Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ نه عزیزم من بهمن 90 درسم تموم شد حقیقت الان سر کار میرم وقت ندارم کلی کتابو جزوه بخونم می خوام یه جوری باشه که زیاد وقتمو نگیره. در این صورت بهتره که تست زیاد حل کنی . 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام خیلی خوش اومدین فرنوش جون خوب راهنماییتون کرد تو ارشد تست زدن خیلی زیاد مهمه. علاوه بر مدیریت زمان، دلیلش اینه که معمولا تو کنکور ارشد تستا خیلی شبیه سال های گذشته هستن 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ در این صورت بهتره که تست زیاد حل کنی . از راهنماییت ممنون من حتما تلاشمو میکنم. 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ سلامخیلی خوش اومدین فرنوش جون خوب راهنماییتون کرد تو ارشد تست زدن خیلی زیاد مهمه. علاوه بر مدیریت زمان، دلیلش اینه که معمولا تو کنکور ارشد تستا خیلی شبیه سال های گذشته هستن ممنون از راهنماییتون. 1 لینک به دیدگاه
عیسی صفایی 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ به نظر دوستان فرق رشته مهندسی شیمی با صنایع شیمیایی چیه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread103449.html 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ میم شیمی کجایی آخ(میدونم داری درس میخونی..ولی به کمکت احتیاج دارم)دوستان شما Aspen tech رو روی ویندوز سون 64 بیت راحت میتونید نصب کنید؟ واسه من به SQL 2005 گیر میده...نصبش کردم ولی باز هم گیر میده 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ همه با هم برای میم شیمی دعا کنیم....دوست عزیز موفق باشی و با خوشحالی نزد ما برگردی 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام مرسی مریم جون به یادم بودی من رو 32 داشتم قبلا، که مشکل نداشت. الان 64 نصب کردم اما هنوز aspen نریختم روش 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به مهندسان عزیز و آینده سازان کشور:wavesmile: دوستان یه سوال داشتم: راستش من دنبال کریستالایزر سولفات مس میگردم. میخواستم ببینم آیا این دستگاه به صورت آماده (چه داخلی، چه خارجی) برای فروش وجود داره یا اینکه باید سفارش بدیم برامون طراحی کنن؟ کسی هست که در مورد انواع کریستالایزرهای موجود در بازار اطلاعاتی داشته باشه؟ من از چندتا شرکت تولیدکننده ی ابزارآلات شیمیایی و صنعتی سوال کردم ولی کسی در این مورد چیزی نمیدونست. از یکی از تولیدکننده های سولفات مس در شهر تبریر هم که پرسیدم، گفتن که کریستالایزرشون رو خودشون طراحی کردن و درواقع این طراحی رو با پتنت گشایی و برحسب نیازها و مقیاس کاری خودشون انجام دادن. ظاهرا یه شرکتی هم در اصفهان هست که کار طراحی کریستالایزرهای صنایع شیمیایی رو با مقیاس دلخواه انجام میده. کسی در این زمینه چیزی میدونه؟ میتونین راهنماییم کنین که پیدا کردن کریستالایزر بصورت آماده راحت تر و به صرفه تره یا سفارش دادن برای طراحی؟؟ ممنون میشم ازتون:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به تمامی بچه های مهندسی شیمی دوستان خوبم یه کم فعالیت در زمینه رشته خودمون خیلی خوبه چرا هیچکس توی مسابقه حضور ذهن شرکت نکرد؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ خب احتمالا همه دیروز با اشتیاق فراوان میخواستن شرکت کنن اما سایت باز نمیشد. اگه ممکنه زمان مسابقه رو تمدید کنین تا بتونیم شرکت کنیم. 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ OOoooooOps ما اینجا رو یافتیم بگذار اندکی حرف بزنیم اینجا تالار مهندسی شیمی، ما بچه های مهندسی شیمی، به ترجمه مشغولیم البته همیشه من 90 درصدش رو ترجمه میکنم، 10 درصد بقیه ش رو هم خودم ترجمه میکنم بعدن بچه ها هستن، ولی متاسفانه الان نیستن، بعدش هم که هستن اصلن مثل من شیطون نیستن، بلد نیستن اینجا، تاپیک تار عنکبوت گرفته گفتمانها، آی لاو یو دکتر 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ OOoooooOpsما اینجا رو یافتیم بگذار اندکی حرف بزنیم اینجا تالار مهندسی شیمی، ما بچه های مهندسی شیمی، به ترجمه مشغولیم البته همیشه من 90 درصدش رو ترجمه میکنم، 10 درصد بقیه ش رو هم خودم ترجمه میکنم بعدن بچه ها هستن، ولی متاسفانه الان نیستن، بعدش هم که هستن اصلن مثل من شیطون نیستن، بلد نیستن اینجا، تاپیک تار عنکبوت گرفته گفتمانها، آی لاو یو دکتر سلام اون تیکش طنز تلخی بود!!!! خب چیکار کنیم؟ وقتی کسی براش مشکلی پیش میاد، بقیه باید جبران کنن قسمت شما این سری زیاد بود ببخشید و ممنون 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلاماون تیکش طنز تلخی بود!!!! خب چیکار کنیم؟ وقتی کسی براش مشکلی پیش میاد، بقیه باید جبران کنن قسمت شما این سری زیاد بود ببخشید و ممنون نیستی ببینی بهم کلی ترجمه دادن تو رو در واسی گیر کردم! حالا تعداد مقالات رو هم نمدونم چنداس حداقلش اینه که پروف میشم خواهش میکنم قسمت بعدی: فرنوش رفته لیزیک برگشتنی ازش پیتزا شیرینی بگیریم (مدت ها بود اسپم نکرده بودم :icon_pf (34): ) برای آرام ترین آرام ------ دکتر، یه آدم چوبی شدم دکتر، چرا عروسک، غمگین، نمیشه گاهی دکتر دارویی بده دکتر بگو یه راهی دکتر دیشب تب کردم انگار چیزایی گفتم صبح یکی ازم پرسید چی اومد بر سر جفتم فکر میکنم از کشتی، به آب افتاده باشم حس میکنم، رو تن نهنگ، ایستاده باشم فکر میکنم به بوی دریا خو کرده باشم تو شکم، نهنگ، مرگ، آرزو کرده باشم فکر میکنم، چیزی را از یاد برده باشم حس میکنم، یه جایی، یه روزی مرده باشم دکتر من را از اینجا ببر بیا این تو زندگیم رو بخر دکتر ماهیا نمیدونن، من ماهی نیستم، نمیتونم دکتر این نسخهای که دادی نگو که همه چی عالیه دکتر دیشب دوباره، مریض خوبی شدم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ کجا ترجمه دادن؟ دانشگاه یا همین تالارو میگین 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ مهندسی شیمی زیرمجموعه از مکانیک بوده قبلا 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ مهندسی شیمی زیرمجموعه از مکانیک بوده قبلا من خودم بهت متلب یاد دادماا کلن م.شیمی نبود، مکانیک نبود تمامی رشته ها زیر مجموعه م.شیمی هستن کاری نکن بردارم بیام تبریز سه نصفت کنما 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ کجا ترجمه دادن؟دانشگاه یا همین تالارو میگین یکی از بچه ها یونی هنوزم نفرستاده استارت بزنم! تا بعد تعطیلاتم باید بهش تحویل بدم! البته بش گفتم هیچ قولی نمیدم و هر تعداد که تونستم 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ من خودم بهت متلب یاد دادمااکلن م.شیمی نبود، مکانیک نبود تمامی رشته ها زیر مجموعه م.شیمی هستن کاری نکن بردارم بیام تبریز سه نصفت کنما برو تاریخ بخون بعد بیا تنها رشته ای که زیر مجموعه ما نبوده برقه به این برکت :دی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده