سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ نامش و یادش همیشه جاویدان تو دلتون تسلیت میگم دوست عزیز لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ حمید جان تسلیت میگم غم اخرتون باشه داداش لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ درود حمید عزیز، گاهی یک اتفاق اونقدر سنگین ه ک تنها میشه بدون حرف هم دردی کرد... امیدوارم شما و خانواده ات در برابر این رویداد صبر داشته باشید. در پناه حق لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ خیلی خبر ناراحت کننده ای بود. تسلیت میگم حمید جان خدا رحمتشون کنه. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ نميدونم چي بگم.. تسليت ميگم حميدجان.. لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ واقعا شوکه شدم حمیدجان خیلی متاسفم به شما و خانواده محترم از صمیم قلب تسلیت میگم. خدا بهتون صبر بده مارو هم در غم خودتون شریک بدونید لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ تسلیت حمید عزیزم به قول خودت داداشیت رفت پیش فرشته ها لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ :5c6ipag2mnshmsf5ju3حالم خیلی گرفته شد وقتی فهمیدم ....خدا بیامرزتش و بهتون صبر بده یه صبر بزرگ اصلا حال و روزت رو نمیتونم تصور کنم داداش نمیدونمم تسلیت من رو میبینی یا بعدا باعث میشه دوباره داغ دلت تازه تر بشه اصلا نمیدونم فلسفه تاپیک تسلیت برای چیه اگر کسی از بچه ها آماری داره از حمید که خاک سپاری کی بوده و مراسم هفت برادر خدابیامرزش کجاست یه خبر به ما هم بده لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ حمید عزیز هر چقدر بگیم هیچ جور سنگینی داغتون سبک نمیشه تسلیت منو بپذیر روحش شاد لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ حمید جان تسلیت میگم خیلی ناراحت شدم خدا رحمت کنه داداشتو ... ما رو تو غم خودت شریک بدون لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ حمید از صمیم قلب بهت تسلیت میگم ... خدا به تو و پدر و مادرت صبر بده ... و روح برادرت شاد باشه لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ تسلیت میگم.غم آخرتون باشه.خدا بهتون صبر بده.روحش شاد.نور به قبرشون بباره. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ خبر خیلیییییییی ناراحت کننده ای بود. اصلا انتظار شنیدن چنین خبری نداشتم.واقعا شوکه شدم. اصلا نمیدونم چی بگم. امیدوارم خدا بهتون صبر بده. لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ تسلیت عرض میکنم..خیلی ناراحت شدم روحشون قرین رحمت الهی لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ تسلیت میگم حمید جان. خاک اون عزیز بقای عمر پدرو مادرت باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده