رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

  • پاسخ 2.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

امروز تفلد مدير تالارمونه:ws37:....تبريك ميگم آقامحمد:love070:

 

تبریک میگم محمد جان :w70::w14::rose:

 

من از این سایت رفتم

همیشه پیروز و موفق باشین

 

چرا ؟ :ws44:

  • Like 3
لینک به دیدگاه

خیلی ناراحت شدم از اینکه نمیایی دیگه...جملت تلخ بود ولی از همه زحمتایی که کشیدی ممنونم و امیدوارم موفق باشی

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

درود

دوستان یکسری اطلاعات در مورد اولفین احتیاج دارم..کدام پتروشیمی در این زمینه تخصصی کار میکنه؟

  • Like 1
لینک به دیدگاه
درود

دوستان یکسری اطلاعات در مورد اولفین احتیاج دارم..کدام پتروشیمی در این زمینه تخصصی کار میکنه؟

 

ظاهرا پتروشیمی کاویان بزرگ ترین تولیدکننده الفین هست. سالانه 2 میلیون تن

بعد از اون هم پتروشیمی مارون

  • Like 1
لینک به دیدگاه
ظاهرا پتروشیمی کاویان بزرگ ترین تولیدکننده الفین هست. سالانه 2 میلیون تن

بعد از اون هم پتروشیمی مارون

ممنون مریم جان....

لایسنس در صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی چیه؟چه کاربردی داره؟چجوری میشه تهیش کرد؟

  • Like 2
لینک به دیدگاه
ممنون مریم جان....

لایسنس در صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی چیه؟چه کاربردی داره؟چجوری میشه تهیش کرد؟

 

لایسنس خب فکر می کنم کلا همون مفهوم عادی لیسانس خودمون رو می ده......حالا توی هر صنعتی.......این که در قبال دریافت تکنولوژی و اطلاعات در یک زمینه خاص به جهت تولید اون محصول و استفاده از اون تکنولوژی مبلغی رو پرداخت کنند و تحت به اصطلاح لیسانس اون شرکت کالایی رو تولید کنن:JC_thinking:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
لایسنس خب فکر می کنم کلا همون مفهوم عادی لیسانس خودمون رو می ده......حالا توی هر صنعتی.......این که در قبال دریافت تکنولوژی و اطلاعات در یک زمینه خاص به جهت تولید اون محصول و استفاده از اون تکنولوژی مبلغی رو پرداخت کنند و تحت به اصطلاح لیسانس اون شرکت کالایی رو تولید کنن:JC_thinking:

چجوری میشه این لایسنس رو بدست آورد؟

  • Like 2
لینک به دیدگاه
چجوری میشه این لایسنس رو بدست آورد؟

 

اطلاعات دقیقی ندارم......اگه کسی می دونه بگه:ws52:

احتمالا یه حالت توافقی داره از نظر مبلغ و مدت زمان دادنش......و مهم تر از اون این که شرکت یا صنعت اصلی و مادر از شرایط و نحوه عملکرد شرکت داوطلب مطمئن باشه از نظر امکانات صنعتی و زمینه تولیدی و پرسنل کاری و سرمایه و ...... تا اعتبار محصول و نام خودش بعدا زیر سوال نره

  • Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان امروز برای استخدام شهرداریها آخرین مهلت ثبت نامه اگه تمدید نشه ....

 

اگه شرایطش بهتون میخوره دوست داشتینم :ws3:از دست ندینش:ws37: توضیحات بیشترو اینجاست ولینکه ثبت نام:w16:

 

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66061&page=2&p=781808

  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

داشتم در مورد الفین مطلب میخوندم که بحث به اینجا رسید....

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

در بیشتر تاریخ بشری، اسید استیک در حالت سرکه، توسط گروه باکتریایی «بچه سرکه» ساخته می‌شده‌است. درصورت وجود اکسیژن کافی، این باکتری می‌تواند از انواع مختلف مواد غذایی الکل‌دار، سرکه تولید کند. شاخص‌ترین این غذاها عبارتند از آب سیب، شراب و مخمر غلات|حبوبات، مالت، برنج، یا مالت سیب‌زمینی. کلیت واکنش شیمیایی‌ای که توسط این باکتری تسهیل می‌شود عبارتست از

اتانول|C۲H۵OH + اکسیژن|O۲ → CH۳COOH + آب|H۲Oمحلول رقیق الکل که با «مخمر سرکه» آغشته شده باشد، در یک محیط گرم هوادار، طی چند ماه به سرکه تبدیل می‌شود. روش‌های صنعتی تولید سرکه، با افزایش تامین اکسیژن برای باکتری، این فرایند را تسریع می‌کنند.

احتمالا اولین سرکه‌ها، در پی اشتباه در فرایند شراب‌گیری تولید شده‌اند. اگر فراین تخمیر در حرارت بالا انجام گیرد، بچه سرکه بطور طبیعی مخمر انگور را می‌پوشاند. با افزایش تقاضای سرکه برای مصارف آشپزی، پزشکی و بهداشتی، شراب‌فروشان خیلی سریع یاد گرفتند تا چگونه در ماه‌های گرم پیش از آنکه انگورها برای تبدیل به شراب به اندازه کافی برسند، سایر مواد آلی را برای تولید سرکه مورد استفاده قرار دهند. از آنجا که شراب‌فروشان از چگونگی این فرایند آگاهی لازم را نداشتند، این روش کند و گاهی ناموفق بود.

یکی از اولین روشهای مدرن «روش سریع» یا «روش آلمانی» است که برای اولین بار در سال ۱۸۲۳ در آلمان بکار گرفته شد. در این فرایند، تخمیر در یک برج بسته‌بندی شده با تراشه‌های چوب یا زغال چوب صورت می‌گیرد. غذای الکل‌داراز بالای برج پاشیده می‌شود و اتمسفر زمین|هوای تازه یا بطور طبیعی یا بصورت تبادل حرارت اجباری از پایین تامین می‌شود. در این فرایند، تامین بهتر هوا، زمان تهیه سرکه را از چند ماه به چند هفته کاهش می‌دهد.

امروزه بیشتر سرکه‌ها در تانکرهای کشت میکروبیولوژیکی|کشت که در زیر آب غوطه‌ور هستند تهیه می‌شوند. این روش برای اولین باردر سال ۱۹۴۹ توسط اوتو هروماتکا و هنریخ ابنر ابداع شد. در این روش، الکل در یک تانکر که بطور مداوم محتویات آن به هم می‌خورد، به سرکه تخمیر می‌شود و اکسیژن نیز از طریق عبور حباب‌های هوا از درون محلول تامین می‌شود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برخی گونه‌های باکتری‌های بی‌هوازی از جمله چندین نوع از دسته «کلاستریدیوم» قادرند بطور مستقیم و بدون استفاده از اتانول به عنوان میانجی، شکرها را به اسید استیک تبدیل کنند. کلیت واکنش شیمیایی که توسط این باکتری انجام می‌شود عبارتست از:

گلوکوز|C۶H۱۲O۶ → ۳ CH۳COOHجالبتر اینکه، از نظر شیمیدانان صنعتی، این باکتری‌های بی‌هوازی| بی‌هوازی‌ها می‌توانند اسید استیک را از ترکیبات تک کربنی نظیر متانول، مونواکسیدکربن یا مخلوط دی‌اکسید کربن وهیدروژن تولید کنند:

۲دی‌اکسید کربن |CO۲+۴هیدروژن|H۲→ CH۳COOH + ۲ آب|H۲Oتوانایی «کلوستریدیوم» دربکارگیری مستقیم شکر، یا تولید اسید استیک از مواد کم هزینه‌تر بدین معناست که این نوع از باکتری بطور بالقوه می‌تواند نسبت به اکسایندگان اتانول نظیر «بچه سرکه»، در تولید اسید استیک کارآمدتر باشد. با این حال، باکتری «کلاستریدیوم» نسبت به «بچه سرکه» در مقابل اسید مقاومت کمتری دارد. حتی در مقایسه با برخی انواع بچه سرکه که می‌توانند با غلط ۲۰ درصدی اسید استیک سرکه تولید کنند، مقاوم‌ترین انواع «کلاستریدیوم» تنها می‌توانند چند درصد اسید استیک در سرکه تولید کنند. در حال حاضر برای تولید سرکه، استفاده از «بچه سرکه» نسبت به استفاده از «کلاستریدیوم» و سپس تغلیظ آن، مقرون به صرفه‌تر است. در نتیجه با وجودیکه باکتریهای استوژنیک از سال ۱۹۴۰ کشف شده‌اند استفاده صنعتی از آنها به تعدادی کاربرد بی خطر محدود شده‌است.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...