mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ به نظرت آموزش رو شروع کنیم؟ بعد از معرفی واحدها، برنامه ران کنیم؟!! 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ به نظرت آموزش رو شروع کنیم؟ بعد از معرفی واحدها، برنامه ران کنیم؟!!اول از همه برای بچه هایی که آشنایی ندارن اگه یه توضیح مختصر راجع به این نرم افزار بذاریم بهتره .بعد آموزش و معرفی واحدها .حالا هر جور خودتون صلاح میدونید 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلام منم اومدم بگم خدانگهدار...این تالار لیاقت بهترینارو داره... موفق باشین... 1 لینک به دیدگاه
مهندس آینده 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ سلام !خوبین؟؟؟ من تازه نتایجم اومده!از سراسری که اصلا راضی نبودم! آزاد مهندسی شیمی قبول شدم!به نظرتون برم؟؟؟؟ اگه آره چرا؟ اگه نه چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ سلام خوش اومدین اگه میشه بپرسم، کجا قبول شدین و چه گرایشی؟ نزدیک محل زندگیتونه؟ لینک به دیدگاه
مهندس آینده 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ سلام!ممنون از خوشامد گوییتون! گرایششو نزده!فقط مهندسی شیمی!گرایشو فکر کنم ترم 2 یا 3 باید انتخاب کنیم! آزاد رشت قبول شدم !من خودم بچه ی انزلی هستم و دانشگاهش بهم نزدیکه! 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ نمیدونم والا تصمیم گیرنده خودتی اگه نری، میشینی بخونی برا سال دیگه؟ روحیت چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ سلامممممممممممم................ یوهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو..................کسی اینجا نیس؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجا انقد خلوته؟؟؟؟؟؟ ینی من تنهام؟؟؟؟؟؟؟؟میتونم هرکاری خواستم انجام بدم؟؟؟؟؟:gnugghender: باشه خودتون خواستین 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ شیخ و مریدان گویند مریدان شیخ همگی از برای ساختن هیکل شش تکه به باشگاه بادی بیلدینگ شدندی! خود شیخ چند سالی در باشگاه مشغول هارتل بودی. تا مریدان بدید بسیار مسرور گشت و به استقبالشان رفت . یکی از مریدان دختر باز خدمت شیخ عرض کرد : یا شیخ ! بر ما بگو با کدامین دستگاه کار کنیم تا دختران را تحت تاثیر قرار داده مخشان را بزنیم ؟؟ شیخ بی درنگ فرمود : ای مرید ! در میان دستگاهها هیچ دستگاهی مانند دستگاه خود پرداز دختران را تحت تاثیر قرار ندهد !!! مریدان از این حکمت دانی شیخ روانی شده آنقدر روی تردمیل دویدند تا به دیار باقی شتافتند ...:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ سلامممممممممممم................یوهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو..................کسی اینجا نیس؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجا انقد خلوته؟؟؟؟؟؟ ینی من تنهام؟؟؟؟؟؟؟؟میتونم هرکاری خواستم انجام بدم؟؟؟؟؟:gnugghender: باشه خودتون خواستین سلام خوبی؟؟ نه همچین هم خلوت نیس.پس نمیتونی هر کاری خواستی رو انجام بدی. یادت باشه هیچکس تنها نیس 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ شیخ و مریدان گویند مریدان شیخ همگی از برای ساختن هیکل شش تکه به باشگاه بادی بیلدینگ شدندی! خود شیخ چند سالی در باشگاه مشغول هارتل بودی. تا مریدان بدید بسیار مسرور گشت و به استقبالشان رفت . یکی از مریدان دختر باز خدمت شیخ عرض کرد : یا شیخ ! بر ما بگو با کدامین دستگاه کار کنیم تا دختران را تحت تاثیر قرار داده مخشان را بزنیم ؟؟ شیخ بی درنگ فرمود : ای مرید ! در میان دستگاهها هیچ دستگاهی مانند دستگاه خود پرداز دختران را تحت تاثیر قرار ندهد !!! مریدان از این حکمت دانی شیخ روانی شده آنقدر روی تردمیل دویدند تا به دیار باقی شتافتند ...:ws3: نه خیر اینجوریام نیس بعد این چیزا که میگی چه ربطی به گفتگوی بچه های مهندسی شیمی داره؟:hanghead:؟ 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ نه خیر اینجوریام نیس بعد این چیزا که میگی چه ربطی به گفتگوی بچه های مهندسی شیمی داره؟:hanghead:؟ دیدم کسی نیس........گفتم متن خنده دار بذارم روحتون شاد شه 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام به تمامی بچه های میم شیمی اگه لطف کنید برای کنکور ارشد راهنماییم کنید ممنون میشم اینکه چی یا چه جوری بخونم یا هر نکته ای که بتونه منو در این راه کمک کنه... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام به تمامی بچه های میم شیمی اگه لطف کنید برای کنکور ارشد راهنماییم کنید ممنون میشماینکه چی یا چه جوری بخونم یا هر نکته ای که بتونه منو در این راه کمک کنه... سلام من و میم شیمی امسال ارشد داریم. اگه وقت داری کتاب های مرجع رو بخونی عالیه. در غیر این صورت کتابهای راهیان و پوران پژوهش خیلی میتونه بهت کمک کنه مکانیک و ترمو پوران بی نظیره 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ الان حرارت و سینتیک و جرم و عملیات پوران دارم حالا به نظرت مجموع تست های چند سال گذشترو هم بگیرم میتونه کمکم کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ الان حرارت و سینتیک و جرم و عملیات پوران دارم حالا به نظرت مجموع تست های چند سال گذشترو هم بگیرم میتونه کمکم کنه؟ کل اون تست ها تو کتابها اومده.اگه چاپ جدید کتابها رو داشته باشی لازم نیس مجموع تست هام بگیری حالا اگه بخوای یه مجموعه کامل تست داشته باشی اون بحثش جداست 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ کل اون تست ها تو کتابها اومده.اگه چاپ جدید کتابها رو داشته باشی لازم نیس مجموع تست هام بگیری حالا اگه بخوای یه مجموعه کامل تست داشته باشی اون بحثش جداست خوب من که همه کتابارو ندارم به خاطر همین گفتم... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ خوب من که همه کتابارو ندارم به خاطر همین گفتم... اگر اشتباه نکنم شما ترم 7 هستی و امسال میخوای امتحانی شرکت کنی. درسته؟؟ دراین صورت مجموعه تست ها رو بخری خوبه. 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ اگر اشتباه نکنم شما ترم 7 هستی و امسال میخوای امتحانی شرکت کنی. درسته؟؟ دراین صورت مجموعه تست ها رو بخری خوبه. نه عزیزم من بهمن 90 درسم تموم شد حقیقت الان سر کار میرم وقت ندارم کلی کتابو جزوه بخونم می خوام یه جوری باشه که زیاد وقتمو نگیره. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده