hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ سلام تولدتون مبارک... و به قول شیخ بهایی، خونه دلتون عمارت... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ منم یه تنه جعبه شیرینی رو برم بالا چیزی یادم نمیاد چرا الکی میگی حمید اصن اهل شیرینی نیست() لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ منم یه تنه جعبه شیرینی رو برم بالا چیزی یادم نمیاد چقد تو شکمویی پسر یه جعبه رو یه تنه؟؟نگو باو حالا اشکال نداره بذار همه جمع شدن یهو شیرینی بده همچی ارشد بچسبه بهت سی سالگی چه حسی داری؟شیرینی تولدتو نمیدی؟ از سی ساله ها بپرس سلامتولدتون مبارک... و به قول شیخ بهایی، خونه دلتون عمارت... ممنونم دوست من همچنین لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ نگاه کنا. حالا واسه ما دست به یکی میکنن بیشینین تا من دوباره شیرینی بدم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ ببین تو فقط برو بگو تهران جا بدیه من میدونم و تو آبادانیا بستنی ندارن؟ ممنونم خیلی لطف کردی:icon_gol: آبادانیا رو نمیدونم من که آبادانی نیستم از تهران بدتر رو کره زمین پیدا نمیکنی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ یه همدانی و ولخرجی بعیده نه بابا خودشُ تهرانی میدونه خب لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ نه بابا خودشُ تهرانی میدونه خب حمید و مهربونیاش دیگه محمد ادمین یاد بگیره حالا قراره بمن شیرینی دکتراشو بده لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ حمید و مهربونیاش دیگه محمد ادمین یاد بگیره حالا قراره بمن شیرینی دکتراشو بده منم بگو بیام پسفقط به بقیه نگو شلوغ نشه الکی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ منم بگو بیام پسفقط به بقیه نگو شلوغ نشه الکی اتفاقا یه غذا خوری خوبممیشناسم چلو کباب داره:gnugghender: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اتفاقا یه غذا خوری خوبممیشناسم چلو کباب داره:gnugghender: بابا درست ــه دستُ دل بازه ولی فکر کنم در حدِ همون بستنی باشه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ بابا درست ــه دستُ دل بازه ولی فکر کنم در حدِ همون بستنی باشه اگه این بچه همدانه همونم باور کن هنوز تو شوکه نه بابا , اونجوری نیست فقط میگه رژیمم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اگه این بچه همدانه همونم باور کن هنوز تو شوکه نه بابا , اونجوری نیست فقط میگه رژیمم حالا ما هستیم اون غذا خوری ــه هم هست اردیبهشت هم هست ایشالا البته :d لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ همیشه من میترسم جواب شما رو بدم بس که ادبیات قوی و محکمی دارید آدم میترسه سوتی بده یهو ممنونم ،لطف کردید هوم. حالا فهمیدم چرا دیگه منو به جا نمیاری نترس ما همانیم که بودیم لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ تبریک میگم، انشالا سالهای سال شاد و موفق در کنار خونوادتون زندگی کنید لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ تبریک اقا حمید منم شما تقریبا همزادیم منم 24 بهمنم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: با ارزوی بهترین ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ اینجا کی به کی میخواد شیرینی بده؟! به ما هم شیرینی میرسه؟!:icon_razz: لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ تبریک اقا حمید منم شما تقریبا همزادیم منم 24 بهمنم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: با ارزوی بهترین ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تولدتو مجددا تبریک میگم بهترین ها رو برات ارزو میکنم . :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :happybday::happybday::2rqfst4::2rqfst4::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:cakesmileyf::w14::w71::w70::happy::happy: لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ تولد مبارک باشه ایشالا همیشه شاد و سلامت و سر خوش و سرزنده باشی :happybday::happybday::happybday::happybday::happybday: :happybday::happybday::happybday::happybday::happybday: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده