aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اگه خدا نباشه اگه به اون نگم به کی بگم؟ اونه که آرومم میکنه و همیشه لبخند میزنه حتی اگه دعوا کنم باهاش 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اگه خدا نباشهاگه به اون نگم به کی بگم؟ اونه که آرومم میکنه و همیشه لبخند میزنه حتی اگه دعوا کنم باهاش :icon_gol: لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اگه خدا نباشهاگه به اون نگم به کی بگم؟ اونه که آرومم میکنه و همیشه لبخند میزنه حتی اگه دعوا کنم باهاش 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ همین که فهمیدی هیشکی درکت نمیکنه اروم میشی. لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من وقتی غمگینم گریه می کنم و گیتار می زنم 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ وقتي دلت گرفته؟؟وقتي غمگيني؟؟؟ وقتي حوصله هيچي و هيچکسو نداري؟؟؟ وقتي احساس ميکني که دنيا به اخر رسيده و..... وقتي نااميد و مايوس ميشي وقتي ميبيني که هيچکس درکت نميکنه حتي اگه بظاهر بگه درکت ميکنم وقتي........ چيکار ميکني؟؟؟ اولین احساسی که میکنم اینه که فکر میکنم هنوز انسانم و احساسم نمرده و زنده است. بعدش هم از خودم گله مند میشم که چرا مقبولیت و حال و روز خودمو با رفتار و درک دیگران محک میزنم که این حالات بهم دست بده. در خودم این باور رو ایجاد میکنم که این مردم دور و بر من که من ازشون انتظار دارم , عیارشون کمه و به همین دلیل منو درک نمیکنند. بعد هم معمولآ شعری از سهراب سپهری میخونم و همه جی حل میشه. صدای پای آب تا گل هيچ · و چه تنها · به زمين · نيايش · و شكستم ، و دويدم ، و فتادم · ويد · تراو · تنها باد · تا · هنگامي · لب آب · گزار · بودهي Bodhi · شورم را · شيطان هم · پاراه · نا · و · نه به سنگ · شكپوي · هايي · چند · پادمه · هلا · روانه و همه آرامشم به خودم بر میگردد. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ برای حفظ آرامش و بازیافت دوام حوصله برای زندگی کافیست هر روز یک شعر بخونیم. مي رفتيم، و درختان چه بلند ، و تماشا چه سياه ! راهي بود از ما تا گل هيچ . مرگي در دامنه ها ، ابري سر كوه ، مرغان لب زيست. مي خوانديم: «بي تو دري بودم به برون، و نگاهي به كران، و صدايي به كوير.» مي رفتيم، خاك از ما مي ترسيد، و زمان بر سر ما مي باريد. خنديديم: ورطه پريد از خواب ، و نهان ها آوايي افشاندند. ما خاموش ، و بيابان نگران، و افق يك رشته نگاه. بنشستيم، تو چشمت پر دور، من دستم پر تنهايي، و زمين ها پر خواب. خوابيديم. مي گويند: دستي در خوابي گل مي چيد. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من معمولا اونموقع یا دوش اب سرد میگیرم و تو جموم میرم گریه میکنم حرف میزنم اومدم بیرون دیگه به روی خودم نمیارماونموقع هم با خدا حرف نمیزنم چون میدونم اشتباه از طرف منه نه اون 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سیگار میکشم... حال آدمو بدتر ميکنه اولین احساسی که میکنم اینه که فکر میکنم هنوز انسانم و احساسم نمرده و زنده است. بعدش هم از خودم گله مند میشم که چرا مقبولیت و حال و روز خودمو با رفتار و درک دیگران محک میزنم که این حالات بهم دست بده. در خودم این باور رو ایجاد میکنم که این مردم دور و بر من که من ازشون انتظار دارم , عیارشون کمه و به همین دلیل منو درک نمیکنند. بعد هم معمولآ شعری از سهراب سپهری میخونم و همه جی حل میشه. صدای پای آب تا گل هيچ · و چه تنها · به زمين · نيايش · و شكستم ، و دويدم ، و فتادم · ويد · تراو · تنها باد · تا · هنگامي · لب آب · گزار · بودهي Bodhi · شورم را · شيطان هم · پاراه · نا · و · نه به سنگ · شكپوي · هايي · چند · پادمه · هلا · روانه و همه آرامشم به خودم بر میگردد. :icon_gol: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ منم با خدا حرف میزنم....:girl_yes2:من همش دارم باهاش حرف میزنم...بعضی اوقات احساس میکنم که دیگه از دستم عاصی میشه یا شایدم میگه میشه یه دیقه فک نزنی؟؟!!!!:banel_smiley_52: اما بیشتر اوقات که نشونه هاشو میبینم مخصوصا وختی از ته دلم ازش میخوامو بهم نشون میده با خودم میگم ایول خوب کسی رو برا درد دل انتخاب کردی.....:girl_in_dreams::girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ منم با خدا حرف میزنم....:girl_yes2:من همش دارم باهاش حرف میزنم...بعضی اوقات احساس میکنم که دیگه از دستم عاصی میشه یا شایدم میگه میشه یه دیقه فک نزنی؟؟!!!!:banel_smiley_52: اما بیشتر اوقات که نشونه هاشو میبینم مخصوصا وختی از ته دلم ازش میخوامو بهم نشون میده با خودم میگم ایول خوب کسی رو برا درد دل انتخاب کردی.....:girl_in_dreams::girl_blush2: :jawdrop: . . . :rose: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:. . . :rose: :ws47: چرا این جوری:jawdrop: شدی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ :ws47: چرا این جوری:jawdrop: شدی؟؟؟ هيچي آخه جالب گفتي 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ فقط خدامو صدا میزنم فقط از اون می خوام که باهام باشه 1 لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ معمولا می رم تو اتاقم ...داریوش گوش می دم...بعدش گریه می کنم... فرداش که بهتر شدم نماز شکر می خونم! شکر ازینکه خودکشی نکردم...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ منم با خدا حرف میزنم....:girl_yes2:من همش دارم باهاش حرف میزنم...بعضی اوقات احساس میکنم که دیگه از دستم عاصی میشه یا شایدم میگه میشه یه دیقه فک نزنی؟؟!!!!:banel_smiley_52: اما بیشتر اوقات که نشونه هاشو میبینم مخصوصا وختی از ته دلم ازش میخوامو بهم نشون میده با خودم میگم ایول خوب کسی رو برا درد دل انتخاب کردی.....:girl_in_dreams::girl_blush2: من مطمئنم خدا خیلی دوست داره اگه یه روز باهاش حرف نزنی دق میکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده