VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ الان سهیل میاد بساطتونو می ندازه بیرون سیگارررررررررررررر :icon_pf (34): این بهم گفت من نمیدونم چیه اصلا سمیه برو تاپیک یه روز خوب میاد بخون بفهمی چه چیزای بدین اینا لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ جواب درست بود عزیز دلیادداشت شد شد دو امتیاز...:167: خدا بده برکت 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ بريد خوش باشيد امشب قاصدك حكيم نمي تونن بيان .. مگر ته مانده اي باشد و برسند :there: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سوال هفتم: هنگامی که مهرداد سن کنونی پدرش را داشته باشد....خواهرش دو برابر سن فعلی خود را خواهد داشت .........و وقتی که خواهرش به سن فعلی پدرش برسد.....پدرش دو برابر سن فعلی مهرداد میشه......اگه اکنون مجموع سن این سه 100 باشه سن هر کدوم چقدر است؟ 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سوال هشتم: علی جلوی یک شیر آب است ......او سه ظرف خالی 19 لیتری ......13 لیتری......و 7 لیتری در اختیار دارد علی میخواد در هر یک از دو ظرف اول ....10 لیتر آب داشته باشد برای این کار چند مرحله عمل لازم است ......؟ .....نباید آبی به بیرون ریخته شود 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سوال نهم: در ساعت 2 و پانزده دقیقه زاویه عقربه های ساعت چقدر است؟ 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ میبینم که بازم هنگ کردید همینارو جواب بدید تا برسم خدمتتون اولین کسی که به 12 امتیاز رسید تاپیک بسته میشه میمونه بعد امتحانا فعلا 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سوال نهم: در ساعت 2 و پانزده دقیقه زاویه عقربه های ساعت چقدر است؟ 22.5 360/12=30 هر ساعت 30 درجه 30/4=7.5 هر 15 دقیقه 7.5 درجه 3*30=90 ................. ساعت 3 2*30 + 7.5=67.5 ................ ساعت 2 و 15 90-67.5=22.5 :confused: بگیر گولاخ میگم همش ریاضیه به هوش ربطی نداره 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ 22.5 360/12=30 هر ساعت 30 درجه 30/4=7.5 هر 15 دقیقه 7.5 درجه 3*30=90 ................. ساعت 3 2*30 + 7.5=67.5 ................ ساعت 2 و 15 90-67.5=22.5 :confused: بگیر گولاخ میگم همش ریاضیه به هوش ربطی نداره چه عجب یادداشت شد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ من اینجا چی کار میکنم:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): راه گم کرده بودم این ور ها............................... نمی دونم چرا این روز ها همه به من پیشنهاد مدیریت میدن:167: تو این هفته گذشت این سومین پیشنهاد بوده:banel_smiley_52: یعنی من انقدر.................. :w16: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سوال هفتم: هنگامی که مهرداد سن کنونی پدرش را داشته باشد....خواهرش دو برابر سن فعلی خود را خواهد داشت .........و وقتی که خواهرش به سن فعلی پدرش برسد.....پدرش دو برابر سن فعلی مهرداد میشه......اگه اکنون مجموع سن این سه 100 باشه سن هر کدوم چقدر است؟ 5 معادله 5 مجهول حوصله حل کردن ندارم 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سوال هفتم: هنگامی که مهرداد سن کنونی پدرش را داشته باشد....خواهرش دو برابر سن فعلی خود را خواهد داشت .........و وقتی که خواهرش به سن فعلی پدرش برسد.....پدرش دو برابر سن فعلی مهرداد میشه......اگه اکنون مجموع سن این سه 100 باشه سن هر کدوم چقدر است؟ ما به این نتیجه رسیدیم مهرداد بچه ی این آقاهه نیست قضیه مشکوکه خب همسن میشن که با پدرش صورت مساله درسته ؟! چند فرضیه هست اینجا !!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ 5 معادله 5 مجهولحوصله حل کردن ندارم ما به این نتیجه رسیدیم مهرداد بچه ی این آقاهه نیست قضیه مشکوکه :ws28: حل کنید بهونه نیارید لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28:حل کنید بهونه نیارید مردم از خنده ، خدا خیرتون بده چشم !!! 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سوال هشتم: علی جلوی یک شیر آب است ......او سه ظرف خالی 19 لیتری ......13 لیتری......و 7 لیتری در اختیار دارد علی میخواد در هر یک از دو ظرف اول ....10 لیتر آب داشته باشد برای این کار چند مرحله عمل لازم است ......؟ .....نباید آبی به بیرون ریخته شود این یعنی چی خبببببببببببب از شیر میخواد آب پر کنه ؟! یا از ظرفها بریزه ؟! من نمیفهمم خب کاری نداره که شیر رو باز میکنه تو هر کدوم 10 لیتر آب میریزهههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ام مهرداد ایکس خواهر پی پدر دی فاصله ای که طی میشود تا قسمت اول مسیله درست بشه اف فاصله ای که طی میشه تا قسمت دوم مسیله درست بشه m+p+x=100 m+d=p // x+d=2x ازاینجا مجموع سن دختر پسر برابر پدر میشود و از m+p+x=100 سن پدر میشه 50 x+f=p // p+f=2m از اینجام سن پدر برابر سن پسر میشه و سن دخمل میشه صفر پدر هنوج ازدواج نکرده پسر ذاتن داداش اون پدره است دختره اندازه یه نقطه است پدر توهم گرفتدش 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ خيلي نامردين من اومدم .. چيزي مونده ؟؟ لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ خيلي نامردين من اومدم .. چيزي مونده ؟؟ نه ، واللا ما که سر در نیاوردیم از مساله های امشب :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سوال هفتم: هنگامی که مهرداد سن کنونی پدرش را داشته باشد....خواهرش دو برابر سن فعلی خود را خواهد داشت .........و وقتی که خواهرش به سن فعلی پدرش برسد.....پدرش دو برابر سن فعلی مهرداد میشه......اگه اکنون مجموع سن این سه 100 باشه سن هر کدوم چقدر است؟ سن مهرداد 30 سال خواهرش 20 سال و پدرشون 40 سال هست چه خوبه كه هنوز چندتا حل نشده لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سن مهرداد 30 سال خواهرش 20 سال و پدرشون 40 سال هست :jawdrop: مجموع سن 100 گفته هاااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده