رفتن به مطلب

چرا حجاب اجباري است؟

بيتاب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 191
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بابا بیخیال این شید . . !

با این بحث نکنید . . .!

این که عمرا قانع نمیشه . . .! جز اینکه میره کل اینترنتو برامون کپی پیست میکنه میاره . . .!

يك ساعتي هست كه به اين نتيجه رسيدم. :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

آخه بيتاب ماها فقط نهايتش ميشيم 5نفر

تو اينطوري كه حرف ميزني و دوس داري مردم عمل كنن بايد همه گوش كنن

الان به هركي اين رو نگي

به قول روبيك ميگه: تو حجابت رو نيگه دارو بمون خونه،

ماها كه توي يه قبر نميريم،

به تو چه.

.

اين همون نتيجه اعمال زور براي با حجاب شدنه

چطوريه كه به دختره ميگن اينطوري باش،ولي آخرشم لوازم آرايشش و ... همراهش هست به محضي كه دور شد همون كار خودش رو ميكنه؟اين بدتر نيست؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
آخه بيتاب ماها فقط نهايتش ميشيم 5نفر

تو اينطوري كه حرف ميزني و دوس داري مردم عمل كنن بايد همه گوش كنن

الان به هركي اين رو نگي

به قول روبيك ميگه: تو حجابت رو نيگه دارو بمون خونه،

ماها كه توي يه قبر نميريم،

به تو چه.

.

اين همون نتيجه اعمال زور براي با حجاب شدنه

چطوريه كه به دختره ميگن اينطوري باش،ولي آخرشم لوازم آرايشش و ... همراهش هست به محضي كه دور شد همون كار خودش رو ميكنه؟اين بدتر نيست؟

زن بيا بيرون ولي زن بودنت در منزل نگه دار وانسان بودنت در جامعه بيرون بيارو

منزل به زن بودن نياز دارد

ولي در جامعه فقط انسان بودنش مي خواهد وبس

• Like 1
لینک به دیدگاه
هيچكدام از شماها از منبع اسلامي كه مورد تاييد كارشناسان اسلامي ، مطلبي نياورديد كه بي حجابي را تاييد كند

خدا حافظ

خوبه كه اصلا متوجه نشدي ما طرفدار بي حجابي نيستيم.:icon_pf (34):

يه كم از مغزت استفاده كن عزيزم.گذاشتنش برا همين كار. :there:

• Like 4
لینک به دیدگاه
زن بيا بيرون ولي زن بودنت در منزل نگه دار وانسان بودنت در جامعه بيرون بيارو

منزل به زن بودن نياز دارد

ولي در جامعه فقط انسان بودنش مي خواهد وبس

خداي من

همين علامه ها باور كن خودم ديدم با اوناهايي كه بقول تو بدحجابن چطوري رفتار ميكنن يه بگو و بخندي كه بيا و ببين،

مگه اين حرام نيس؟مگه نگفتي اي مرد از اين كارا بپرهيز؟

خب بيا ايناهايي كه تو ميخواي ماها ازشون دليل بياريم واست خودشون ته هرچي كار هستن كه.

بهشون هر چي نگي ميگن آره حجاب خوبه حجاب فلانه

چطوريه كه همين ايناهايي كه ميخواي ماها ازشون واست دليل بياريم،الان دارن كثيف ترين كارهارو ميكنن.

.

.

.

فقط خواهش ميكنم نرو به زمان پيغمبر،بري اون زماناااا من حرفي ندارم كه بزنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
هيچكدام از شماها از منبع اسلامي كه مورد تاييد كارشناسان اسلامي ، مطلبي نياورديد كه بي حجابي را تاييد كند

خدا حافظ

همه منابع که نباید به تایید کارشناسان اسلامی برسه تا همه تاییدش کنند. منابع جامع شناسی و علمی خیلی قوی تری هست که میگه : از چیز هایی که مردم در انتخابش حق رای و حق انتخاب دارند , چماق درست نکنید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اصرار بی حد در این گونه موارد مثل این میمونه که مثلآ من رفتم دو تا کتاب در مورد روانشناسی خوندم و اونوقت این حق رو به خودم بدم که هر کی یه حرفی زد بگم شما روانی هستید و یا اینکه بزور وادارش بکنم که بره و تو کلاسهای روانکاوی شرکت کنه.

حجاب یک انتخاب خوب هست . حد و اندازه ش هم دست انتخاب کننده است. اگه نوع بدش رو انتخاب کرد با عکس العمل های ظریف اجتماعی خود بخود به موضوع پی میبره و کم کم درست میپوشه. ولی اگه تحقیر بشه , اونوقت بدترش میکنه. چون موضوع عوض میشه و فکر میکنه که به حقوق فردیش تجاوز میشه و اینجاست که همه چی تبدیل به دوئل میشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اصرار بی حد در این گونه موارد مثل این میمونه که مثلآ من رفتم دو تا کتاب در مورد روانشناسی خوندم و اونوقت این حق رو به خودم بدم که هر کی یه حرفی زد بگم شما روانی هستید و یا اینکه بزور وادارش بکنم که بره و تو کلاسهای روانکاوی شرکت کنه.

حجاب یک انتخاب خوب هست . حد و اندازه ش هم دست انتخاب کننده است. اگه نوع بدش رو انتخاب کرد با عکس العمل های ظریف اجتماعی خود بخود به موضوع پی میبره و کم کم درست میپوشه. ولی اگه تحقیر بشه , اونوقت بدترش میکنه. چون موضوع عوض میشه و فکر میکنه که به حقوق فردیش تجاوز میشه و اینجاست که همه چی تبدیل به دوئل میشه.

.

اوه الان بيتاب ميگن كه نه اسلام گفته زوركي

بايد به زور باشه:icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

من امروز تو تلویزیون دیدم که یه زنه که تو جنگ بود داشت از اونموقع ها صحبت میکرد بعد یه نامه اورد بیرون

گفت یکی از بچه هایی که تک بچه بود(تک بچه یا پسر) وقتی از عملیات برمیگرده تو شکمش که گنده شده بود خمپاره بود و یه دستشم قطع شده بود میگن تو که یه بچه بودی چرا اومدی میگه من اومدم از ناموس و حجاب دفاع کنم اون زنهه میگه خاستت اینه پس بنویس اونم با یه دست مینویسه بعد جای امضا دشتشو میزنه به اون دستی که داشته خون میومده پنج انگشتشو میزنه زیر ورقه

اینو دیدم خیلی متاثر شدم من ادمی نیستم که زیاد رعایت کنم بد نمیکردم اما حجاب کاملم ندارم اینو دیدم به خودم قول دادم اینو رعایت کنم:ws44:

من به این معتقدم که ارمنی یا هر دینی که تو کشورمونه نباید بخاطر مسلمونی ما اذیت بشن اصل اسلامم همینه که به هیچ کس به عمد یا غیر عمد ازار نرسونیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
خداي من

همين علامه ها باور كن خودم ديدم با اوناهايي كه بقول تو بدحجابن چطوري رفتار ميكنن يه بگو و بخندي كه بيا و ببين،

مگه اين حرام نيس؟مگه نگفتي اي مرد از اين كارا بپرهيز؟

خب بيا ايناهايي كه تو ميخواي ماها ازشون دليل بياريم واست خودشون ته هرچي كار هستن كه.

بهشون هر چي نگي ميگن آره حجاب خوبه حجاب فلانه

چطوريه كه همين ايناهايي كه ميخواي ماها ازشون واست دليل بياريم،الان دارن كثيف ترين كارهارو ميكنن.

.

.

.

فقط خواهش ميكنم نرو به زمان پيغمبر،بري اون زماناااا من حرفي ندارم كه بزنم.

دینو با کار یه عده مفت خور مقایسه نکن:w00:دین میگه از راه دین پول در اوردن ایراد داره علی تو قنات کار میکرد از دین پول در نمیاورد اما الان چی:w00:اسلام با اسم بعضیا نیار:w00:

لینک به دیدگاه
دینو با کار یه عده مفت خور مقایسه نکن:w00:دین میگه از راه دین پول در اوردن ایراد داره علی تو قنات کار میکرد از دین پول در نمیاورد اما الان چی:w00:اسلام با اسم بعضیا نیار:w00:

من اينارو ميدونم:icon_pf (34)::icon_pf (34):

اين بيتاب نميدونست:w00::w00:

خب داشت ازشون حمايت هم ميكرد:w00::w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اقاي RoBic مي گويد چيزي كه در قران به آن مستند نيست نمي توان به آن تكيه نمود وبعنوان سند ازآن استفاده گردد :

اين كلام در عين درست بودن ، ناقص واشتباه وگمراه كننده است . چطور :

1. خدا در قران فرموده است كه نماز بخوانيد ولي چگونه وچند ركعت ؟ قران جواب نداده است

2. خدا در قران فرموده است كه خمس دهيد ولي نگفته چگونه وبه چه كسي تعلق ميگيرد ؟

3. خدا در قران فرموده است كه زكات بدهيد ولي چگونه وچقدر وبه چه كسي تعلق گيرد؟ قران جواب نداده است

4. خدا در قران فرموده است كه مناسك حج را به جا آوريد ولي چگونه وچطور ؟ قران جواب نداده است

5. خدا در قران فرموده است كه در راه خدا جهاد كنيد ولي چگونه وحدود جهاد وشرايط آن چگونه است ؟ قران جواب نداده است

6. خدا در قران فرموده است كه امر به معروف كنيد ونهي از منكر نمايد ولي چگونه وحدود وشرايط آن چگونه است ؟ قران جواب نداده است

7. خدا در قران فرموده است كه ازدواج كنيد ، خوب خطبه عقدازدواج چگونه است ؟ قران جواب نداده است

8. خدا در قران فرموده است كه روزه بگيريد ولي چيزي هاي كه روزه را باطل ميكند چيست ؟ قران جواب نداده است

9. خدا در قران فرموده است كه در راه خدا جهاد كنيد ولي چگونه وحدود جهاد وشرايط آن چگونه ؟ قران جواب نداده است

10. خدا در قران فرموده است كه حجاب را مراعات كنيد ولي حدود حجاب چگونه است ؟ قران جواب نداده است

11. ..............

وده چيزي هاي خدا درقران گفته است ولي توضيح كاملش را نگفته است ..........

خوب بر اساس فتواي كار ب اقايRoBic حالا چون در قران مستند وكامل نگفته است بايد ، نماز وروزه وحج وجهاد وحجاب و.و.و همه را رها كنيم يا هر طور كه دلمان بخواهد تفسير وا نجام دهيم ؟؟؟؟؟؟؟؟

جواب :

خود قران بطورمستقيماً فرموده است :

هرچه پيامبربه شما امر كرده عمل كنيد وهرچه او نهي نموده است ترك كنيد.

او اسوه والگوي شما است

.

.

.

بدبختانه

اولين كسي اين بدعت خطرناك وخلاف شرع در اسلام نهادينه نمود اقاي عمر بود

وقتي پيامبر در واپسين روزهاي زندگانيش فرمود :

يك قلم وكاغذ بياوريد كه برايتان چيزي بنويسم كه تا آخر وتا روز قيامت گمراه نشويد ...........

متاسفانه عمرهمين حرف زد كه اقاي RoBic گفت .

عمر گفت ، قران برايمان كافي وبس است بعبارتي ما نياز به سخن پيامبر نداريم

پيامبر از سخن عمر ناراحت وبرآشفته شد ودستور داد تمام مسلمانان از منزلش بيرون روند جز اهل بيتش .........

وامروزه تمام بدبختي هاي كه مسلمانان مي كشند از همين جمله عمر بود

لینک به دیدگاه

اقاي RoBic مي گويد چيزي كه در قران به آن مستند نيست نمي توان به آن تكيه نمود وبعنوان سند ازآن استفاده گردد :

اين كلام در عين درست بودن ، ناقص واشتباه وگمراه كننده است . چطور :

1. خدا در قران فرموده است كه نماز بخوانيد ولي چگونه وچند ركعت ؟ قران جواب نداده است

2. خدا در قران فرموده است كه خمس دهيد ولي نگفته چگونه وبه چه كسي تعلق ميگيرد ؟

3. خدا در قران فرموده است كه زكات بدهيد ولي چگونه وچقدر وبه چه كسي تعلق گيرد؟ قران جواب نداده است

4. خدا در قران فرموده است كه مناسك حج را به جا آوريد ولي چگونه وچطور ؟ قران جواب نداده است

5. خدا در قران فرموده است كه در راه خدا جهاد كنيد ولي چگونه وحدود جهاد وشرايط آن چگونه است ؟ قران جواب نداده است

6. خدا در قران فرموده است كه امر به معروف كنيد ونهي از منكر نمايد ولي چگونه وحدود وشرايط آن چگونه است ؟ قران جواب نداده است

7. خدا در قران فرموده است كه ازدواج كنيد ، خوب خطبه عقدازدواج چگونه است ؟ قران جواب نداده است

8. خدا در قران فرموده است كه روزه بگيريد ولي چيزي هاي كه روزه را باطل ميكند چيست ؟ قران جواب نداده است

9. خدا در قران فرموده است كه در راه خدا جهاد كنيد ولي چگونه وحدود جهاد وشرايط آن چگونه ؟ قران جواب نداده است

10. خدا در قران فرموده است كه حجاب را مراعات كنيد ولي حدود حجاب چگونه است ؟ قران جواب نداده است

11. ..............

وده چيزي هاي خدا درقران گفته است ولي توضيح كاملش را نگفته است ..........

خوب بر اساس فتواي كار ب اقايRoBic حالا چون در قران مستند وكامل نگفته است بايد ، نماز وروزه وحج وجهاد وحجاب و.و.و همه را رها كنيم يا هر طور كه دلمان بخواهد تفسير وا نجام دهيم ؟؟؟؟؟؟؟؟

جواب :

خود قران بطورمستقيماً فرموده است :

هرچه پيامبربه شما امر كرده عمل كنيد وهرچه او نهي نموده است ترك كنيد.

او اسوه والگوي شما است

.

.

.

بدبختانه

اولين كسي اين بدعت خطرناك وخلاف شرع در اسلام نهادينه نمود اقاي عمر بود

وقتي پيامبر در واپسين روزهاي زندگانيش فرمود :

يك قلم وكاغذ بياوريد كه برايتان چيزي بنويسم كه تا آخر وتا روز قيامت گمراه نشويد ...........

متاسفانه عمرهمين حرف زد كه اقاي RoBic گفت .

عمر گفت ، قران برايمان كافي وبس است بعبارتي ما نياز به سخن پيامبر نداريم

پيامبر از سخن عمر ناراحت وبرآشفته شد ودستور داد تمام مسلمانان از منزلش بيرون روند جز اهل بيتش .........

وامروزه تمام بدبختي هاي كه مسلمانان مي كشند از همين جمله عمر بود

وحيد كجايي كه دوتا كلمه ديگه حرف بزني شمر و يزيد هم ميشي. :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...