رفتن به مطلب

تسلیت به HaMiD.CFD عزیز

VINA

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 59
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با درود

آفتابی بر جهان تابید و رفت

کم و بیش در جریان بیماری برادر من بودند برخی از دوستان

خلاصه بگم،در سی و دو سالگی تو بغلم رفت...درست توی بغلم آخرین نفس رو زد

خیلی بد ضربه خوردم و میتونم بگم تو این سن خورد شدم...دوست نداشتم با برادر امتحان بشم،اونم اینقدر سخت...امیدوارم قبول شده باشم...

ولی خدا خواست و کاریش هم نمیشه کرد.این چند وقت که نبودم و بی حوصله بودم در گیر احسان بودم

بگذریم...

شک ندارم و نداریم که جاش تو بهشته...امیدوارم شفاعت کننده من هم باشه

مراسم

امشب شب هفت هست

زیاد حال و روزم مساعد نیست تا جواب تمام پیغامها رو بدم و از این حیث پوزش میخوام از دوستان

جهت مراسم هم چند نفر از دوستان پرسیدند

خاکسپاری رو شهرستان انجام دادیم و مراسم هم تهران 5شنبه و جمعه داریم و به جهت اینکه دوستان همیشه تصویرخوبی از من توی ذهنشون داشتند و نمیخوام این تصویر خراب بشه راضی به زحمت هیچکدوم از عزیزان نیستم.از تمام دوستان که پیام دادند و به یاد من بودند بسیار سپاسگزارم.انشالا در مراسم شادی جبران کنم...

لطف همگی به بنده ثابت شده،همیشه،همه جا

پایدار باشید.یا حق

(فاتحه ای جهت شادی روح برادرم بخونید لطفا...)

لینک به دیدگاه

مقداری دیر رسیدم

تسلیت میگم به حمید عزیز...

متاسفانه شماره تو هم نداشتم تا تماس بگیرم

ببخشید:icon_gol:

لینک به دیدگاه

حمید جان میدونم تسلیت گفتن دردیو دوا نمیکنه اما شاید یکم دلتو خوش کنه که دوستایی داری که ناراحتیه تو براشون مهمه و درواقع «تو» براشون مهمی

تسلیت میگم عزیزم

لینک به دیدگاه

ببخشید میدونم خیلی دیره hanghead.gif

من تازه متوجه شدم hanghead.gif تسلیت میگم..روحش شاد باشه..خدا صبر بده..اخرین غمتون باشه :icon_gol:hanghead.gif خیلی ناراحت شدمhanghead.gif

لینک به دیدگاه

امروز چهلمین روز درگذشت برادر عزیز مهندس حمید هست . برای شادی روحشون یه فاتحه ختم کنیم .

tohid.jpg

لینک به دیدگاه
امروز چهلمین روز درگذشت برادر عزیز مهندس حمید هست . برای شادی روحشون یه فاتحه ختم کنیم .

tohid.jpg

حتما..

تسلیت میگم مهندس:icon_gol:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...