aida.comix 1809 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 اگه خدا نباشه اگه به اون نگم به کی بگم؟ اونه که آرومم میکنه و همیشه لبخند میزنه حتی اگه دعوا کنم باهاش 3
pianist 31129 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2010 اگه خدا نباشهاگه به اون نگم به کی بگم؟ اونه که آرومم میکنه و همیشه لبخند میزنه حتی اگه دعوا کنم باهاش :icon_gol:
*--T--* 1699 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 اگه خدا نباشهاگه به اون نگم به کی بگم؟ اونه که آرومم میکنه و همیشه لبخند میزنه حتی اگه دعوا کنم باهاش 1
Fakur 9754 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 وقتي دلت گرفته؟؟وقتي غمگيني؟؟؟ وقتي حوصله هيچي و هيچکسو نداري؟؟؟ وقتي احساس ميکني که دنيا به اخر رسيده و..... وقتي نااميد و مايوس ميشي وقتي ميبيني که هيچکس درکت نميکنه حتي اگه بظاهر بگه درکت ميکنم وقتي........ چيکار ميکني؟؟؟ اولین احساسی که میکنم اینه که فکر میکنم هنوز انسانم و احساسم نمرده و زنده است. بعدش هم از خودم گله مند میشم که چرا مقبولیت و حال و روز خودمو با رفتار و درک دیگران محک میزنم که این حالات بهم دست بده. در خودم این باور رو ایجاد میکنم که این مردم دور و بر من که من ازشون انتظار دارم , عیارشون کمه و به همین دلیل منو درک نمیکنند. بعد هم معمولآ شعری از سهراب سپهری میخونم و همه جی حل میشه. صدای پای آب تا گل هيچ · و چه تنها · به زمين · نيايش · و شكستم ، و دويدم ، و فتادم · ويد · تراو · تنها باد · تا · هنگامي · لب آب · گزار · بودهي Bodhi · شورم را · شيطان هم · پاراه · نا · و · نه به سنگ · شكپوي · هايي · چند · پادمه · هلا · روانه و همه آرامشم به خودم بر میگردد. 1
Fakur 9754 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 برای حفظ آرامش و بازیافت دوام حوصله برای زندگی کافیست هر روز یک شعر بخونیم. مي رفتيم، و درختان چه بلند ، و تماشا چه سياه ! راهي بود از ما تا گل هيچ . مرگي در دامنه ها ، ابري سر كوه ، مرغان لب زيست. مي خوانديم: «بي تو دري بودم به برون، و نگاهي به كران، و صدايي به كوير.» مي رفتيم، خاك از ما مي ترسيد، و زمان بر سر ما مي باريد. خنديديم: ورطه پريد از خواب ، و نهان ها آوايي افشاندند. ما خاموش ، و بيابان نگران، و افق يك رشته نگاه. بنشستيم، تو چشمت پر دور، من دستم پر تنهايي، و زمين ها پر خواب. خوابيديم. مي گويند: دستي در خوابي گل مي چيد. 2
VINA 31339 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 من معمولا اونموقع یا دوش اب سرد میگیرم و تو جموم میرم گریه میکنم حرف میزنم اومدم بیرون دیگه به روی خودم نمیارماونموقع هم با خدا حرف نمیزنم چون میدونم اشتباه از طرف منه نه اون 3
pianist 31129 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2010 سیگار میکشم... حال آدمو بدتر ميکنه اولین احساسی که میکنم اینه که فکر میکنم هنوز انسانم و احساسم نمرده و زنده است. بعدش هم از خودم گله مند میشم که چرا مقبولیت و حال و روز خودمو با رفتار و درک دیگران محک میزنم که این حالات بهم دست بده. در خودم این باور رو ایجاد میکنم که این مردم دور و بر من که من ازشون انتظار دارم , عیارشون کمه و به همین دلیل منو درک نمیکنند. بعد هم معمولآ شعری از سهراب سپهری میخونم و همه جی حل میشه. صدای پای آب تا گل هيچ · و چه تنها · به زمين · نيايش · و شكستم ، و دويدم ، و فتادم · ويد · تراو · تنها باد · تا · هنگامي · لب آب · گزار · بودهي Bodhi · شورم را · شيطان هم · پاراه · نا · و · نه به سنگ · شكپوي · هايي · چند · پادمه · هلا · روانه و همه آرامشم به خودم بر میگردد. :icon_gol:
DCBA 8191 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 منم با خدا حرف میزنم....:girl_yes2:من همش دارم باهاش حرف میزنم...بعضی اوقات احساس میکنم که دیگه از دستم عاصی میشه یا شایدم میگه میشه یه دیقه فک نزنی؟؟!!!!:banel_smiley_52: اما بیشتر اوقات که نشونه هاشو میبینم مخصوصا وختی از ته دلم ازش میخوامو بهم نشون میده با خودم میگم ایول خوب کسی رو برا درد دل انتخاب کردی.....:girl_in_dreams::girl_blush2: 2
pianist 31129 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2010 منم با خدا حرف میزنم....:girl_yes2:من همش دارم باهاش حرف میزنم...بعضی اوقات احساس میکنم که دیگه از دستم عاصی میشه یا شایدم میگه میشه یه دیقه فک نزنی؟؟!!!!:banel_smiley_52: اما بیشتر اوقات که نشونه هاشو میبینم مخصوصا وختی از ته دلم ازش میخوامو بهم نشون میده با خودم میگم ایول خوب کسی رو برا درد دل انتخاب کردی.....:girl_in_dreams::girl_blush2: :jawdrop: . . . :rose: 1
pianist 31129 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2010 :ws47: چرا این جوری:jawdrop: شدی؟؟؟ هيچي آخه جالب گفتي 1
silent for ever 367 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 معمولا می رم تو اتاقم ...داریوش گوش می دم...بعدش گریه می کنم... فرداش که بهتر شدم نماز شکر می خونم! شکر ازینکه خودکشی نکردم...:icon_pf (34):
هوتن 15061 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 منم با خدا حرف میزنم....:girl_yes2:من همش دارم باهاش حرف میزنم...بعضی اوقات احساس میکنم که دیگه از دستم عاصی میشه یا شایدم میگه میشه یه دیقه فک نزنی؟؟!!!!:banel_smiley_52: اما بیشتر اوقات که نشونه هاشو میبینم مخصوصا وختی از ته دلم ازش میخوامو بهم نشون میده با خودم میگم ایول خوب کسی رو برا درد دل انتخاب کردی.....:girl_in_dreams::girl_blush2: من مطمئنم خدا خیلی دوست داره اگه یه روز باهاش حرف نزنی دق میکنه 1
ارسال های توصیه شده