partow 25305 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 سلاموای اینجارو................. منم اومدم خوش اومدی گلمممم ... 1
Hermis 158 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 من [/url]دارم ميرم خونه ساعت كاري تمام شد باي من اومدم ساعت کاری شروع شده
partow 25305 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 حالا قرار بود چیکار کنیم؟ :dancegirl2: شما فعلاً باید با تالار اشنا شی... من مدیر تالارم ... حمید و سحر و دلنواز هم دستیارم هستن... تو این تاپیک تقریباً هر هفته یه آموزش ترجمه می کنیم ... مهم : حالا بیاید با هم آموزش ترجمه کنیم (1 2 3 ... آخرین صفحه) و هر هفته مسابقات تالار گرافیک هم برگزار میشه ... مسابقات الآنم یه مسابقه گذاشتم تو امضام هست ... :icon_pf (19): راستی شما با کدوم نرم افزارا آشنایی داری؟ جارووووووووووووووووو خاک انداز خاک انداز و جارو نمی خواد ... بفرمایید با دستمال کارتون رو انجام بدید ... برق بیفته ها ... 4
Construction 4752 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 من [/url]مدیر تالارم ... چرا آدرس اشتباهی میدی به بچه مردم... اگه شما مدیری پس حتما منم مدیر سایتم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیازی به هیچگونه ابزار و ادوات خانگی نیست... حمید یه فوووووووووووووووت که بکنه همه چی حله... 1
partow 25305 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 چرا آدرس اشتباهی میدی به بچه مردم... اگه شما مدیری پس حتما منم مدیر سایتم... آدرس اشتباهی ندادم... اگر اما نداریم آقاجون ... هیچگونه ابزار و ادوات خانگی نیست... حمید یه فوووووووووووووووت که بکنه همه چی حله... باشه ... حمید بیا فوت کن ... 1
Construction 4752 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 آدرس [/url]اشتباهی ندادم... اگر اما نداریم آقاجون ... ترسیدم ...ترسیدم:w888: چه زودی هم تریپ مدیریت بر می دارند ...بعضی آاااا....:w888: 1
partow 25305 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 ترسیدم ...ترسیدم:w888: چه زودی هم تریپ مدیریت بر می دارند ...بعضی آاااا....:w888: همین بعضی آااا که رفتن می فهمید چه مدیری رو از دست دادید ... بجا غر زدن، بیا تو مسابقه شرکت کن ... 1
Construction 4752 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 بجا [/url]غر زدن، بیا تو مسابقه شرکت کن ... آخه حاجی نمیزاره که ما برنده شیم... 2
partow 25305 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 آخه حاجی نمیزاره که ما برنده شیم... مرسی اعتماد به نفس ... :icon_pf (34): 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 سینا شرکت کن .. حاجی سیستمش مشکل دار شده ... شاید یه چیز الکی در آخرین ساعات تحویل بده :icon_pf (34): 3
masoume 5751 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 اقایون و خانومای گرافیک دان سلامن علیکم اجازه ؟ کدوم یکی از این اموزشای فتوشاپ یاد میده از این شعر خوش نویسیا بنوسیم که نوشته هاس روی هم قرار بگیره ؟؟( خیلی بچه کلاس اولی سوال کردم ساری دیگه:girl_blush2: ) 2
partow 25305 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 فتوشاپ ...؟ نداریم ... من که با برنامه مریم انجام میدم ... باید بری سی دیش رو بخری ... چون قفل اینا داره ... 2
masoume 5751 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 فتوشاپ ...؟ نداریم ... من که با برنامه مریم انجام میدم ... باید بری سی دیش رو بخری ... چون قفل اینا داره ... پرتو !! با مریم رو عکس مینویسن ؟ برای بک گراند میخام. اون که عکس میده ؟ میخام قالب وب بسازم 1
ارسال های توصیه شده