JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ این همه کلمه این ور اون ور یادداشت کردم، حالا کی میخواد وارد دفترچه کنه اینا رو تازه باید انگلیسی به انگلیسی هم کنم heeeeeeelp 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ بر آموااا من 18 واحد تاریخ توی انگلیس، 3 تا فرانسه، 12 تا آمریکا، 4 تا هم آلمان، 2 تا روسیه، و هیچی هم ایران پاس کردم همه هم تاریخ دروس دستگاه دیالیز هم شما ساختین ؟ اصن بیو چیه؟ نانو چیه؟ هان هان؟ چهارتا شمع موتور عوض کردی، فکر کردی درس خوندی؟ منم بچگی یه یاماها 100 داشتیم، همه ش باید شمعش عوض میکردم، روغن سوزیم داشت برو تاریخ بخون بعد بیاتنها رشته ای که زیر مجموعه ما نبوده برقه به این برکت :دی 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ مهندسی شیمی زیرمجموعه از مکانیک بوده قبلا حیف اینجا مهمونین و زمانی با هم همکار بودیم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ این همه کلمه این ور اون ور یادداشت کردم، حالا کی میخواد وارد دفترچه کنه اینا روتازه باید انگلیسی به انگلیسی هم کنم heeeeeeelp تخصصیه؟ وقتی به دستتون رسید، از بچه های گروه ترجمه کمک بخواین، هرکی تونست، میاد کمک رو منم حساب کنین 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ بر آموااا من 18 واحد تاریخ توی انگلیس، 3 تا فرانسه، 12 تا آمریکا، 4 تا هم آلمان، 2 تا روسیه، و هیچی هم ایران پاس کردم همه هم تاریخ دروس دستگاه دیالیز هم شما ساختین ؟ اصن بیو چیه؟ نانو چیه؟ هان هان؟ چهارتا شمع موتور عوض کردی، فکر کردی درس خوندی؟ منم بچگی یه یاماها 100 داشتیم، همه ش باید شمعش عوض میکردم، روغن سوزیم داشت بویلرتونو کی میسازه؟ لوله ها رو کی میسازه؟ با کدوم دستگاها نفت استخراج میکنید؟نکنه بیل میزنی؟ مکانیک خدای رشته هاس چارتا فومول شیمیایی بلده فک کرده چه خبره 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ بویلرتونو کی میسازه؟ لوله ها رو کی میسازه؟ با کدوم دستگاها نفت استخراج میکنید؟نکنه بیل میزنی؟ مکانیک خدای رشته هاس چارتا فومول شیمیایی بلده فک کرده چه خبره این دو تا رشته مکمل همن بچه ها همو ماچ کنین این حرفا چیه؟ لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ حیف اینجا مهمونین و زمانی با هم همکار بودیم اخطارو بش بدین، من ساپورت میکنم تخصصیه؟وقتی به دستتون رسید، از بچه های گروه ترجمه کمک بخواین، هرکی تونست، میاد کمک رو منم حساب کنین بلی، تخصصی بیوتکنولوژی ممنون بویلرتونو کی میسازه؟ لوله ها رو کی میسازه؟ با کدوم دستگاها نفت استخراج میکنید؟نکنه بیل میزنی؟ مکانیک خدای رشته هاس چارتا فومول شیمیایی بلده فک کرده چه خبره ما قرمول شیمیایی بلد نیستیم، همه اینا رو هم خودمون تولید میکنم اسم بویلر رو از کجا شنیدی تو دیگه ؟ 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ این دو تا رشته مکمل همنبچه ها همو ماچ کنین این حرفا چیه؟ احسنت بیاین جلو ....خانوما مقدمترن البته :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ ما قرمول شیمیایی بلد نیستیم، همه اینا رو هم خودمون تولید میکنم اسم بویلر رو از کجا شنیدی تو دیگه ؟ شمپت ناسلامتی داش من مهندس نیروگاهه 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ این دو تا رشته مکمل همنبچه ها همو ماچ کنین این حرفا چیه؟ سیبیل داره، ریش داره، خیلی هم گنده ست ولی ماچش میکنم سهیل، کوچنی؟ ( لری هم بلدم ) 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ شمپت ناسلامتی داش من مهندس نیروگاهه یه چیزی گفته دلت خوش کنه 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ احسنت بیاین جلو ....خانوما مقدمترن البته :texc5lhcbtrocnmvtp8 صد در صد الان دوستین؟ به ارشدتون بگین بیان یه کاری بکنیم دو تا تالار با هم 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ یا بگذار ببارم یا تو ببار حداقل سردی نگاه، شکسته میشود 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ صد در صدالان دوستین؟ به ارشدتون بگین بیان یه کاری بکنیم دو تا تالار با هم این سهیل که چندین ساله داره به من درخواست دوستی میده ولی من هی رد میکنم آیا قبول کنم درخواستش رو؟ نظر شما چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام مهمون نمی خواهید ؟ سلام سلام خوبی؟ چرا نخوایم؟ خیلی هم خوبش رو میخوایم فلن اینجا رو یکم شلوغش کن، من برم مهمونامو اذیت کنم بعدن میام شلوغ بازی فلنی 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام مهمون نمی خواهید ؟ به به سلام مینا جیگر خوبی گلم؟ خسته نباشی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام سلامخوبی؟ چرا نخوایم؟ خیلی هم خوبش رو میخوایم فلن اینجا رو یکم شلوغش کن، من برم مهمونامو اذیت کنم بعدن میام شلوغ بازی فلنی مرسی خوبم ممنونم :girl_blush2: من تنهایی چه جوری شلوغ کنم آخه تازشم همه میدونن من خیلی آرومم باشه برو ، بهشون سلام هم برسون بای 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ آخ جون كل كل رشته اي آخه بقيه رشته ها هم شدند مكانيك؟ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ به به سلام مینا جیگرخوبی گلم؟ خسته نباشی سلام عزیز دلم مرسی خوبم ، تو چطوری گلم ؟ سلامت باشی ، شما خسته نباشی راستی یادم رفت ازت بپرسم کنکور چطور بود؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده