فقط توي بحثا اگه رسيد شركت كنه با توجه به راهنمايي ها من ميگم ايلياست :w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ با توجه به راهنمايي ها من ميگم ايلياست:w00::w00::w00: منم ميگم ايلياست شايدم ليلاست !!!!! 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ اسماعيل تو همگروه مني:icon_pf (44): منم ميگم ايلياست شايدم خودتي هااااان؟:167: 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ منم ميگم ايلياست شايدم ليلاست !!!!! من میگم لیلاست... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده