Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ تولدتوووووووووون خیلی زیاد مبارک باشد ایشالا بهترین هارو از خدا هدیه بگیرید... شاد و سلامت تو تمام مراحل زندگیتون باشید....و البته موفقیت های بسیار. :icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اا تولد حمید بامعرفتس این بشر انقدر پایه اس که دیگه شده 4پایه :happybday: تولدت مبارک حمیدجان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوب و قشنگت برسی و خوشی رو به معنای واقعی تجربه کنی:icon_gol: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک حمید عزیز سالت خوش و دلت قرص... سربلند باشی و سبز٬ با یه دنیا نور و امید... لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک چاقالووو. امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی. لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک تپل دیگه رفتی تو 30 سال تولدت مبارک حمیدبچه خوبی هستی واسمون بستنی خریدی:d امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی:wubpink: حمید خرید ؟ مطمئنی؟ اا تولد حمید بامعرفتس این بشر انقدر پایه اس که دیگه شده 4پایه :happybday: تولدت مبارک حمیدجان :happybday: :happy: حمید درس خونه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ تولدت مبارک تپلدیگه رفتی تو 30 سال حمید خرید ؟ مطمئنی؟ حمید درس خونه مگه من گفتم درس نخونه؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام. امروز 24 بهمن تولد دوست خوبمون مهندس حمیده . ببخشید دیر شد . من از بیکاری روزام از دستم در درفته . :icon_pf (34): برات بهترین ها رو ارزو میکنم امیدوارم همیشه خوشحال باشی . HaMiD.CFD سلام ممنونم خیلی لطف کردید عالی بود :icon_gol: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ مگه من گفتم درس نخونه؟ پس درس میخونه بیرون نمیاد لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک آقا مهدی تولدتون مبارکانشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید ممنون دوست خوبم لطف کردید تبریک ممنونم تولدتون مبارک مهندسامیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: ممنون از شما مهندس به همچنین تولدت مبارک حمید جان:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی سودی جان:icon_gol: چرا من گفتم مهدی؟! پیر شدیم دیگه!! :icon_pf (34):تولد مبارک آقا حمید پیر شی جوون ممنون لطف کردی دوست خوبم تولدت رو تبریک عرض می کنم و برات آرزوی بهترینها رو دارم مرسی دوست گلم لطف کردی آشناییتی ندارم متاسفانه اما دوستی پیغام دعوت فرستاده بودند خوب نبود اگر نمیومدم :) روز میلادتون مبارک. تبریک میگم. ممنون از شما و دوستتون [/center] درود تولدت مبارک مهندس حمیده خاطرات زندگیت پر از شادی ای بابا سجاد خو حالا نمیشه تو اونورو نگا کنی لطف کردیداش سجاد تولدت مبارک مهندس ممنون از شما مهندس تولدت مبارک مهندس:icon_gol: سپاسگزارم آقا مهدی ميلادت مبارك... هميشه مهربان بماني ممنون از شما گرامی تولدتون مبارکآروزی سلامتی و بهترین ها رو براتون دارم...ان شا الله عمر با عزتی داشته باشین.. سلام لطف کردید متقابلا همین آرزو رو برای شما دارم تولدت مبارک حمیدبچه خوبی هستی واسمون بستنی خریدی:d امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی:wubpink: ببین تو فقط برو بگو تهران جا بدیه من میدونم و تو آبادانیا بستنی ندارن؟ ممنونم خیلی لطف کردی:icon_gol: تولدتون مبارک:icon_gol:همیشه شاد و موفق و پاینده باشید :happy: متشکرم دوست عزیزلطف کردی حمید جان تولدت مبارک عزیز همیشه سرزنده و شاد و بهروز و پیروز در کنارخانواده اینم شکلک مختص محمد عارف به مناسبت تولدها:happy: سلام ممنون آقا سهند گل لطف کردی تولدتون مبارک دوست عزیز سپاسگزارم تولدت مبارک گل پسر شاد باشی سپاسگزارم خاله سارا تولدتوووووووووون خیلی زیاد مبارک باشد ایشالابهترین هارو از خدا هدیه بگیرید... شاد و سلامت تو تمام مراحل زندگیتون باشید....و البته موفقیت های بسیار. :icon_gol: سپاسگزارم از آرزوهای قشنگتون و ممنون که تبریک گفتید متقابلا همه این آرزوها رو دارم براتون اا تولد حمید بامعرفتس این بشر انقدر پایه اس که دیگه شده 4پایه :happybday: تولدت مبارک حمیدجان :happybday: :happy: به به تو شیرینی ارشد قبول شدنتو دادی؟ ما اسیر رفاقتیم دمت گرم لطف کردی تولدت مبارک ممنون تولدت مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوب و قشنگت برسی و خوشی رو به معنای واقعی تجربه کنی:icon_gol: ممنون از شما همچنین شما دوست گلم تولدتون مبارک آقا حمید سپاسگزارم تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی ممنونم همچنین شما تولدت مبارک حمید عزیزسالت خوش و دلت قرص... سربلند باشی و سبز٬ با یه دنیا نور و امید... [ATTACH=CONFIG]18545[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18546[/ATTACH] همیشه من میترسم جواب شما رو بدم بس که ادبیات قوی و محکمی دارید آدم میترسه سوتی بده یهو ممنونم ،لطف کردید تولدت مبارک چاقالووو. امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی. الله اکبر،خدایا تو شاهدی من نمیخوام اینجا کسی رو بُکشم و دفن کنممخصوصا "ض.."ها رو مرسی از شما فرنوش گرامیانشالا شما هم همیشه شاد و سرزنده و لاغر باشید تولدت مبارک تپلدیگه رفتی تو 30 سال حمید خرید ؟ مطمئنی؟ حمید درس خونه مرسی از شما 30کجا بود باو همه اینا شایعه س لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک:icon_gol: ممنونم گرامی لطف کردید:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ به بهتو شیرینی ارشد قبول شدنتو دادی؟ ما اسیر رفاقتیم دمت گرم لطف کردی ای که تو کوفت بخوری 60 دفعه شیرینی ارشد دادم تو 62 دفعشو خوردی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ ای که تو کوفت بخوری 60 دفعه شیرینی ارشد دادم تو 62 دفعشو خوردی من که چیزی یادم نمیاد یه شیرینی ارشد میخوای بدیا الان میگن مدیر ارشدشون خسیسه زشته باو لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ سی سالگی چه حسی داری؟ شیرینی تولدتو نمیدی؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ من که چیزی یادم نمیادیه شیرینی ارشد میخوای بدیا الان میگن مدیر ارشدشون خسیسه زشته باو منم یه تنه جعبه شیرینی رو برم بالا چیزی یادم نمیاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده