Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ ﻭﺻﻴﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﻣﺮﺗﻀﻰ : ﻣﻦ ﺭﻓﺘﻢ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﻋﺰﻳﺰﺍﻥ ﺩﻟﻤﻮ ﺑﻪ ﺑﺰﺭﮔﻴﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺳﭙﺮﺩﻡ ﻭﺍﺳﻢ ﺩﻋﺎ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﻣﻨﻮ ﺣﻼﻝ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﻪ ﺟﺎﻥ ﺗﻚ ﺗﻜﺘﻮﻥ ﺑﺎ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺧﺪﺍﺟﻮﻧﻢ ﺑﻬﻢ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺭﻓﺘﻨﻮ ﺍﺯ ﺧﻴﻠﻲ ﻗﺒﻠﺘﺮﻫﺎ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺍﺯﺵ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﮔﺮﺩﻥ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﻫﺮ ﺩﺭﺩ ﻭ ﺭﻧﺠﻮ ﻋﺬﺍﺑﻲ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺎ ﺟﻮﻥ ﺩﻝ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻓﻘﻂ ﻳﻜﺬﺭﻩ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﻬﻢ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻋﺸﻘﺒﺎﺯﻱ ﻛﻨﻢ ﺑﺨﺪﺍ ﺩﻳﮕﻪ ﺟﺴﻢ ﺧﺴﺘﻢ ﺍﻣﺎﻧﻤﻮ ﺑﺮﻳﺪ ﻭ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯﻳﻦ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭﺗﻮﻥ ﺑﻤﻮﻧﻢ ﺍﻣﺎ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻳﻜﺬﺭﻩ ﻛﻪ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﻛﺮﺩﻣﻮ ﺧﺴﺘﮕﻴﻢ ﺩﺭ ﺭﻗﺖ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﻴﮕﻴﺮﻡ ﻛﻪ ﺯﻭﺩ ﺯﻭﺩ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﻗﻠﺐ ﺗﻚ ﺗﻜﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻢ . ﺩﻟﻢ ﻭﺍﺳﺘﻮﻥ ﺗﻨﮓ ﻣﻴﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﺗﻮﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺭﺍﻣﺶ ﺭﻭﺣﻢ ﺩﻋﺎﻡ ﻛﻨﻴﺪﻭ ﻫﻴﭽﻮﻗﺖ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺑﺮﺩﻧﻢ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﮔﻠﻪ ﻧﻜﻨﻴﺪ ﻭ ﻣﻨﻮ ﺟﻠﻮﺵ ﺳﺮﺍﻓﺮﺍﺯ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻣﻦ ﭘﻴﺶ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺳﻮﺩﻩ ﻭ ﺭﺍﺣﺘﻢ ﻭ ﻣﻼﻟﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﺟﺰ ﺩﻭﺭﻱ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﻋﺰﻳﺰﺍﻧﻢ. 6 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ خدا رحمتش کنه .... روحش شاد با صداش کلی خاطره دارم ........:4564: 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ من اونیم که سایه ام نداشت ... [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 8 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ مرتضی را با اهنگ یکی هست شناختم ، قبل سفر چند ماهه ام عزیزی این اهنگو برام گذاشت این اهنگ اینقدر به دلم نشست که در مدتی که افریقا بودم شبهار رو با صدای مرتضی پاشایی میخوابیدم ، یه آرامش خاصی بهم میداد در اون جو.... روحش شاد و قرین رحمت الهی 9 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ صبااااااااااایی ازت ممنونم بابت خبرات....:4564::4564::4564: :icon_gol::icon_gol: گریه نکن 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ خدا رحمتش کنه و به خانوادش صبر بده 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ خواهش میکنم اگه کسیو میشناسید که برای مراسم رفته بگید برگردن،بنده ی خدارو از صبح نتونستن دفن کنن انقد شلوغه. ما که نتونستیم داداشمونو راضی کنیم برگرده.تازه میگه فردا هم میرم اگه بخوان دفن کنن.:icon_razz: درست نیس بنده خدا اینجوری بمونه. 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ خواهش میکنم اگه کسیو میشناسید که برای مراسم رفته بگید برگردن،بنده ی خدارو از صبح نتونستن دفن کنن انقد شلوغه.ما که نتونستیم داداشمونو راضی کنیم برگرده.تازه میگه فردا هم میرم اگه بخوان دفن کنن.:icon_razz: درست نیس بنده خدا اینجوری بمونه. جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ [h=2][/h] خاکسپاری پیکر پاشایی به فرداموکول شد به گزارش مشرق، آیین خاکسپاری پیکر مرحوم مرتضی پاشایی که به آرامستان بهشت زهرا منتقل شده بود، به دلیل ازدحام جمعیت به فردا موکول شد. پیکر مرحوم مرتضی پاشایی صبح امروز با بدرقه جمعی از هنرمندان و دوستداران وی راهی آرامستان بهشت زهرا شد. پیکر هنرمند محبوب کشورمان به یکی از صحنهای حرم مطهر امام خمینی (ره) منتقل و بر پیکر وی نماز اقامه شد. یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: پیکر مرحوم پاشایی با همراهی دوستدارانش به بهشت زهرا منتقل شد ولی به دلیل ازدحام جمعیت آیین خاکسپاری پیکر وی برگزار نشد. وی گفت: پیکر مرحوم پاشایی به سردخانه منتقل شد و آیین خاکسپاری این هنرمند محبوب فردا برگزار میشود. منبع : mashreghnews 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ باز هم مردم ایران حماسه آفریدند :| 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ خاکسپاری پیکر پاشایی به فرداموکول شد به گزارش مشرق، آیین خاکسپاری پیکر مرحوم مرتضی پاشایی که به آرامستان بهشت زهرا منتقل شده بود، به دلیل ازدحام جمعیت به فردا موکول شد. پیکر مرحوم مرتضی پاشایی صبح امروز با بدرقه جمعی از هنرمندان و دوستداران وی راهی آرامستان بهشت زهرا شد. پیکر هنرمند محبوب کشورمان به یکی از صحنهای حرم مطهر امام خمینی (ره) منتقل و بر پیکر وی نماز اقامه شد. یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: پیکر مرحوم پاشایی با همراهی دوستدارانش به بهشت زهرا منتقل شد ولی به دلیل ازدحام جمعیت آیین خاکسپاری پیکر وی برگزار نشد. وی گفت: پیکر مرحوم پاشایی به سردخانه منتقل شد و آیین خاکسپاری این هنرمند محبوب فردا برگزار میشود. منبع : mashreghnews آخه واقعا این چه کاریه خب، بنده خدا رو نذاشتن خاکش کنن 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ امروز غروب خاکسپاریش انجام شده دوستان... 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ امروز غروب خاکسپاریش انجام شده دوستان... من و تو همین الان اعلام کرد که فردا موکول شده 3 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ امروز غروب خاکسپاریش انجام شده دوستان... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] آلن ایر سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا درگذشت مرتضی پاشایی خواننده ایرانی پاپ را تسلیت گفت. متن منتشر شده از سوی آلن ایر در فیس بوک به این شرح است: انا لله و انا الیه راجعون با کمال تاسف با خبر شدم که بعد از مدت ها مبارره با سرطان, خواننده, نوازنده و آهنگساز پاپ فارسی مرتضی پاشایی دار فانی را وداع گفت. خاموش شدن این شمع نورانی را خدمت خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می کنم. روحش شاد و یادش گرامی باد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ :w58: برخی رسانهها از درگیریهای پراکنده بین پلیس و تجمعکنندگان در مراسم یادبود وی در برخی از شهرها خبر دادند و سعی در نشان دادن مخالفت مرتضی پاشایی با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داشتند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که خانواده پاشایی به این خبر نیز واکنش نشان دادند و طی بیانیهای اعلام کردندخانواده و خاندان مرتضی پاشایی افرادی در خط انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی و از مریدان اهل بیت هستند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده