ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ فکر میکنین این هواپیماهای مالزی کجا میرن ؟؟چرا می افتند ؟؟؟ این یه برنامه دیگه نیست برای یک کشور مسلمان دیگه؟؟؟ مثل مصر لبنان فلسطین ایران افغانستان پاکستان و عراق و سوریه؟؟؟؟؟؟؟ من که شک کردم شما رو نمی دونم نظرتون چیه؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ خیلی عجیبه ولی آخه مالزی که با کسی مشکلی نداره مثل اون کشورایی که اسم بردی. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ من هیچ اهمیتی به اتفاقات بیرون از مرزهامون نمیدم. سرم گرم تحولات کشور خودمونه که سرنوشت همه مون بهش بنده. بطور کلی با خوراک رسانه ای جور نیستم. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ مگه باز هواپیمایش طوری شده ؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ بد نیست به لینک زیر رجوع کنیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ به قول دایی جان ناپلئون : کار ؛ کار انگلیسی هاست:ws3: ببخشید اگه اسپم شد 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ مگه باز هواپیمایش طوری شده ؟ دیروز 162 نفر 155 نفر سرنشین و 7 نفر خدمه با هوا پیماشون ناپدید شدن 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ خیلی عجیبه ولی آخه مالزی که با کسی مشکلی نداره مثل اون کشورایی که اسم بردی. خوب میخوان به قول خودمون پلاس کنشونو بکشن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده