هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی تا به هر ترانه میکشد زبانه شور عاشقانه من حال دل میگویم با زبان بی زبانی هر لبخندت با من گوید دل مده به دست غم در این عالم بنشین با عشق تا گل روید زین شب خزانی تا که از نگاه تو نور شادی میبارد دل ز مهربانیت شور و شادیها دارد با تو خزان من بهاران با تو شبم ستاره باران از نورافشانی چه بخواهی چه نخواهی دل عاشق ره تو پوید به هر نشانی دل و جان سرمست از شوق نگاه تو همه جا حیرانم دیده به راه تو که بدین روح افزایی زیبایی رویایی چون بهشت جاودانی چه شود گر بازآیی چون نفس باد سحر می رسدم جان دگردیده کشد سوی تو پر همسفرم شو که میتوانی پر و بالم را با دیدارت کی بگشایی؟تب و تابم را با لبخندت کی بنشانی؟ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی شبی بود و بهاری در من آویخت چو آخر شد چه آتشها بر انگیخت فرو خواندم به گوشش قصه عشق چو باران بهاری اشک میریخت:icon_pf (44): 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ فکر کنم یه همچین تاپیکی تو تالار ادبیات داشته باشیم ممنون قشنگ بود 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی تا به هر ترانه میکشد زبانه شور عاشقانه من حال دل میگویم با زبان بی زبانیهر لبخندت با من گوید دل مده به دست غم در این عالم بنشین با عشق تا گل روید زین شب خزانی تا که از نگاه تو نور شادی میبارد دل ز مهربانیت شور و شادیها دارد با تو خزان من بهاران با تو شبم ستاره باران از نورافشانی چه بخواهی چه نخواهی دل عاشق ره تو پوید به هر نشانی دل و جان سرمست از شوق نگاه تو همه جا حیرانم دیده به راه تو که بدین روح افزایی زیبایی رویایی چون بهشت جاودانی چه شود گر بازآیی چون نفس باد سحر می رسدم جان دگردیده کشد سوی تو پر همسفرم شو که میتوانی پر و بالم را با دیدارت کی بگشایی؟تب و تابم را با لبخندت کی بنشانی؟ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی شبی بود و بهاری در من آویخت چو آخر شد چه آتشها بر انگیخت فرو خواندم به گوشش قصه عشق چو باران بهاری اشک میریخت:icon_pf (44): عجب دل گنده ای داریییییی!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی تا به هر ترانه میکشد زبانه شور عاشقانه من حال دل میگویم با زبان بی زبانیهر لبخندت با من گوید دل مده به دست غم در این عالم بنشین با عشق تا گل روید زین شب خزانی تا که از نگاه تو نور شادی میبارد دل ز مهربانیت شور و شادیها دارد با تو خزان من بهاران با تو شبم ستاره باران از نورافشانی چه بخواهی چه نخواهی دل عاشق ره تو پوید به هر نشانی دل و جان سرمست از شوق نگاه تو همه جا حیرانم دیده به راه تو که بدین روح افزایی زیبایی رویایی چون بهشت جاودانی چه شود گر بازآیی چون نفس باد سحر می رسدم جان دگردیده کشد سوی تو پر همسفرم شو که میتوانی پر و بالم را با دیدارت کی بگشایی؟تب و تابم را با لبخندت کی بنشانی؟ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی شبی بود و بهاری در من آویخت چو آخر شد چه آتشها بر انگیخت فرو خواندم به گوشش قصه عشق چو باران بهاری اشک میریخت:icon_pf (44): آب قند لطفا...:obm: :obm: یه نخطه ای ویرگولی بین جمله ها میزاشتی معلوم شه چی به چیه!!!! :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ آب قند لطفا...:obm: :obm: یه نخطه ای ویرگولی بین جمله ها میزاشتی معلوم شه چی به چیه!!!! :banel_smiley_4: با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی تا به هر ترانه میکشد زبانه شور عاشقانه من حال دل میگویم با زبان بی زبانی هر لبخندت با من گوید دل مده به دست غم در این عالم بنشین با عشق تا گل روید زین شب خزانی تا که از نگاه تو نور شادی میبارد دل ز مهربانیت شور و شادیها دارد با تو خزان من بهاران با تو شبم ستاره باران از نورافشانی چه بخواهی چه نخواهی دل عاشق ره تو پوید به هر نشانی دل و جان سرمست از شوق نگاه تو همه جا حیرانم دیده به راه تو که بدین روح افزایی زیبایی رویایی چون بهشت جاودانی چه شود گر بازآیی چون نفس باد سحر می رسدم جان دگر دیده کشد سوی تو پر همسفرم شو که میتوانی پر و بالم را با دیدارت کی بگشایی؟ تب و تابم را با لبخندت کی بنشانی؟ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی شبی بود و بهاری در من آویخت چو آخر شد چه آتشها بر انگیخت فرو خواندم به گوشش قصه عشق چو باران بهاری اشک میریخت:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی تا به هر ترانه میکشد زبانه شور عاشقانه من حال دل میگویم با زبان بی زبانی هر لبخندت با من گوید دل مده به دست غم در این عالم بنشین با عشق تا گل روید زین شب خزانی تا که از نگاه تو نور شادی میبارد دل ز مهربانیت شور و شادیها دارد با تو خزان من بهاران با تو شبم ستاره باران از نورافشانی چه بخواهی چه نخواهی دل عاشق ره تو پوید به هر نشانی دل و جان سرمست از شوق نگاه تو همه جا حیرانم دیده به راه تو که بدین روح افزایی زیبایی رویایی چون بهشت جاودانی چه شود گر بازآیی چون نفس باد سحر می رسدم جان دگر دیده کشد سوی تو پر همسفرم شو که میتوانی پر و بالم را با دیدارت کی بگشایی؟ تب و تابم را با لبخندت کی بنشانی؟ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی شبی بود و بهاری در من آویخت چو آخر شد چه آتشها بر انگیخت فرو خواندم به گوشش قصه عشق چو باران بهاری اشک میریخت:icon_pf (44): :obm: :obm: کار از آب قند گذشت... ممنون ریتایپش کردی... 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانییادم کن تا هستم ای امید زندگانی تا به هر ترانه میکشد زبانه شور عاشقانه من حال دل میگویم با زبان بی زبانی هر لبخندت با من گوید دل مده به دست غم در این عالم بنشین با عشق تا گل روید زین شب خزانی تا که از نگاه تو نور شادی میبارد دل ز مهربانیت شور و شادیها دارد با تو خزان من بهاران با تو شبم ستاره باران از نورافشانی چه بخواهی چه نخواهی دل عاشق ره تو پوید به هر نشانی دل و جان سرمست از شوق نگاه تو همه جا حیرانم دیده به راه تو که بدین روح افزایی زیبایی رویایی چون بهشت جاودانی چه شود گر بازآیی چون نفس باد سحر می رسدم جان دگر دیده کشد سوی تو پر همسفرم شو که میتوانی پر و بالم را با دیدارت کی بگشایی؟ تب و تابم را با لبخندت کی بنشانی؟ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی شبی بود و بهاری در من آویخت چو آخر شد چه آتشها بر انگیخت فرو خواندم به گوشش قصه عشق چو باران بهاری اشک میریخت:icon_pf (44): حاا اینا که گفتی یعنیییییی که؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ حاا اینا که گفتی یعنیییییی که؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینا مال یه ستاره س تو اسمون دلم خیلی دوره فقط سوسو شو من میبینم ولی بهم لبخند میزنه منم دوسش دارم 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ خوشا بحالت ای روستاییییی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ خوشا بحالت ای روستاییییی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws47: چه شاد و خرم چه باصفاییی.... 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ :ws47: چه شاد و خرم چه باصفاییی.... حالا شاید طرف شهری باشه!!!بهش بر می خوره هااا....:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ حالا شاید طرف شهری باشه!!!بهش بر می خوره هااا....:ubhuekdv133q83a7yy7 در شهر ما نیست جز دود ماشین نزن مادر نزن 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ در شهر ما نیست جز دود ماشیننزن مادر نزن دلم گرفته از آن و از این...:sigh: 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ در شهر ما نیست جز دود ماشیننزن مادر نزن پس دستمون اومد طرف روستاییه!!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ دلم گرفته از آن و از این...:sigh: اااا لی لی شروع نکنیناااا!!! دل گرفتن و این حرفا نداریم....:persiana__hahaha::persiana__hahaha:بخند 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اااا لی لیشروع نکنیناااا!!! دل گرفتن و این حرفا نداریم....:persiana__hahaha::persiana__hahaha:بخند ای کاش من هم پرنده بودم.... با شادمانی پر می گشودم.... میرفتم ازشهر به روستایی... آنجا که دارد ، آب وهوایی... :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: آیدا پاشو بریم ...زدیم به تاپیک بنده خدا...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ای کاش من هم پرنده بودم.... با شادمانی پر می گشودم.... میرفتم ازشهر به روستایی... آنجا که دارد ، آب وهوایی... :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: آیدا پاشو بریم ...زدیم به تاپیک بنده خدا...:icon_pf (34): بابا ایول حافظه!!! من یادم نمیاد 10 دقیقه پیش چی خوندم!!! 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ آره بریم بیچاره یکی و دوست داره ما نشستیم شر و ور میگیم هوتن جان خدا صبرت بده!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ آره بریمبیچاره یکی و دوست داره ما نشستیم شر و ور میگیم هوتن جان خدا صبرت بده!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدا خیرت بده مادر لطفتون کم نشه دعام کن ننه 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ای کاش من هم پرنده بودم.... با شادمانی پر می گشودم.... میرفتم ازشهر به روستایی... آنجا که دارد ، آب وهوایی... :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: آیدا پاشو بریم ...زدیم به تاپیک بنده خدا...:icon_pf (34): تاپیک خودته بزن لگدمالش کن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده