seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ خواهش می کنم وظیفه اس نه خب کس دیگه بزنه بهتره اینم یه mockup از مجله، فایلای مجله رو پیدا نکردم، فک کنم پاکش کردم :icon_pf (34): واسه همین یه طرح جلد و صفحه خالی گذاشتم. جالب بود، خوشمان آمد آره منم خوشم اومد چیز حالبیه پس بقیه هم بیان نظرشونو بدن در مورد مسابقه تا هماهنگش کنم 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام طراحي لوگو سال قبل هم صحبتش بود، خيلي خوبه، منم موافقم. فقط فكر كنم بايد در مورد جايزه ش صحبت كنيم، به نظرتون چجوري باشه؟ اسم طراح لوگو هم بايد تو مجله بياد؟ 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلامطراحي لوگو سال قبل هم صحبتش بود، خيلي خوبه، منم موافقم. فقط فكر كنم بايد در مورد جايزه ش صحبت كنيم، به نظرتون چجوري باشه؟ اسم طراح لوگو هم بايد تو مجله بياد؟ بنظرم توی تاپیک عنوان بشه که طرح برتر در صورت صلاحدید(چون ممکنه طراحی ها خیلی خوب نباشه میگم)، بعنوان لوگوی مجله انتخاب میشه، در مورد جایزشم که مثل مسابقات طراحی، یه مدال براش در نظر بگیرین. اگه بخوایم اسم طراح لوگو رو بیاریم تو مجله، هر انتشار باید بیاریم. میشه تو تاپیکی که واسه معرفی مجله میزنیم از طراح لوگو تشکر کنیم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ منم با سان شاین موافقم 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اوكي، فقط جايزه هم بر اساس تعداد شركت كننده ها و كيفيت كارشون باشه، از اول تعيين نكينم. چون اگه انتخاب بشه كه مشخصه روي مجله قرار مي گيره، توي مجله هم حداقل براي اين شماره ازش تقدير و تشكر مي كنيم. حالا به مدالم ميشه فكر كرد. اگه هم خوب نبودن با همون امتياز جمش كنيم. 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اوكي، فقط جايزه هم بر اساس تعداد شركت كننده ها و كيفيت كارشون باشه، از اول تعيين نكينم. چون اگه انتخاب بشه كه مشخصه روي مجله قرار مي گيره، توي مجله هم حداقل براي اين شماره ازش تقدير و تشكر مي كنيم. حالا به مدالم ميشه فكر كرد. اگه هم خوب نبودن با همون امتياز جمش كنيم. اوکی، خیلی خوبه، منم موافقم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ خب تاپيكش رو كي مي زنه؟ خودت بزن..... 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی صحبتای خوبی شده امیدوارم به نتیجه خوبی هم برسه من یک موردی که میخوام بگم مشخص کردن سرفصل های مجله هست که تا حدودی این سرفصل ها رو معلوم کنیم فقط بطور مثال میگم اینارو: آموزش نرم افزار(برق و الکترونیک)3 صفحه. اخبار تکنلوژی 2 صفحه. مشاهیر برق یا کامپیوتر 1 صفحه. معرفی نرم افزار 1 صفحه . ترفندهای کامپیوتری 1 صفحه - رباتیک 1 صفحه - مقالات مختلف برق و کامپیوتر که دوستان میفرستن متغیر از 2 تا 8 صفحه.نکات اموزشی تخصص های مختلف و ...خیلی این لیست جامع نیست مخصوصا قسمت کامپیوتر. به نظرم اینجوری راحتتر میتونیم کمبودهامون رو تو هرقسمت پیدا کنیم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام... ایمان جان ببخشید این تاپیکو استارتشو زدم.... چیزی تا مهرماه نمونده و سعی کنیم یه مجله خوب آماده کنیم صحبتا در مورد شماره یازدهم مجله رو تو این تاپیک بزنید: [h=1]شماره یازدهم مجله کهربا[/h] ------------------ ایمان جان بی زحمت تاپیک مربوط به مسابقه رو هم بزن که وقت کمِ تقریبا دو هفته وقت بزار براش و یک هفته هم برای نظر سنجیش.... مهندس عارف هم درست میگن لطفا نظراتتونو بگید.... الان نفراتی که فعالیت میکنن تو کارگروه 4 نفریم... من و ایمان و سان شاین و مهندس عارف....درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام در مورد مطلبی مهندس عارف گفتند کسی نظری نداره؟؟ نظر منم اینه: آموزش نرم افزار(برق و الکترونیک)3 صفحه اخبار تکنلوژی 2 صفحه (ینی دوتا اخبار باشه که هر کدوم یک صفحه) مشاهیر برق یا کامپیوتر 1 صفحه معرفی نرم افزار 1 صفحه رفندهای کامپیوتری 1 تا 2 صفحه مقالات مختلف برق و کامپیوتر 2 تا 8 صفحه معرفی کتاب 1 صفحه -------- اینا تقریبا همونایی که مهندس عارف گفتند حالا مثلا برای بخش برقش تقسیم بندی کنیم؟ مثلا بگیم قدرت چندتا مطلب باشه یا الکترونیک انقد مطلب داشته باشه؟؟ و همینطور برای کامپیوتر 5 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ ضمن تبریک به تمام دوستان برای ثبت کهربا در وزارت فرهنگ و ارشاد و خسته نباشید به همه اعضا امیدوارم با روحیه و انگیزه ای بیشتر همینطور رو به جلو بریم و آینده ای روشن برای این مجله اختصاصی شاهد باشیم. با توجه به پروانه صادر شده از این پس با قدرت و انرژی بیشتری این مجله رو پیش ببریم. یکم نظام مند تر باید باشیم و با اجرای صحیح اساسنامه مجله و با تلاش و پشتکار بیشتر هریک از اعضا بتوانیم راه را روزبه روز هموارتر از قبل کرده و پله های موفقیت را یک به یک طی کنیم. میخوام هریک از دوستان نظرات , پیشنهادات و انتقادات خودشون رو برای ادامه کار مجله بدن تا یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده برای آینده داشته باشیم 6 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از اعضای هیئت تحریریه که بعد از یک هفته هنوز هیچ نظر یا پیشنهادی برای ادامه کار ندارن 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ مطلب دوست خوبمون امین شیخ نجدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ درود اگه مناسب نبود بگید تا یه مطلب دیگه بزارم یا اگه باز نیاز به مطلب هست بگید تا بزارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اینم مطلب من که قولش رو داده بودم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ دو مطلب دوست عزیزمون مهسا سرایی که یکیش ترجمه یک خبر علمی از سایت خارجی . دیگری یک مقاله که قولش رو داده بودن به همراه کد رو اپ میکنم فکر کنم مطالبی که لازم داشتیم جز یکی دو قسمت که جزو بخشای ما بود مثل مشاهیر برق و معرفی مجله و معرفی شرکت که قرارشد این شماره گروه مپنا رو بگیم مونده . فکر کنم بهتره کم کم مطالب ارسالی با مقداری تلخیص و قسمت بندی بعضی مطالب جمع بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان لطفا درصورتی که میخواین خلاصه کنین، فایلهای زیرو خلاصه کنین چون ویرایش شده اس. لطفا بعد از اینکه خلاصه شد و ترتیبش مشخص شد به ایمیلم که تو پروفایلمه ارسال کنین، البته آخرش .com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ تجمیع مطالب به کجا رسید؟؟ اینم مقاله دوست همیشه همراه کهربا مریم فریور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده