saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ عجب سایتیه در همه ی جهات پیش رفته همینه که از بقیه سایتا بهتره و متمایزش کرده .... فک کنم از سازمان جوانان هم یه جایزه بگیره واقعا دست مدیران و همه کاربران درد نکنه که دارن این سایتو جهانی میکنن و در همه جهات پیش میبرن باشد که این سایت برای ایندگان و نوادگان ما هم شادی افرین باشد لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تبریک میگم و با آرزوی خوشبختی.....:icon_gol: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تبریک. میگم.... عجب سایته وزینی شده نواندیشان پله های ترقی رو به این سمت داره طی میکنه مبارک باشه ، ایشالا خوشبخت شید :flowerysmile: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ درود. متاسفانه هیچ کدوم رو نمیشناسم. امیدوارم خوشبخت و شادمان زندگی کنید و پوشش های مناسبی برای هم بشید در پناه حق./. لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تبریک میگم ، شاد باشین همیشه و در کنار هم لحظات خوبی رو سپری کنین لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارکههههههههههههههههههه:hapydancsmil: انشالله با هم خوشبخت بشید و بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ منم تبریک میگم و امیدوارم همیشه شاد و سلامت در کنار هم باشید... لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سناااااااااااااا:jawdrop:چرا بمن نگفتی زودتر؟؟؟؟؟ :ha5t4lmd53df3cpu2lqتبریک میگم خواهر قشنگ و مهربونم..ایشالا به پای هم پیر شین :ha5t4lmd53df3cpu2lq :w330:خییییییییلی خوشحال شدم عزیزدلم..ایشالا وفاداری و خوشبختی از سر وکول زندگیتون بالا بره:w330: :80x7izu87acutttcy9tایشالا یازده تا بچه بیارین 7 تا پسر چهار تا دختر:80x7izu87acutttcy9t :qfu28wh4kkweeki7jfiایشالا 120 سال کنار هم غرق خنده باشین:qfu28wh4kkweeki7jfi :1cwpe6q6upfmgganbmpایشالا کنار هم و پا به پای هم یه زندگی بسازین همه انگشت به دهن بمونن:1cwpe6q6upfmgganbmp ایشالا خدا خفت نکنه که به من نگفتی:97::cryingf::vahidrk: حالا بعدا دارم برات فعلا خیلی ذوق زده ام:w70::cry2::w70: اینم کادوی من..پیوندتان جاودان عزیزم...خوشبخت باشید،این یک دستور است لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تبریک میگم دوستان ایشالا همیشه با هم خوش بخت و شاد باشین لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تبریک میگم، شاد و خوشبخت باشید:icon_gol: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تبریک میگم کنار هم شاد و سالم و پیروز باشید لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ منم تبریک میگم جالب ماجرا اینه هردو هم سید هستند انشاالله به پای هم پیر بشین لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ ممنون از دوستای گلم تو انجمن واسه تبریکاشون:love070: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ خيلي خيلي مبارك باشه... خوشبخت و سلامت دركنار هم زندگي كنيد.... به پاي هم پيرشيد ايشالله عروسيتون.... اينم قلب شما دوتا عزيز لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ بهترین آرزوی یک انسان داشتن زوجیه که از ته دلش دوسش داره میدونم به بهترین آرزوتون رسیدن انشالا که خوشبخت که هستید خوشبخت بمونید و همیشه شاد باشید :icon_gol: و بچهاتون یه روز بیان این تاپیک و این پست من رو بخونن کوچولویی که الان داری تاپیک عروسی پدر مادرتو میخونی این روزا جزو بهترین روزاشونه وما حواسمون به تو هم هست یه همچین انجمنی دارشتیم مــــا لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ بنده هم تبریک میگم. من و بقیه ی دوستانتون توی انجمن رو در شادی خودتون سهیم بدونید . با آرزوی خوشبختی برای شما دو عزیز . :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده