partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاموای اینجارو................. منم اومدم خوش اومدی گلمممم ... 1 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوش اومدی گلمممم ... مرسی عسلم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من [/url]دارم ميرم خونه ساعت كاري تمام شد باي 2 لینک به دیدگاه
Hermis 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من [/url]دارم ميرم خونه ساعت كاري تمام شد باي من اومدم ساعت کاری شروع شده لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :JC_thinking: چونت پوستش کنده شد لینک به دیدگاه
Hermis 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا قرار بود چیکار کنیم؟ :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا قرار بود چیکار کنیم؟ :dancegirl2: شما فعلاً باید با تالار اشنا شی... من مدیر تالارم ... حمید و سحر و دلنواز هم دستیارم هستن... تو این تاپیک تقریباً هر هفته یه آموزش ترجمه می کنیم ... مهم : حالا بیاید با هم آموزش ترجمه کنیم (1 2 3 ... آخرین صفحه) و هر هفته مسابقات تالار گرافیک هم برگزار میشه ... مسابقات الآنم یه مسابقه گذاشتم تو امضام هست ... :icon_pf (19): راستی شما با کدوم نرم افزارا آشنایی داری؟ جارووووووووووووووووو خاک انداز خاک انداز و جارو نمی خواد ... بفرمایید با دستمال کارتون رو انجام بدید ... برق بیفته ها ... 4 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من [/url]مدیر تالارم ... چرا آدرس اشتباهی میدی به بچه مردم... اگه شما مدیری پس حتما منم مدیر سایتم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیازی به هیچگونه ابزار و ادوات خانگی نیست... حمید یه فوووووووووووووووت که بکنه همه چی حله... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا آدرس اشتباهی میدی به بچه مردم... اگه شما مدیری پس حتما منم مدیر سایتم... آدرس اشتباهی ندادم... اگر اما نداریم آقاجون ... هیچگونه ابزار و ادوات خانگی نیست... حمید یه فوووووووووووووووت که بکنه همه چی حله... باشه ... حمید بیا فوت کن ... 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آدرس [/url]اشتباهی ندادم... اگر اما نداریم آقاجون ... ترسیدم ...ترسیدم:w888: چه زودی هم تریپ مدیریت بر می دارند ...بعضی آاااا....:w888: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ترسیدم ...ترسیدم:w888: چه زودی هم تریپ مدیریت بر می دارند ...بعضی آاااا....:w888: همین بعضی آااا که رفتن می فهمید چه مدیری رو از دست دادید ... بجا غر زدن، بیا تو مسابقه شرکت کن ... 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بجا [/url]غر زدن، بیا تو مسابقه شرکت کن ... آخه حاجی نمیزاره که ما برنده شیم... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه حاجی نمیزاره که ما برنده شیم... مرسی اعتماد به نفس ... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سینا شرکت کن .. حاجی سیستمش مشکل دار شده ... شاید یه چیز الکی در آخرین ساعات تحویل بده :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اقایون و خانومای گرافیک دان سلامن علیکم اجازه ؟ کدوم یکی از این اموزشای فتوشاپ یاد میده از این شعر خوش نویسیا بنوسیم که نوشته هاس روی هم قرار بگیره ؟؟( خیلی بچه کلاس اولی سوال کردم ساری دیگه:girl_blush2: ) 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فتوشاپ ...؟ نداریم ... من که با برنامه مریم انجام میدم ... باید بری سی دیش رو بخری ... چون قفل اینا داره ... 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فتوشاپ ...؟ نداریم ... من که با برنامه مریم انجام میدم ... باید بری سی دیش رو بخری ... چون قفل اینا داره ... پرتو !! با مریم رو عکس مینویسن ؟ برای بک گراند میخام. اون که عکس میده ؟ میخام قالب وب بسازم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده