*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ خب معمولا میم شیمیا اهل گپ و گفتگو نیستن 1 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ خب معمولا میم شیمیا اهل گپ و گفتگو نیستن پس اهل چی هستن؟ شما نماینده شونی؟ 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ پس اهل چی هستن؟شما نماینده شونی؟ من اصلیتم میم شیمی نیست لینک به دیدگاه
mortimer59 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ دوستان گلم بنظر شما استخدام رسمی در شرکت نفت فلات به صورت اقماری (14روز کار و 14 روز استراحت) بهتر است یا استخدام در یکی از شرکتهای نفتی خصوصی در شهر آبادان به صورت روز کار با حقوق خوب و به صورت روز کار؟ 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ سلام اگه دنبال امنیت شغلی وثبات درامدی هستی بهتره بری با شرکت نفت فلات کار کنی ولی اگه دنبال کارهای پروژه ای وروبراه کردن وضعیت خودتی بهتره بزنی تو کار تخصص وشرکتهای خصوصی وپروژه ها استخدام داره مگه شرکت نفت؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ سلاماگه دنبال امنیت شغلی وثبات درامدی هستی بهتره بری با شرکت نفت فلات کار کنی ولی اگه دنبال کارهای پروژه ای وروبراه کردن وضعیت خودتی بهتره بزنی تو کار تخصص وشرکتهای خصوصی وپروژه ها استخدام داره مگه شرکت نفت؟ هی بابا.هر کدوم و بدین به ما راضی هستیم همینا که سجاد گفت سجاد انگاری داره.نمن که نفهمیدم.یکی از بچه ها یه لینک داد الان برات میفرستمش.نگاه کن ببین چیه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام انگار کسی اینطرفا نیس! 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااامانگار کسی اینطرفا نیس! هیسسسس همه خوابنننننننننننننننننننننن 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوستان . خوبین؟/من خیلی با بچه های این تالار آشنایی ندارم .ولی دلم میخواد یه برنامه ریزی اساسی واسه تالار بکنبم.که علمی تر بشه . 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ ممنون از همکاریت به زودی یه برنامه درس حسابی برا تالار میریزیم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ ممنون از همکاریتبه زودی یه برنامه درس حسابی برا تالار میریزیم آره پیشنهاد خوبیه.میتونین رو کمک منم حساب کنید.کاش یه برنامه واسه آموزش نرم آفزارهای مهندسی شیمی بذاریم. 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ سلام موافقم با ایده ات. اما نیاز به آدم متخصص داریم حداقل تو یه نرم افزار تا تاپیک با حضور اون پیش بره.شما خودت تخصص تو چی داری؟ لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خوبین؟؟منم اومدم سلام خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ سلامموافقم با ایده ات. اما نیاز به آدم متخصص داریم حداقل تو یه نرم افزار تا تاپیک با حضور اون پیش بره.شما خودت تخصص تو چی داری؟من خودم با hysis در حد خیلی ابتدایی آشنایی دارم.ولی نرگس استاد hysis ولی نمیدونم میتونه کمکمون کنه یا نه.چون خیلی وقته به انجمن سر نزده.باهاش امروز تماس میگیرم خبرتون میکنم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی خوبه منم تاحدی آشنایی دارم و 3واحد پاس کردم.می تونم کمک کنم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ مرسیخوبهمنم تاحدی آشنایی دارم و 3واحد پاس کردم.می تونم کمک کنمخوب شما استارتر باش 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ اگه بدونم کسی هست که متخصصش باشه، کار راحت تره اونطوری ممکنه مشکلی پیش بیاد 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ اگه بدونم کسی هست که متخصصش باشه، کار راحت ترهاونطوری ممکنه مشکلی پیش بیاد نه مشکلی پیش نمیاد.همه در یه سطحیم.حالا شما شروع کن .اگه مشکل پیش اومد یه جوری حلش میکنیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده