*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ امروز تفلد مدير تالارمونه....تبريك ميگم آقامحمد:love070: 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من از این سایت رفتم همیشه پیروز و موفق باشین 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من از این سایت رفتمهمیشه پیروز و موفق باشین چرا اونوخ؟!:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ امروز تفلد مدير تالارمونه....تبريك ميگم آقامحمد:love070: تبریک میگم محمد جان :w70::w14::rose: من از این سایت رفتمهمیشه پیروز و موفق باشین چرا ؟ 3 لینک به دیدگاه
حـامد 584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سلام تالار ماستا یادش بخیر خوشا آن آتشین تبها که دلکش بود هذیانم دوستتون دارم خداحافظ 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ خیلی ناراحت شدم از اینکه نمیایی دیگه...جملت تلخ بود ولی از همه زحمتایی که کشیدی ممنونم و امیدوارم موفق باشی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ درود دوستان یکسری اطلاعات در مورد اولفین احتیاج دارم..کدام پتروشیمی در این زمینه تخصصی کار میکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ دروددوستان یکسری اطلاعات در مورد اولفین احتیاج دارم..کدام پتروشیمی در این زمینه تخصصی کار میکنه؟ ظاهرا پتروشیمی کاویان بزرگ ترین تولیدکننده الفین هست. سالانه 2 میلیون تن بعد از اون هم پتروشیمی مارون 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ ظاهرا پتروشیمی کاویان بزرگ ترین تولیدکننده الفین هست. سالانه 2 میلیون تنبعد از اون هم پتروشیمی مارون ممنون مریم جان.... لایسنس در صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی چیه؟چه کاربردی داره؟چجوری میشه تهیش کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ ممنون مریم جان....لایسنس در صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی چیه؟چه کاربردی داره؟چجوری میشه تهیش کرد؟ لایسنس خب فکر می کنم کلا همون مفهوم عادی لیسانس خودمون رو می ده......حالا توی هر صنعتی.......این که در قبال دریافت تکنولوژی و اطلاعات در یک زمینه خاص به جهت تولید اون محصول و استفاده از اون تکنولوژی مبلغی رو پرداخت کنند و تحت به اصطلاح لیسانس اون شرکت کالایی رو تولید کنن:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ لایسنس خب فکر می کنم کلا همون مفهوم عادی لیسانس خودمون رو می ده......حالا توی هر صنعتی.......این که در قبال دریافت تکنولوژی و اطلاعات در یک زمینه خاص به جهت تولید اون محصول و استفاده از اون تکنولوژی مبلغی رو پرداخت کنند و تحت به اصطلاح لیسانس اون شرکت کالایی رو تولید کنن:JC_thinking: چجوری میشه این لایسنس رو بدست آورد؟ 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چجوری میشه این لایسنس رو بدست آورد؟ اطلاعات دقیقی ندارم......اگه کسی می دونه بگه احتمالا یه حالت توافقی داره از نظر مبلغ و مدت زمان دادنش......و مهم تر از اون این که شرکت یا صنعت اصلی و مادر از شرایط و نحوه عملکرد شرکت داوطلب مطمئن باشه از نظر امکانات صنعتی و زمینه تولیدی و پرسنل کاری و سرمایه و ...... تا اعتبار محصول و نام خودش بعدا زیر سوال نره 2 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ ای یادش بخیر..... استارتر این تاپیک من بودم.... جوونی کجایی که یادت بخیر........ 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ دوستان امروز برای استخدام شهرداریها آخرین مهلت ثبت نامه اگه تمدید نشه .... اگه شرایطش بهتون میخوره دوست داشتینم از دست ندینش توضیحات بیشترو اینجاست ولینکه ثبت نام http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66061&page=2&p=781808 3 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ ای یادش بخیر.....استارتر این تاپیک من بودم.... جوونی کجایی که یادت بخیر........ مگه چندسال پیش بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ داشتم در مورد الفین مطلب میخوندم که بحث به اینجا رسید.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در بیشتر تاریخ بشری، اسید استیک در حالت سرکه، توسط گروه باکتریایی «بچه سرکه» ساخته میشدهاست. درصورت وجود اکسیژن کافی، این باکتری میتواند از انواع مختلف مواد غذایی الکلدار، سرکه تولید کند. شاخصترین این غذاها عبارتند از آب سیب، شراب و مخمر غلات|حبوبات، مالت، برنج، یا مالت سیبزمینی. کلیت واکنش شیمیاییای که توسط این باکتری تسهیل میشود عبارتست از اتانول|C۲H۵OH + اکسیژن|O۲ → CH۳COOH + آب|H۲Oمحلول رقیق الکل که با «مخمر سرکه» آغشته شده باشد، در یک محیط گرم هوادار، طی چند ماه به سرکه تبدیل میشود. روشهای صنعتی تولید سرکه، با افزایش تامین اکسیژن برای باکتری، این فرایند را تسریع میکنند. احتمالا اولین سرکهها، در پی اشتباه در فرایند شرابگیری تولید شدهاند. اگر فراین تخمیر در حرارت بالا انجام گیرد، بچه سرکه بطور طبیعی مخمر انگور را میپوشاند. با افزایش تقاضای سرکه برای مصارف آشپزی، پزشکی و بهداشتی، شرابفروشان خیلی سریع یاد گرفتند تا چگونه در ماههای گرم پیش از آنکه انگورها برای تبدیل به شراب به اندازه کافی برسند، سایر مواد آلی را برای تولید سرکه مورد استفاده قرار دهند. از آنجا که شرابفروشان از چگونگی این فرایند آگاهی لازم را نداشتند، این روش کند و گاهی ناموفق بود. یکی از اولین روشهای مدرن «روش سریع» یا «روش آلمانی» است که برای اولین بار در سال ۱۸۲۳ در آلمان بکار گرفته شد. در این فرایند، تخمیر در یک برج بستهبندی شده با تراشههای چوب یا زغال چوب صورت میگیرد. غذای الکلداراز بالای برج پاشیده میشود و اتمسفر زمین|هوای تازه یا بطور طبیعی یا بصورت تبادل حرارت اجباری از پایین تامین میشود. در این فرایند، تامین بهتر هوا، زمان تهیه سرکه را از چند ماه به چند هفته کاهش میدهد. امروزه بیشتر سرکهها در تانکرهای کشت میکروبیولوژیکی|کشت که در زیر آب غوطهور هستند تهیه میشوند. این روش برای اولین باردر سال ۱۹۴۹ توسط اوتو هروماتکا و هنریخ ابنر ابداع شد. در این روش، الکل در یک تانکر که بطور مداوم محتویات آن به هم میخورد، به سرکه تخمیر میشود و اکسیژن نیز از طریق عبور حبابهای هوا از درون محلول تامین میشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برخی گونههای باکتریهای بیهوازی از جمله چندین نوع از دسته «کلاستریدیوم» قادرند بطور مستقیم و بدون استفاده از اتانول به عنوان میانجی، شکرها را به اسید استیک تبدیل کنند. کلیت واکنش شیمیایی که توسط این باکتری انجام میشود عبارتست از: گلوکوز|C۶H۱۲O۶ → ۳ CH۳COOHجالبتر اینکه، از نظر شیمیدانان صنعتی، این باکتریهای بیهوازی| بیهوازیها میتوانند اسید استیک را از ترکیبات تک کربنی نظیر متانول، مونواکسیدکربن یا مخلوط دیاکسید کربن وهیدروژن تولید کنند: ۲دیاکسید کربن |CO۲+۴هیدروژن|H۲→ CH۳COOH + ۲ آب|H۲Oتوانایی «کلوستریدیوم» دربکارگیری مستقیم شکر، یا تولید اسید استیک از مواد کم هزینهتر بدین معناست که این نوع از باکتری بطور بالقوه میتواند نسبت به اکسایندگان اتانول نظیر «بچه سرکه»، در تولید اسید استیک کارآمدتر باشد. با این حال، باکتری «کلاستریدیوم» نسبت به «بچه سرکه» در مقابل اسید مقاومت کمتری دارد. حتی در مقایسه با برخی انواع بچه سرکه که میتوانند با غلط ۲۰ درصدی اسید استیک سرکه تولید کنند، مقاومترین انواع «کلاستریدیوم» تنها میتوانند چند درصد اسید استیک در سرکه تولید کنند. در حال حاضر برای تولید سرکه، استفاده از «بچه سرکه» نسبت به استفاده از «کلاستریدیوم» و سپس تغلیظ آن، مقرون به صرفهتر است. در نتیجه با وجودیکه باکتریهای استوژنیک از سال ۱۹۴۰ کشف شدهاند استفاده صنعتی از آنها به تعدادی کاربرد بی خطر محدود شدهاست. 2 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ مگه چندسال پیش بوده؟ یک سال و 6-7 ماه پیش ..... 3 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ بچه های مهندسی شیمی نمیخوان به شدت با هم صمیمی بشن؟:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده