amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ تسلیت...امیدوارم غم آخرت باشه حمید جان.... لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ تسلیت عرض میکنم خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ تسلیت میگم ایشالا غم اخرت باشه . خدا به خودتو خانواده تون صبر بده . لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه و به شما و خانواده صبر بده لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ تسلیت میگم. روحش شاد:icon_gol: خدا بهتون صبر بده . لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ واقعا ناراحت شدم. مارو شریک غمت بدون لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ با درود آفتابی بر جهان تابید و رفت کم و بیش در جریان بیماری برادر من بودند برخی از دوستان خلاصه بگم،در سی و دو سالگی تو بغلم رفت...درست توی بغلم آخرین نفس رو زد خیلی بد ضربه خوردم و میتونم بگم تو این سن خورد شدم...دوست نداشتم با برادر امتحان بشم،اونم اینقدر سخت...امیدوارم قبول شده باشم... ولی خدا خواست و کاریش هم نمیشه کرد.این چند وقت که نبودم و بی حوصله بودم در گیر احسان بودم بگذریم... شک ندارم و نداریم که جاش تو بهشته...امیدوارم شفاعت کننده من هم باشه مراسم امشب شب هفت هست زیاد حال و روزم مساعد نیست تا جواب تمام پیغامها رو بدم و از این حیث پوزش میخوام از دوستان جهت مراسم هم چند نفر از دوستان پرسیدند خاکسپاری رو شهرستان انجام دادیم و مراسم هم تهران 5شنبه و جمعه داریم و به جهت اینکه دوستان همیشه تصویرخوبی از من توی ذهنشون داشتند و نمیخوام این تصویر خراب بشه راضی به زحمت هیچکدوم از عزیزان نیستم.از تمام دوستان که پیام دادند و به یاد من بودند بسیار سپاسگزارم.انشالا در مراسم شادی جبران کنم... لطف همگی به بنده ثابت شده،همیشه،همه جا پایدار باشید.یا حق (فاتحه ای جهت شادی روح برادرم بخونید لطفا...) لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ تسلیت میگم حمید جان خدا به خانواده تون صبر بده روحش شاد لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ تسلیت میگم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ مقداری دیر رسیدم تسلیت میگم به حمید عزیز... متاسفانه شماره تو هم نداشتم تا تماس بگیرم ببخشید لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ حمید جان میدونم تسلیت گفتن دردیو دوا نمیکنه اما شاید یکم دلتو خوش کنه که دوستایی داری که ناراحتیه تو براشون مهمه و درواقع «تو» براشون مهمی تسلیت میگم عزیزم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ ببخشید میدونم خیلی دیره من تازه متوجه شدم تسلیت میگم..روحش شاد باشه..خدا صبر بده..اخرین غمتون باشه خیلی ناراحت شدم لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ امروز چهلمین روز درگذشت برادر عزیز مهندس حمید هست . برای شادی روحشون یه فاتحه ختم کنیم . لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ امروز چهلمین روز درگذشت برادر عزیز مهندس حمید هست . برای شادی روحشون یه فاتحه ختم کنیم . حتما.. تسلیت میگم مهندس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده