*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ خيلي دلم ميخواد از دوستاي خوبم چيزاي جديدي ياد بگيرم.خوشحال ميشم همه رو اينجا ببينم. تالار براي پيشرفت به كمك و تجربه تك تك دوستان نياز داره. 5 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام.... به نظر خود من مهمترین عامل بالانبودن سرعت اینترنت که این مشکل هیشکدوممون نیست.....:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام....به نظر خود من مهمترین عامل بالانبودن سرعت اینترنت که این مشکل هیشکدوممون نیست.....:icon_pf (34): اگه خودمون بخوايم سرعت نت عامل مهم نيست. 5 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام....به نظر خود من مهمترین عامل بالانبودن سرعت اینترنت که این مشکل هیشکدوممون نیست.....:icon_pf (34): سلام دوست عزیز درسته این مشکل هیچ کدوممون نیست همونطور که در متن تایپیک گفته شد یکی از اهداف تالار مهندسی شیمی بالا بردن سطح علمی انجمن است. که این هدف فقط و فقط توسط کاربرایی که مهندسی شیمی میخونن تحقق پیدا میکنه حالا ما میگیم یه کاربر اگر یه پست تو تالار علمی بزنه بهتر از زدن 100 پست تو تالارهای تفریحی است در کل دوست عزیز ممنون که اومدین و نظرتون رو اعلام کردین امیدواریم تو تالار مهندسی شیمی ببینیمتون و از دانسته هاتون استفاده کنیم:w139: 5 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز من چندباری به تاپیکهای مهندسی شیمی سر زدم اما از بس غیر فعال بود منصرف شدم خوشحال میشم بتونم کمک کنم 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز من چندباری به تاپیکهای مهندسی شیمی سر زدم اما از بس غیر فعال بود منصرف شدم خوشحال میشم بتونم کمک کنم سلام دوست عزيز ببخشيد من يكم دير پستتون رو ديدم آره قبلاً اينجا غير فعال بود ولي الان از ركودي بيرون اومده فقط احتياج به كاربر فعال داره كه بتونه در همين حالت بطور يكنواخت كار كنه منتظر فعاليتتون هستيم:w139::w72: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ گفتگوها و گفتمان های مهندسان شیمی هر چه دل تنگت آمده...بگو...... از استاد..از دانشگاه..از کار و بیکاری.... از هر چه خواستی.... 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ استخدامی مهندسی شیمی زیاده ولی واسه شما پسرا:167: دلم واسه دخمل هایی مثل خودم میسوزه....:ws44: 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون دوست عزیز از تایپیکی که ایجاد کردین دردمون یکی دو تا نیست، 4 سال درس خوردیم باید بریم آش بخوریم:ws44: 3 لینک به دیدگاه
ستاره 67 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ سلام منم دقیقا با فرنوش عزیز هم عقیده ام طفلی ما دخترا 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ سلام آخجون همون اسپمکده خودمون اینجا؟؟!!!!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ به به جمعتون جمعه... من کم بودم که اومدم... من اصلا از اول امر اشتباهی تو این مسیر قرار گرفتم... اما خب اخراش علاقه مند شدم... اگرچه که الانم مسیرم داره دوباره عوض میشه... اما دلم واسه کتاب کنترل نیک آذر تنگ میشه... 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ به به جمعتون جمعه...من کم بودم که اومدم... من اصلا از اول امر اشتباهی تو این مسیر قرار گرفتم... اما خب اخراش علاقه مند شدم... اگرچه که الانم مسیرم داره دوباره عوض میشه... اما دلم واسه کتاب کنترل نیک آذر تنگ میشه... آخه نیک آذر چه خیری داشت؟ بخصوص اون کتاب کنترلش 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ آخه نیک آذر چه خیری داشت؟ بخصوص اون کتاب کنترلش پیر شدم تا خوندمش... اونم با اون استادی که ما داشتیم... چه روزایی بود... 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ پیر شدم تا خوندمش...اونم با اون استادی که ما داشتیم... چه روزایی بود... دانشگاه کجا بودی؟ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ دانشگاه کجا بودی؟ تهران شمال بودم... لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ تهران شمال بودم... تهران شمال که بهشت دانشگاههای آزاد است 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ تهران شمال که بهشت دانشگاههای آزاد است از خیلی نظرا بله... ولی از استاد جماعت ما شانس نداشتیم... لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ از خیلی نظرا بله...ولی از استاد جماعت ما شانس نداشتیم... حالا چطور برگشتی دوباره به رشته ی تحصیلیت؟ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ حالا چطور برگشتی دوباره به رشته ی تحصیلیت؟ من دیگه کلا رفتم... یعنی میخوام تغییر رشته بدم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده