aida.comix 1809 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 دیگه گفتم مامان لی لی ام اما توام سن منو هی بالا نبر !!! کمه کم 10 سال از شما کوچولو ترم!!! 1
هوتن 15061 سازنده ارسال شده در 4 شهریور، 2010 دیگه گفتم مامان لی لی ام اما توام سن منو هی بالا نبر !!!کمه کم 10 سال از شما کوچولو ترم!!! میدونم عزیز اینا شوخیه شما مثل خواهر کوچیکه من هستین با اون سیبت که اینقدر معصومانه نشستی 1
aida.comix 1809 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 میدونم عزیز اینا شوخیه شما مثل خواهر کوچیکه من هستینبا اون سیبت که اینقدر معصومانه نشستی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هی برادره من دنیا ما رو غورت داد یه آبم روش!!! به خاطر همین معصومیت ه که میگی!! 2
هوتن 15061 سازنده ارسال شده در 4 شهریور، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هی برادره من دنیا ما رو غورت داد یه آبم روش!!! به خاطر همین معصومیت ه که میگی!! نمیدونم چی بگم:icon_pf (34): 1
DCBA 8191 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 بحث خونوادگیه یا ما رو هم راه میدین؟ :ws47: همچین خوشم میاد...همه اماده اسپمن.... 1
mohsen 88 10106 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 :ws47: همچین خوشم میاد...همه اماده اسپمن.... البته تا شما هستین ما چیکاره ایم 1
VINA 31339 ارسال شده در 5 شهریور، 2010 اسپم نکنید دیگه:w00:تاپیک به این خوشگلیه داغون کردید:w00: حالا برید این شعر abdolmaleki گوش بدید:دنیا نزاشت فدات بشم فدات شم زمونه نزاشت باهات باشم فدات شم برو بدون بدونه تو میمیرم خدا نخاست فدای اون چشات شم فدات شممممممم 2
Fakur 9754 ارسال شده در 5 شهریور، 2010 با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی تا به هر ترانه میکشد زبانه شور عاشقانه من حال دل میگویم با زبان بی زبانیهر لبخندت با من گوید دل مده به دست غم در این عالم بنشین با عشق تا گل روید زین شب خزانی تا که از نگاه تو نور شادی میبارد دل ز مهربانیت شور و شادیها دارد با تو خزان من بهاران با تو شبم ستاره باران از نورافشانی چه بخواهی چه نخواهی دل عاشق ره تو پوید به هر نشانی دل و جان سرمست از شوق نگاه تو همه جا حیرانم دیده به راه تو که بدین روح افزایی زیبایی رویایی چون بهشت جاودانی چه شود گر بازآیی چون نفس باد سحر می رسدم جان دگردیده کشد سوی تو پر همسفرم شو که میتوانی پر و بالم را با دیدارت کی بگشایی؟تب و تابم را با لبخندت کی بنشانی؟ با یادت سرمستم ای نگاه آسمانی یادم کن تا هستم ای امید زندگانی شبی بود و بهاری در من آویخت چو آخر شد چه آتشها بر انگیخت فرو خواندم به گوشش قصه عشق چو باران بهاری اشک میریخت:icon_pf (44): لکنت زبان هم بهانه خوبی است .......... برای مزمزه کردن اسمت. 1
هوتن 15061 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 2010 لکنت زبان هم بهانه خوبی است .......... برای مزمزه کردن اسمت. آره خوب............از اون لحاظ 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری